VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 11:20

Kokoska já do sportovních sandálů (krytá špička) taky nosím ponožky, takové polonízké obvykle. Ale teda chodím v tom někde po lese, ve městě ne.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 14. června 2024 11:25

Evaeva myslim samozrejme taky na venkovni aktivity

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. června 2024 11:27

barbucha Hele a tobe mokasiny naboso nevadi? Ja to nedavam. Nosila jsem naboso, ale bud mi v tom noha mrzne (kdyz je chladneji), nebo tam ty nohy silene poti. Kolikrat oboji, je mi zima a zaroven mam nohy zpocene. Pro me idiotska bota, radsi espadrilky co aspon dychaji. 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 14. června 2024 11:33

barbucha u nas jde spis o podobne boty, nejake ponozky to chce.

Offline Makara
3554 příspěvků moje polička 14. června 2024 11:33

Jos pro mě je uzavřená bota naboso neprůchodná. Za a/neexistuje žádná, co by mě nedřela, b/je mi nepříjemné se do nich potit "napřímo. Nějak jsem zvyklá mít boty dýl než na jednu sezónu. barbucha nohy si myju pravidelně (tím nemyslím, jednou týdně)

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 14. června 2024 11:35

Jos ja to naboso klidne nosim, stejne jako treba baleriny, tam fakt i ty ťapkovy ponozky jsou videt a vypada to blbe.

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. června 2024 11:47

Kokoska Jenze ty baleriny jsou kapku otevrenejsi aspon. Jako ja je taky nosim naboso, ale moc stastna v nich nejsem. Ty latkove epadrilky mi tolik nevadi, ale mela jsem kozene mokasiny a to fakt neslo. Prijde mi to jako salove gumove boty, v tech taky nejde byt naboso. Obcas vezmu i tenisky naboso, ale jen kdyz je tak "akorat" venku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 11:50

Jos mám to stejně, ani ty baleríny nejsou na boso bůhví jak pohodlné. Dobré jsou akorát látkové tomsky.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 14. června 2024 11:51

Jos 

Mně naboso nevadí žádná bota. Když je jó vedro, vezmu si plátěnky nebo sandály, to dá zdravý rozum Ostatní boty mám všecky jen kožený, tam se mi noha tolik nepotí stejně (a zrovna ty mokasíny jsou z úplně jemňoučký kůžičky, ta dejchá sama). V umělohmotnejch bych asi měla rybník.

Offline Pinot Noir
29389 příspěvků moje polička 14. června 2024 11:52

Makara Jos

Ani ty baleríny moc nemusím, je mi to na noze protivné. Plus tentýž problém, Makara - všechno mě dře.

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. června 2024 11:57

barbucha No mas stesti. Me se v tech kozenych noha poti stejne. Kolikrat i v sandalech, jak nemaji treba korkovou stelku, ale hladkou, tak z nich vykluzuju. Tim teda neobhajuju, ze nekteri chlapi nosi do mokasinu ponozky...spis by je nemeli nosit vubec. 

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 14. června 2024 12:00

Některé kožené boty snesu i naboso. Ale teď je takový výběr v ponožkách, že se dají nosit aniž by byly vidět. Mám i do hodně otevřených balerín. Jsou v podstatě jen přes prsty, chodilo a patu. Nečouhají vůbec ven. I pánské do mokasín a lordsů jsou. Akorát mě se teda ty mini ponožky /asi se tomu říká jinak/ na chlapech nelíbí, když se vyzují. 

Offline Marbuša
1381 příspěvků moje polička 14. června 2024 12:00

Jestli mi něco vadí víc než ponožky v sandálech, tak jsou to ponožky v dámských páskových botách anebo lodičkách na podpatku. To je za mě něco strašně šerednýho. Přitom když se nosily - možná v osmdesátkách - bílé ponožky do balerínek (a k tomu mini), tak to se mi líbilo. Na ty pánský mokasíny bez ponožek se snažím zvyknout, zatím mi to moc nejde.

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 14. června 2024 12:03

A jinak mě ponožky v sandálech už vůbec nevadí. asi jsem si zvykla. Vždyť se teď nosí i do birkenů. Pěkně vysoké, tenisové Nike. Tak proč by si je pánové nemohli dát do sandálů. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 12:15

notna mně ty mini ponožky nedrží na patě, vždycky se mi vyzují

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 14. června 2024 12:15

notna Ono je něco jiného když je to modní záměr a něco jinýho ty sandály od Vietnamců a v tom patřičně sepraná hnusná fusekle

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 14. června 2024 12:17

Jos 

Já se vždycky celou zimu těším, až bude trochu nad nulou, abych mohla chodit naboso Pamatuju si že kdysi, když se nosily dřeváky, jsme v nich chodili i v zimě... teď jsem se k tomu vrátila v podstatě, když jsem si koupila ty dřevákoidní birkeny (boston?), a není mi v nich zima dokud nemrzne.

Ty miniponožky mi vysloveně pijou krev, vono se to hrne a roluje, kolikrát mam úplně zutou patu stejně, a berou mě všichni čerti... natož když nemam čerstvou pedikuru, tak se to občas naopak zadrhne, to je strašný moc, ten pocit! Zlatý uggy, co se nosej bez ponožek i v mrazech... 

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 14. června 2024 12:22

Evaeva Mimo botu mi taky nedrží.

viktorka_od splavuUrčitě. Oni ti pánové se ponožkama v sandálech ani zbytek outfitu nemají nijak pěkný. Asi jsem si fakt zvykla. Vůbec mě to netluče do očí jako dřív. Ale je pravda, že si spíš všimnu, když se mi někdo líbí. Jinak to nějak ingnoruju, neregistruju.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 12:24

notna v botách je to horší, na boso to jde 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 14. června 2024 12:24

notna Ono je něco jiného když je to modní záměr a něco jinýho ty sandály od Vietnamců a v tom patřičně sepraná hnusná fusekle

​To víš, když dva dělají totéž...