stes Nene, tohle používají i senioři.
VIP zjevy
Samantha stes mě to řekla jedna osoba mladší než já před měsícem. ![]()
Ale já vím, proč mi to říkají. u nás v rodině to není úplně vizáží, ale jedna větev rodiny má takový mladistvý až dětský esprit nehledě na věk a vrásky. Na lopatičku to bylo někdy v 25, od klientů, teď už mi to fakt nevadí. Monika Babišova to podle mě nemá, ale těžko soudit pod téma plastikama.
continuityjo my to máme taky,ale fakt to moje pricetny okolí nepoužívá. Monike má odulou tvář, tam to není a kačer detskej výraz prostě nevykouzli
stes tak my se v okolí běžně vůbec nekomentujeme, co se vizáže týče, ani pozitivně, ani negativně, ani nijak, takže tohle nemám jak posoudit. mě přijdou dost blbý i nevyžádané komplimenty od cizích lidí. Vůbec mě nezajímá,co si o mych šatech myslí nějaká paní v tramvaji.
Akorát občas přijde řeč na věk a pak je ta reakce zhruba tahle, dotkne se mě to zhruba stejně jak věta: máte hezkou sukni.
Karja mne to sokovalo, hudbu neznam, ale potkala jsem ji jednou na akci, byla mila a moc krasna. Chudaci deti :(
@continuity Mně říkala ségra, že o mně minule vypravel její kolega, ze vypadám na 18, ale úplně vším, i tou mluvou...Tak to mě krapet zaskocilo, jestli neni na zamyslelni. Ale pak si říkám, že jako mluvím, když mne bylo 18 a ne jak ti, co je jim 18 dneska a taky že von je starej a nevnímá to objektivně.
Mimochodem včera jsem sambovi nějak opakovala, co říkal jeden známej, že když si chce zachillovat dá si i 5 piv a on nevěděl, co tím myslím, ani kdyz jsem mu rekla chillovat, tak se nechytnul. Studoval anglicky program. Tak ten to nedozene ani fuseklema, naše holky ho budou za pár let zapirat:D.
Lamicka Hudbu měla asi jen jeden hit, ale myslím, že kdyby se nevěnovala tolik rodinnému životu, byla by fakt uspesna. Milá byla strašně moc, to bylo znát z každého jejího vystupování na veřejnosti. Je to strašně osud. Vyšetřují i zda to nebyl nějaký třetí pachatel, ale nevím zda to Turci umí vyšetřit objektivně, ale pro ty děti by to bylo takhle určitě lepší.
Karja já tě samozřejmě neznám, ale musím říct, že mi v psanem projevu připadáš taky na těch 18.![]()
Ale jsi milá.
Karja já tě samozřejmě neznám, ale musím říct, že mi v psanem projevu připadáš taky na těch 18.
Ale jsi milá.
Promiň, ale ...![]()
Tahle pochvala spadá do kategorie "...děkuji ti, náčelníku, že jsi se mě zastal.."
Karja me teda tvoje prispevky a komenty dost bavi, at je ti kolik chce!
Karja nene, to já právě myslím, že máš nadání. Už jsem myslím psala, že jsi takovej pohádkář, základ je pravdivý a ty tomu dáš nadsázku. Nechci se tě dotknout.
Karja A to já věřím, že ti chválili sloh, ty máš v tom psaní takovou lehkou ruku a dobře se čteš, to se podle mne úplně naučit nedá. No, až budou holky samostatnější a ty se budeš doma nudit, vždycky můžeš napsat knihu a stát se slavnou ;o)
DruI Na tím už dneska nevyděláš, to je marná práce:D
Karja No já taky neříkám, že bys na té slávě zbohatla ;o)
Neoholene podpaží se mi hnusí i u chlapů, natož ženská.
Hehe, dcéra a jej kamarátky to už považujú za nudné, staromódne a otravné, ak nie priamo barbarské. A to teda nie sú žiadne "lesany", proste to majú zaradené niekde medzi pleťovým púdrom (mami, ty si tak roztomilo staromódna!), vodičským preukazom a telefonovaním namiesto písania správ.
slniecko co je staromodniho na ridicaku? ![]()
slniecko a ty holky se nepotí?
slniecko zajimave, ze na plazi pak jsou vsechny mlade holky oholene, tam si s neoholenyma rukama pripadam jak lesana ja :) mne prijde, ze casto je to jen postoj.
slniecko ten řidičák mi taky leží v hlavě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje