Kokoska Raduza neekonomické, neekologické, staromódne, trápne
Malvin tak deodorant používajú aj sa sprchujú
Lamicka tak na kupko chodia a evidentne sa s tým nekašlú....
slniecko tak to fakt nechapu.
Kokoska proste sme pohodlní a nemožní a máme používať MHD....
akože, keď sme jej pomáhali voziť nejaké veci do bytu, tak sa aj zamyslela, že Možno, Možno si ho raz spraví, aby ho mohla v prípade takejto potreby využiť, ale už je to zase zjavne zabudnuté ![]()
slniecko a kolik holkam je? Protoze treba u dcery ve tride (ted 7. trida) se holi vsechny, dcera prisla uz vloni, ze by taky chtela.
Osobne je mi jedno, at se lidi holi, neholi, ale praveze jsem si toho vsimla max v metru u alternativne vypadajicich holek. Jinak ne. Vloni u more to byl uplny extrem, byli tam prevazne Italove a Spanele, nemel nikdo ani chloupek :) dokone muz zauvazoval, ze kvuli tomu oholi hrud :))
Lamicka no chlapi áno, to som si všimla
sú prevažne ešte vysokoškoláčky....ale to môže byť momentálna intelektuálna póza.
slniecko No jasne, klasicka situace ![]()
Lamicka no moje dítě se teď oholilo poprvé v devítce na ples.
Je fakt, že obě mají ty chloupky úplně světlé. Já jim nijak nebráním, ale ani je k tomu neponoukam. Myslím, že holení v sedmičce není žádný plošný standart.
Prostor mezi horním kačerem a nosem se stále zmenšuje a zmenšuje. Monike
stes by mě zajímalo, jak to vlastně teď maj, Andy a Monike?
andulka01 to mě vůbec, já jsem jen přes ten ksicht, přeci jí to samotný nemůže připadat normální????
stes Jasně že ne. Abnormálně krásný přece!
Já vím, že se debata posunula, ale ještě k bílým ponožkám, ty jsou trendy už od loňského léta :-)
Are White Socks the Biggest Trend of the Summer? (wmagazine.com)
Když má někdo vysportované nohy, tak se mi to i líbí ;-)
Kuklová teda vypadá skvěle.....56 let. Pokud má nějaké estetické zákroky, tak skvělá práce, pokud ne, tak klobouk dolů.
Prostě není nad přirozenou krásu.

barbucha prosimtě, kdo to je?
Já vím, že se debata posunula, ale ještě k bílým ponožkám, ty jsou trendy už od loňského léta :-)
Are White Socks the Biggest Trend of the Summer? (wmagazine.com)
Když má někdo vysportované nohy, tak se mi to i líbí ;-)
Já jen nesměle podotknu, že trendy pro spoustu, možná nadpoloviční většinu, neznamená hezké, slušivé, nositelné. Zrovna tak, jako pro někoho must have. Tím bych ponožkové vlákno ve zjevech nechala ladem..
stes S tím, že trendy věci nutně neznamenají hezké, slušivé, nositelné klidně souhlasím. Byla to reakce na hlášku, že se bílé ponožky nosí tak akorát v Burkina Faso ;-) Ale dost bylo ponožek...Monča, to je lepší materiál :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.