barbucha to u Armaniho, tam se nektere modelky skoro usmivaly! Velice osvezujici.
VIP zjevy
Jojo. Člověk byl obdařen mimikou, aby moh vyjadřovat svoje pocity a nálady... máme to zakódovaný - a mně prostě ty (zejména bezdůvodně) nasraný výrazy nejsou příjemný.
Maj nový šaty, ne? Normální člověk by měl mít radost ![]()
barbucha tu zapšklou mimiku máš místo cenovky, ne?
Ha, touché! ![]()
Já se netajím tím, že jsem měla bohaté pány, nebyla bych s mladým klukem bez peněz. Jsem ale na starší pány, kteří mají rozum a nejsou úplně chudí. Vypadám, jak vypadám, mám sebehodnotu.
Evička Feureiselová aneb Plastic Queen.
Sweet Potato mám sebehodnotu, hmmm![]()
Karja mne se to taky libi, ted jsem tu show googlovala. Ty holky tam proste nejsou za hezky hodny holky a podle to se tvarej. Ale ja mam rada tartan, tak asi nejsem uplne objektivni:)
Tak jsem si to vygooglila a jaké byly modelky nevím, co měly na sobě taky nevím, protože jsem zírala jenom na ty zahrady.![]()
Sweet Potato svatá prostoto![]()
No co, nějakou sebehodnotu má každá prostitutka.
Paní prezidentová odložila kýbl s hadrem na druhým nádvoří, ale zapomněla si sundat pracovní plášť?

Malvin Mně se taky líbí, ano střihově by mohl být určitě trochu lepší, to nepopírám, ale chyby bych na něm uplně nehledala.
barbucha kabat se mi celkem libi, nelibi se mi to pod nim. Kdyby to byly saty treba v barve toho topu nebo tmavomodry, pusobilo by to podle me lip. Ale aspon ma slusny boty.
Střihově ten kabát neni nic moc, krátký rukávy vypadají jak vyhrnutý (aby si je nenamočila v tom kýblu
) a pod tím mohla mít radši šaty vcelku a kontrastní barvy, klidně i bílý... Řekla bych že je to v téhle funkci jedna z hlavních starostí (= jak vypadat) a navíc má na to lidi ![]()
Jako jo, jsme zvyklí i na horší zjevy, ale i právě proto by se měla víc snažit.
Mně přijde, EP má daleko větší potenciál. Je štíhlá, pěkná. Ale vlastně to tak moc nevadí, když si vzpomenu na Zemanovou ![]()
Minulý týden jsem EP potkala cestou na Nový Svět, šla pouze s jedním kolegou, nikde nikdo a slušelo ji to moc, tmavě modré dlouhé šaty s páskem
, foto samo nemám, jen jsme se minuly a pozdravily se.
Muhehe, Osmany Laffita, takto světoznámý módní návrhář a znalec a influencer na slovo vzatý, kárá Čechy za jejich módní nešvary.
Oukej, cirkusovej principále.

barbucha ale ma pravdu. A ma svuj styl, no. Je trochu prastenej,vystredni, sam rika, ze trocha extravagance musi byt. Ale rozhodne je mi sympatictejsi nez treba Blanka Matragi.
A co Filda Vaněk. To je teprve machr. Vkus by mohl rozdavat. Fotky asi netřeba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje