IG vyber udelal z Krainove lebkouna
ale i bez toho ciziho kolene bych se ji bala.

IG vyber udelal z Krainove lebkouna
ale i bez toho ciziho kolene bych se ji bala.

Mě by zajímalo, co má Krainová za ten knírek..má to na všech fotkách. Je to asi z kačera, ale je to divný
Vypadá to děsivě... možná to má vytetovaný, že si to pak dovyplní rtěnkou
Fakt sexííí tvl.
stes to je manzelka od Matonohy, ne? Ten mi prijde, jak kdyby byl permanentne sjetej, vzhledem i projevem.
Kokoska to jo,vypadá tak... takže jí nezbejvá než ukazovat kozí stezku![]()
Z Matonohy mám ten samej dojem, matlá, šišlá, není mu rozumět . Uválenej..Kokoska
stes jezis, tak jsem to nemyslela, jen se mi vybavil ten vagusovsky vzhled jejiho muze. Pani at si ukazuje co chce, neni jedina a jsou myslim i horsi.
Benešová s Matonohou jsou sympatický pár, umí si ze sebe udělat srandu. Viz Polski film. S bulvárem a bulvárností si možná hraje, bez toho se herec asi dneska úplně neobejde (čest výjimkám), ale stoprocentně sama sebe nebere vážně, není tenhle typ.
Jitka77 Přesně, sympatický, stabilní pár.
No nejsou to tak úplně VIP... ale neměla by bejt modelka (a u Diora!) trochu pohledná?

Já nevim, kde ty dnešní utahaný strašidla berou... a kdo se na ně má koukat.
barbucha Prý ne. ![]()
Je to strašidelné.
barbucha důležitá je jinakost, to upoutá pozornost a vyvolá diskusi. A to je asi hlavní účel.
barbucha holky nejsou ošklivý, nejhorší jsou na tom ty "přinasr.ne" výrazy, to musí dát děsný práce se takhle tvářit
, ale vlastně ne, takhle se tváří holka pokaždý doma, když po nich něco chci![]()
barbucha tak vypadá to, že je to na nějakým hradě ve Skotsku, tak třeba jo? Středověk říznutej sado/maso a upírama?
Ale ty nasraný ksichtíky mě teda vytáčej taky, to není jen tady.
barbucha holky nejsou ošklivý, nejhorší jsou na tom ty "přinasr.ne" výrazy, to musí dát děsný práce se takhle tvářit
, ale vlastně ne, takhle se tváří holka pokaždý doma, když po nich něco chci
Hele, nedá to moc práce. Já mám takovej ksicht od přírody a celej život mi lidi říkaj : "nemrač se..." , "ty jsi zamyšlená..." , "...jsi naštvaná...?"
Přičemž nevylučuji, že tyhle holky to maj nastudovaný
Mně se to docela líbí, přijde mi, že se to hodí k atmosféře i modelům.
Karja mne se to taky libi, ted jsem tu show googlovala. Ty holky tam proste nejsou za hezky hodny holky a podle to se tvarej. Ale ja mam rada tartan, tak asi nejsem uplne objektivni:)
Gatita Mně by se to asi moc líbilo tam sedět, myslím, že do toho prostředí se to hodí a někdo holt má ten výraz moc:-D. Mně by taky nedělalo problém se takto dramaticky tvářit:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.