barbucha Principál pro mne za mne. Ale ten článek
Fakt nevymyslej nic jinýho, než tisíckrát propraný ponožky a igelitky?
VIP zjevy
No hlavně si už nepamatuju, kdy bych potkala někoho s igelitkou... kromě toho, že v ní nese odpad do popelnic.
No ale ponožky, to jo, to pořád frčí, u řemeslníků a špeditérů teda jsem to viděla hodně. Tady mi hlava zůstává stát nad tou praktičností nebo spíš ne-praktičností.
Samantha mne to raz vysvetlil jeden pan. Ked má nohu v lete celý den v zatvorenej topanke, tak sa pari, v sandaloch to sice dobre vetra, ale môže prechladnúť tak preto ponožky. Nohy sa vetraju, ale nie zas tak moc aby mal prievan. ![]()
Já těm důvodům i rozumím. A vůbec bych se nezlobila, kdyby se to stalo rozšířenou módou (onehdy jsem někde četla, že prý jó), jako ostatně leccos, co bylo ještě nedávno non go.
Plus u spousty těch nohou buďme rády, že jsou v ponožkách.
Tihle dva pohromadě....chce se mi ![]()

Sweet Potato a já myslela, že recyklace igelitek je teď zas in :)
LadyMary to je zhnotnění tvrzení, že za peníze si koupíš kde co, no..
Sweet Potato kdyby to byly nizke ponozky, tak jeste. Ale cerne do pul lytek a k tomu pytlovite kratasy pod kolena, to je fakt peklo.
Janulik03No z hlediska větrání to chápu, ale zrovna u těch řemeslníků a špeditérů mi prostě sandály nepřijdou jako dobrá volba, když si třeba postavěj na nohu pračku
Kokoska Matragi, od té doby, co nechala zbourat kus vily na Ořechovce stylem "nevěděla jsem o tom" nemůžu přijít na jméno, celebritě jedný.
Kokoska popsalas mého otce od jara do podzimu. A má i vestu s mnoha kapsami. Má sice už přes 70, ale takhle chodí, co ho znám, takže posledních 40 let
. Ale do divadla i na pohřeb vždy oblek, takže to s ním není tak špatné). Ponožky v sandálech chce nosit, neb jinak se mu potí noha. Nízké ponožky jsme mu i koupili, nenosí je - se mu nelíbí, nejsou pohodlné, neb škrtí kolem kotníků, shrnují se. A posledních 20 let bojuje se zarůstáním nehtů, takže bez ponožek už nechodí vůbec a to ani nechceš.
Ponožky v sandálech jsou zlo, o tom žádná.
Ale koukám, že ani v mokasínech to neni nic moc, viz ti soudruzi od LadyMary
A jak to mají sladěný - černý kalhoty černý ponožky, k bílejm kalhotám bílý... no tvl, to je hned vidět úroveň sofistikovaného gentlemana! ![]()
Jediný chlapi co můžou nosit mokasíny, jsou Taliáni - protože je nosej naboso! (zřejmě si nohy mejou a možná i vědí co je pedikura!)

A když už ponožky, tak pořádný! ![]()

...dovoluji si oponovat - Italové nosí "pod kotníkové"/extrémně nízké ponožky, že nejsou v mokasinacj videt
https://www.instagram.com/reel/C79aXE-KSXT/?igsh=MW50ZDZ4cTFub3Z3aA==
A co Filda Vaněk. To je teprve machr. Vkus by mohl rozdavat. Fotky asi netřeba.
...mně jsou jeho názory na odívání(nejen) druhých velmi blízké
Malvin však kdybych muže nepérovala, do trekových sandálů (merrell, ne otevřené, jen podložené síťkou) si ty černý vysoký navlíkne taky ![]()
barbucha zrovna jsem si říkala, jak bílý ponožky do mokasínů přežívaj od devadesátek. Ještě to volný fialový sako a může vyrazit.
Jojo, fialový sako Boss jako znak správnýho milionáře!
Malvin však kdybych muže nepérovala, do trekových sandálů (merrell, ne otevřené, jen podložené síťkou) si ty černý vysoký navlíkne taky
Já dala milostpánovi na vybranou - buď si do keenů navlíkne ponožky a já mu přerazim vobě nohy, nebo se zachová jako chlap
Hele voni jsou neschopný samostatnýho života, i na tu pedikuru ho musím objednávat, kdo se má na to koukat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje