Chápu, že když je někdo špindíra, tak se asi ani neholí. Ale nechápu, proč je opakovaně neoholený člověk prezentovaný jako špindíra. Vždyť ty chlupy jdou umýt a deodorant i antiperspirant se používá i na neoholené partie. Mám i dost nepříjemných zážitků, kdy zvedly ruku i dokonale oholené ženy. A jestli si někdo jednou týdně oholí podpaží a ve vedrech se stejně myje sporadicky, tak to tomu stejně moc to oholení nepomůže.
VIP zjevy
notna překvapuje mě, že tě to překvapuje! Předsudky vládnou světu..
asi ani nikdo nepomyslel na to, že pro někoho může bejt holení i nevhodný..
notna přesně tak!!
Ounz Nevím, já tady asi pořáda nějak očekávám přece jenom trochu větší rozhled a méně předsudků.
Máš pravdu. Když kůže nesnese žiletku, je to peklo. Znám to z vlastní zkušenosti. Dlouhá léta jsem se mohla jen depilovat. Výborná věc v mojí pubertě, kdy jsem musela na depilaci docházet na kosmetiku, protože tehdy to jinde nebylo možné. Chodila jsem ráno na 7 hod., aby nebylo vedro a ten vosk ještě moc netekl
Pak naštěstí přišel Braun s prvním depilátorem!
Ounz ja se hlasim! Ja mam po operaci, kdy mi brali uzliny, primo prostredkem podpazdi vedouci jizvu. Plus tam mam v jedne casti kuzi po ozarovani dost podrazdenou. Takze nejake chlupy tam jsou to posledni, co mam chut jakkoliv resit a jeste te kuzi vic ublizovat. Tak snad nekomu nezpusobim ujmu, kdyz v mhd zvednu ruku ![]()
Ale ano, ten predsudek oholeny=cisty a neoholeny=spindira me neprestava bavit.
OMG takové pásky ještě někdo nosí?
A jedny bílé ponožky...Líbí se mi to celé i se slečnou :-)
LadyMary někde se nedávno mihnul článek, že ty kovové pásky jdou znovu do módy.
LadyMary U ní to vypadá, že to je komplet s těma šatama, že to jde k tomu ramínku, ale nelíbí se mi to.
Ty bílé ponožky se mi taky nelíbí, já mám ráda, když se muži oblékají tak jako s lehkostí, aby ten styling i když je promyšlený, působil jakože "já se nestyluju"
LadyMary Ony se ty pásky asi zase nosí, teď si známá koupila hezký šaty a na nich tenhle pásek. Vyvlíct nešel, šmrdlaly jsme to na ní nůžtičkama na nehty.
Co to má Dáša za boty, tady vypadá jak tetka. I když má perly.

Tak Betty No jo, hele, jako přišla z tůry a zapomněla se přezout.
Ale co víme, třeba to je nový směr a za chvíli to budou nosit všichni (pardon, všechny...ovce)
barbucha tak princezna Victorie si vzít tenisky může a Dáša nikoli
.
Kdyby si vzala bílé, tak by s bílou kabelku dostala sprduňk za urputné ladění.
Tak záleží na tom, jaký tenisky... a k čemu. Mně se v zásadě k šatům moc líběj, ale tenhle typ co má Veškrnová se mi zdá už nějak moc... pohodlnej? ležérní?
barbuchamně ty Dašiny boty taky přijdou na fotce. (detaily moc nejsou vidět) až moc jako do prirody, ale černá je určitě lepší než bílá. A Dáša si možná řekla, proč utrácet za další pár černých tenisek, když už doma jedny mám.![]()
Ještě k ponožkámnevim, jestli debata o ponozkach byla tady, ale zrovna jsem narazila na ponožky takto, viz odkaz.
Edit - má je moderátorka, i když mluví o něčem jiném.
Lenka22 ale to je pěkné :)
Mini no já nevím, mě se to hezké nezdá, ale tak já to nosit nebudu, a vůbec, mě se skoro každý trend začne líbit, až když už je po něm..., já jsem marná na tohle, já tu hezkost nějak nerozeznám :-)
999 no však jo...chtěla bych to vidět naživo, to je úplně jinej dojem než takhle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje