andulka01 vzhledem k tomu, jak jim udajne lidi pisou, ze jsou krasny par a meli by se k sobe vratit, myslim, ze pred volbama bude velky smireni a navrat a jedno voko nezustane suchy.
VIP zjevy
Nechápu, proč je to písmo v předchozím postu tak velké, ale nejde mi zmenšit.....![]()
LadyMary To je hoax. Když to @barbucha nikde neviděla, tak se to prostě nenosí. ![]()
LadyMary Jo, nedavno jsem Kuklovou videla na nejake fotce s 80 letou mamou a ta vypada taky velice hezky. Podle me ma jen nejake pricetne upravy, protoze rysy ma stejne jako "mlada".
andulka01 to mě vůbec, já jsem jen přes ten ksicht, přeci jí to samotný nemůže připadat normální????
já myslim, že Monike přide kačer neuvěřitelně sexy, stejně jako těm ostatním, které se takto vyzdobí ![]()
LadyMary Kuklová je krásná
stes No asi jo, taky nemela uplne zivot jako ruzovou zahradku, tak myslim, ze se to podepsalo. Kazdopadne na tehle fotce vypada hezky.![]()
andulka01 vzhledem k tomu, jak jim udajne lidi pisou, ze jsou krasny par a meli by se k sobe vratit, myslim, ze pred volbama bude velky smireni a navrat a jedno voko nezustane suchy.
Taky to ta vidím...podívejte, co my dokázali, pevný svazek, společná minulost, ANOBUDELÍP jako u nás doma...postaví na tom kampaň, což už vlastně dělají
LadyMary To je hoax. Když to @barbucha nikde neviděla, tak se to prostě nenosí.
Ale di ty ![]()
Že se nosej bílý (i jiný) ponožky k šatům jsem si samozřejmě všimla už loni - a nemám vůbec nic proti... ale ráda bych doporučila vaší laskavé pozornosti skutečnost, že v tom příspěvku LadyMary nikdo nemá ponožky v pantoflích, natož snad do půli lýtek - to je ta moje Burkina Faso
U těch šatiček je to naopak mnohdy až skoro roztomilý ![]()
já myslim, že Monike přide kačer neuvěřitelně sexy, stejně jako těm ostatním, které se takto vyzdobí
jj... btw, nešel by sem nějaký kačírek přidat do emotikonů - ušetřill by nám psaní![]()
barbucha Makara tipuju Priscillu?
Jojo, Priscilla. Ta vnučka je krásná, ale babička už ji asi nedožene, leda by si nechala přišít úplně novou hlavu.
continuity jo, vsak ona s tim taky prisla, ze holky :) je tam takova skupina, co sleduje trendy, nakupuji jak dive, tak se to nese i na ostatni...
barbucha tady nosí bílé ponožky do půli lýtek mládež. Zrovna dneska jsem potkala tři takové mladíky (šli společně), tenisky, bílé ponožky, černé kraťasy a takový ten účes s trochu delšími kudrnatými vlasy na vršku hlavy. V té věkové skupině okolo 18 je to teď dost uniforma.
Neoholene podpaží se mi hnusí i u chlapů, natož ženská.
já to sem asi píšu pokazdy, ale mne se hnusi oholene podpaží na chlapech a vůbec teda cokoliv kromě tvare
Naše starší dite si teda asi užije, je holt tatinkova a tatínek nemá nadarmo z mladí přezdívku Chlupáč....ale ty vlasy za to rozhodne stojej ![]()
A lepší trhat obočí, než lepit umělý řasy
Potrefenáhusa Ztratila jsem se, oholené nebo neoholené?
Potrefenáhusamě vyholený chlap připadá srandovní. Máme jednoho takového kamaráda v partě, co nám kdysi povykládal, že se holí všude a přesvědčoval nás, jak je to o super. no srandu z něj máme všichni.
Sweet Potato já tam původně měla neoholene, ale myslela jsem oholene!
continuity mne to přijde taky legrační, hlavně jen si to predstavim, tu exekuci, fakt ani nevim, čím by to šlo sundat, možná nějakým strojkem na stříhání ovci? A hlavně fakt proč
continuity Potrefenáhusa kritizovat oholeneho chlapa je stejne jako kritizovat neoholenou zenu. Je to kazdeho vec.
Lamicka Tady se obvykle dost zvrací nad neoholenými, tak to dámy trochu vyvážily.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje