VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 17. června 2024 10:46

andulka01 vzhledem k tomu, jak jim udajne lidi pisou, ze jsou krasny par a meli by se k sobe vratit, myslim, ze pred volbama bude velky smireni a navrat a jedno voko nezustane suchy.

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 17. června 2024 10:47

Nechápu, proč je to písmo v předchozím postu tak velké, ale nejde mi zmenšit.....

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 17. června 2024 11:24

LadyMary To je hoax. Když to @barbucha nikde neviděla, tak se to prostě nenosí.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 17. června 2024 11:51

LadyMary Jo, nedavno jsem Kuklovou videla na nejake fotce s 80 letou mamou a ta vypada taky velice hezky. Podle me ma jen nejake pricetne upravy, protoze rysy ma stejne jako "mlada".

Offline Raduza
příspěvků moje polička 17. června 2024 12:27
Reakce na stes:

andulka01 to mě vůbec, já jsem jen přes ten ksicht, přeci jí to samotný nemůže připadat normální????

​já myslim, že Monike přide kačer neuvěřitelně sexy, stejně jako těm ostatním, které se takto vyzdobí

Offline Raduza
příspěvků moje polička 17. června 2024 12:28

LadyMary Kuklová je krásná

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 17. června 2024 12:30

Luna Raduza před cca 10ti lety měla hroznou pleť, hrála někde?? a samý kráter. Z fotek to není poznat,jak je na tom teď, ale je moc pěkná, přirozená  a sluší jí to

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 17. června 2024 12:48

stes No asi jo, taky nemela uplne zivot jako ruzovou zahradku, tak myslim, ze se to podepsalo. Kazdopadne na tehle fotce vypada hezky.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 17. června 2024 12:50
Reakce na Kokoska:

andulka01 vzhledem k tomu, jak jim udajne lidi pisou, ze jsou krasny par a meli by se k sobe vratit, myslim, ze pred volbama bude velky smireni a navrat a jedno voko nezustane suchy.

​Taky to ta vidím...podívejte, co my dokázali, pevný svazek, společná minulost, ANOBUDELÍP jako u nás doma...postaví na tom kampaň, což už vlastně dělají 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 17. června 2024 12:51
Reakce na Sweet Potato:

LadyMary To je hoax. Když to @barbucha nikde neviděla, tak se to prostě nenosí.

​Ale di ty

Že se nosej bílý (i jiný) ponožky k šatům jsem si samozřejmě všimla už loni - a nemám vůbec nic proti... ale ráda bych doporučila vaší laskavé pozornosti skutečnost, že v tom příspěvku LadyMary  nikdo nemá ponožky v pantoflích, natož snad do půli lýtek - to je ta moje Burkina Faso U těch šatiček je to naopak mnohdy až skoro roztomilý

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 17. června 2024 12:54
Reakce na Raduza:

​já myslim, že Monike přide kačer neuvěřitelně sexy, stejně jako těm ostatním, které se takto vyzdobí

​jj... btw, nešel by sem nějaký kačírek přidat do emotikonů - ušetřill by nám psaní

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 17. června 2024 12:54
Reakce na stes:

barbucha Makara tipuju Priscillu? 

​Jojo, Priscilla. Ta vnučka je krásná, ale babička už ji asi nedožene, leda by si nechala přišít úplně novou hlavu.

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 17. června 2024 13:13

continuity jo, vsak ona s tim taky prisla, ze holky :) je tam takova skupina, co sleduje trendy, nakupuji jak dive, tak se to nese i na ostatni... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2024 13:31

barbucha tady nosí bílé ponožky do půli lýtek mládež. Zrovna dneska jsem potkala tři takové mladíky (šli společně), tenisky, bílé ponožky, černé kraťasy a takový ten účes s trochu delšími kudrnatými vlasy na vršku hlavy. V té věkové skupině okolo 18 je to teď dost uniforma.

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 17. června 2024 13:35
Reakce na Malvin:

Neoholene podpaží se mi hnusí i u chlapů, natož ženská. 

​já to sem asi píšu pokazdy, ale mne se hnusi oholene podpaží na chlapech a vůbec teda cokoliv kromě tvare 

Naše starší dite si teda asi užije, je holt tatinkova a tatínek nemá nadarmo z mladí přezdívku Chlupáč....ale ty vlasy za to rozhodne stojej

A lepší trhat obočí, než lepit umělý řasy 

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 17. června 2024 13:44

Potrefenáhusa Ztratila jsem se, oholené nebo neoholené?

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 17. června 2024 13:50

Potrefenáhusamě vyholený chlap připadá srandovní. Máme jednoho takového kamaráda v partě, co nám kdysi povykládal, že se holí všude a přesvědčoval nás, jak je to o super. no srandu z něj máme všichni. 

Offline Potrefenáhusa
38277 příspěvků moje polička 17. června 2024 13:55

Sweet Potato já tam původně měla neoholene, ale myslela jsem oholene! 

continuity mne to přijde taky legrační, hlavně jen si to predstavim, tu exekuci, fakt ani nevim, čím by to šlo sundat, možná nějakým strojkem na stříhání ovci? A hlavně fakt proč 

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 17. června 2024 14:16

continuity Potrefenáhusa kritizovat oholeneho chlapa je stejne jako kritizovat neoholenou zenu. Je to kazdeho vec. 

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 17. června 2024 14:18

Lamicka Tady se obvykle dost zvrací nad neoholenými, tak to dámy trochu vyvážily.