VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 14. června 2024 21:33
Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 14. června 2024 21:52

Sandály nosím bez ponožek, a to i keeny, ale teda v balerinach se k té stélce přilepím naboso a je to fakt protivné (a to mám celokožené). Odírá mě jak co, ale musela bych mít nohy olepene na několika místech a asi bych zkrachovala jen na naplastich. Ťapky mám krajkované, když vykouknou, tak prostě trčí. Zrovna včera jsem tak byla na školním plese. 

Offline brrr
12154 příspěvků moje polička 14. června 2024 22:16

barbucha Hele Beckham

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 14. června 2024 22:23

brrr Aha, takže to je kategorie ,,ten co si hraje na mladyho,,. Já práve tahle potkavam i chlapy u nás na vsi, no a je to prostě po té čtyřicítce ten jejich rádoby skejtstyle už docela blbej:D

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 14. června 2024 22:25

Ty jo a zachytily jste tu zprávu o zpěvačce Viktorii?;:-((. Její tvorba mě míjela, ale ona byla neskutečně milá a asi i šikovná, kdyz skloubila dráhu zpěvačky, maminky tři děti bez asi nějaké jiné než finanční podpory manžela. Jako fakt smutné, hrozně, chudáci dětičky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2024 22:31

Karja já o ní slyšela prvně v životě, a hned taková zpráva. Je to smutné.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 14. června 2024 22:36

Ehm...

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 14. června 2024 22:47

Evaeva Ona měla takovou tu kariéru v Čechách že o ní bylo víc slyšet jen pár let, pak se tak různě stěhovala za manželem nebo měla ty děti... No jako fakt smutný,

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 14. června 2024 22:48

KokoskaTakže je to vlastně styl ,,na lady,,

Offline dzizisketa
8789 příspěvků moje polička 14. června 2024 23:34
Reakce na barbucha:

​Tak náctiletý módu neurčujou, kdoví u koho se v tom zhlídli - tipovala bych nějakýho hodně vostrýho rapera něco jako ten bejvalej einstein od Kardashianky, normální člověk to nosit nebude... A jestli to nosej mladý u nás, tak nikde jinde jsem nic takovýho neviděla, zaplaťpámbu! Vždyť i na těch přehlídkách, pokud mají kluci ponožky, tak nějaký shrnutý vlněný, béžový, khaki... rozhodně ne narovno vytažený a bílý! To je buranství prvního řádu.

​Tak tohle je hlod dne

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 15. června 2024 01:12

Offline Tabea
7666 příspěvků moje polička 15. června 2024 07:32
Reakce na barbucha:

Tabea 

Hehe, tak jsem si tipla skoro správně - ejhle raper! A pěkně vostrej! Ale neřikej mi že se k tomu maj nosit i ty přiléhavý kraťásky! Jako venku, na ulici...  

​myslím, že ty kraťásky jsou prachsprostý spoďáry.
pamatuju se, jak jsem se před pár lety bavila pohledem na mladíky, co ve vysokých ponožkách a adilette chodili k lehátku na písečný pláži. Bylo to teda po chodníku z dřevěných tyček. 

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 15. června 2024 07:57

Dejte už pokoj s vašima ponozkamaMonike bylo 50 a vypada,a ted pozor,prekvapeni, jako holčička.

Offline Samantha
3203 příspěvků moje polička 15. června 2024 08:25

stes

Tohle je pro mně nejhorší "pochvala". Když mi někdo řekl "ty vypadáš jako holčička", tak jsem ho měla chuť bacit kyblíčkem po hlavičce... 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 15. června 2024 09:11
Reakce na brrr:

barbucha Hele Beckham

​No dobře, ale je to fotbalista kterej se neuměl pořádně oblíknout ani na královskou svatbu. Trvám na tom, že tahle "móda" pochází - a je určená - pro stejný prostředí, ze kterýho vyšly i džíny odhalující půl prdele plus řetěz vod splachovadla na krku A že se chytá i u nás, ve společnosti proslulý svým vytříbeným vkusem mě neudivuje. Ponožky vod Vietnamce a umělohmotný pantofle tady vlastní každej druhej chlap už léta!

Kokoska 

Ježiš dyk šla zrovna cvičit! 

Offline Černá kočka
1726 příspěvků moje polička 15. června 2024 09:33
Reakce na Sweet Potato:

Já těm důvodům i rozumím. A vůbec bych se nezlobila, kdyby se to stalo rozšířenou módou (onehdy jsem někde četla, že prý jó), jako ostatně leccos, co bylo ještě nedávno non go.

Plus u spousty těch nohou buďme rády, že jsou v ponožkách.

​To je velká pravda. V jak zanedbaném stavu mají lidi nohy a nehty je stokrát horší než ponožky vytažené až nevím kam. A nemyslím dokonalou pedikúru, ale prostě to, že spousta lidí na neostříhané zarostlé nehty a různě neléčené plísně.

Online 999
19482 příspěvků moje polička 15. června 2024 09:34

barbucha Tak jsi mě navnadila, že jsem si několik párů ponožek a podkolenek objednala :-)). Pěkně adidas, některý i v barvě...:-)).

Offline Černá kočka
1726 příspěvků moje polička 15. června 2024 09:37

U nás mládež nosí vysoké bílé ponožky už tak dva roky, několikrát jsem k tomu dokonce viděla i takové ty krátké šortky se zaobleným krajem , už chyběla jenom froté čelenka. A v Burkině Faso úplně nežiju.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 15. června 2024 09:47

Černá kočka 

To souhlasím - jsou věci, které je záhodno radši nevidět Ale proč to řešit další hrůzou, když pomoc je tak jednoduchá?! 

To bys mohla radit někomu s mastnejma, nemytejma vlasama plnýma lupů radit, aby nosil šátek (místo aby si tu palici občas umyl). 

999 

Už se těším, to bude krása!

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 15. června 2024 10:11

Samantha mně to snad od určitého věku zadnej pricetnej znamej neřekl, to si snad lidi neříkají. Tohle používají jen šmirovači na ig a pisalkove z bulvaru.,takže ten,o kom to je,muze být i silně nepolichocen a připadat si trapně.