Jos skoro všechny boty můžu i naboso, ale já teda nosím pantofle a sandály dokud skoro nemrzne a pak i naboso plátěnky. I sportovní boty - mokasíny na loď, cyklotretry. Fusky mám jen v zimě nebo v botách, který nechci brzy zničit.
VIP zjevy
barbucha ja nizky ponozky nosim rada. ale! vetsina jsou presne takovy jak popisujes, kupuju jen peclive vybrany co se nerulujou
Naboso nosím len sandále, šľapky a výnimočne plátenky. Uzavreté topánky, lodičky, baleríny a pod. nikdy nenosím bez ponožiek alebo siloniek. Neznesiem to. A nevlastním ani žiadne miniponožky, nepáčia sa mi, nosím klasické ponožky, príp. členkové.
A tiež sa mi nepáči, keď chlapi nenosia ponožky v uzavretých topánkach, teniskách, mokasínach. Mám pocit, že narýchlo museli odísť z domu a zabudli si obuť ponožky.
A který to jsou?! Já na takový ještě nenarazila, a to jsem ty pitomý ponožky objednávala i u cosáků ![]()
To víš, když dva dělají totéž...
Ale ta druhá fotka je prudce in taky. To teď vidím na mlaďochách. Akorát ty pantofle jsou nike nebo brikeny a ponožky nike nebo puma. Pokud možno vytažené až do půlky lýtek.
Evaeva Pinot Noir A jak to teda řešíte, když ponožky nesedí, což chápu, a naboso to vás boty dřou?
Radit ponožky s větším páskem silikonu proti padání z paty asi nemá cenu, to jste asi zkoušely.
Ponožky vytažený do půlky lýtek
prudce in?! Odkud jsou ti tvoji mlaďoši? Burkina Faso? ![]()
viktorka_od splavu
A který to jsou?! Já na takový ještě nenarazila, a to jsem ty pitomý ponožky objednávala i u cosáků
Vyzkoušela jsem desítky mini ponožek, takový ty, co nejsou vidět v nízkých teniskách a jediný, co se nerolujou a drží, jsou, překvapivě, z Shein
notna takové boty si nekupuji. Baleríny, které mě nedřely už v obchodě, jsem za život objevila jedny. Do tenisek nosím klasické nízké ponožky a nic typu mokasíny, pro které je klasická nízká fuska vysoká, si prostě nekupuji.
notna no já už balerínky na noze neměla ani nepamatuju
ale jako v nich to ještě snesu, když na to přijde, ale ráda to nemám. Jinak nosím prostě normální nízké ponožky, ty se mi nevyzouvají (ne všechny teda), v sandálech mi nevadí být naboso, naopak to mám ráda, chladno nevadí.
barbucha Si to zadej do googlu. Jde to napříč světem
A k nám na Moravu to dorazilo ve velkým už loni určitě.
barbucha nesmi vypadat jako ustrizeny tesne nad patou, ale mit jakoby jeste k tomu kousek toho napletu smerem nahoru. kupovala jsem je uz leta v tescu cerny a bily, ale chce to vzit do ruky a prozkoumat. jinak to mivaji sportovni ponozky casto, ale ty teda normalne nenosim.
Já teda kromě kozaček a kotníkových bot nosím naboso všechno.
barbucha syn a všichni jeho kamarádi nosí ponožky do půli lýtek
(16 let)A ano, ideálně Nike...
barbucha Prosím Tě, kde žiješ Ty? Ponožky do půli lýtek jsou in už minimálně rok a pantofle k tomu jsou "topovka". Je toho hromady všude. Musíš se dívat na nohy náctiletým. ![]()
Makara Taky. Uzavřené boty naboso nesnesu.
brrr nactilety at si to nosi, ale sedmdesatiletej to teda nosit nebude! Nebo pujde beze me, nepotrebuju kolem nas slyset nejaky Vrat se do hrobu.
Já teď viděla reklamu na podprsenky Lindex s modelkou neoholenou v podpaží a ty komentáře tam ![]()
Ponožky ve sportovních sandálech mě vůbec nepohoršujou, i když sama nosím naboso většinu bot. Akorát kdo to má pak prát! (Ano, moje dítě si oblíbilo ponožky do keenů. Má rád světlý pastelový barvy ponožek, ze kterých to svinstvo z hřiště už nikdy nevyperu) ![]()
žluťásek casy se meni, treba to zas bude normalni. V roce 1967 asi bylo, prvni ceskoslovenska miss:

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje