Potrefenáhusa jeden náš hodně chlupatý kamarád se občas holil, už přesně nevím proč, prý normálně žiletkama, ale to dorůstání je prý opruz. Mně se to taky nelíbí a příjemné to asi nebude ani pro partnera toho oholeného. Naopak vousy moc ráda nemám, ale hlavně na omak.
VIP zjevy
continuity Já bych teda srandu měla jen případně z vehementního přesvědčování at tak či tak, jinak at si dělá každej jak chce co chce, jak mu to vyhovuje.
continuity Potrefenáhusa kritizovat oholeneho chlapa je stejne jako kritizovat neoholenou zenu. Je to kazdeho vec.
Přesně, děkuju.
continuity Potrefenáhusa kritizovat oholeneho chlapa je stejne jako kritizovat neoholenou zenu. Je to kazdeho vec.
A to zase souhlasím.
A to zase souhlasím.
tak počkat, to já taky souhlasim
jen jak se tu periodicky zvraci nad neoholenyma a objevují se tu popisy Copak se nepoti? Tak mám vzdycky potřebu to vyvazit , ze to fakt není univerzálně nechutný
já to sem asi píšu pokazdy, ale mne se hnusi oholene podpaží na chlapech a vůbec teda cokoliv kromě tvare
Naše starší dite si teda asi užije, je holt tatinkova a tatínek nemá nadarmo z mladí přezdívku Chlupáč....ale ty vlasy za to rozhodne stojej
A lepší trhat obočí, než lepit umělý řasy
chlupáč
ale tady je krásné vidět..tisíc lidí, tisíc chutí no
Já kdysi chodila s klukem, co byl hodně chlupatej a holil se všude, ale dorůstání teda píchalo strašně, raději bych kdyby to nedělal! ![]()
Jinak mýho muže školil kamarád Egypťan, jak je to ekl, jak jsou čeští muži zarostlí, oni se holí kompletně všude...
Garfie hlavně se taky furt a všude mejou a prevlikaj, tam by mi to školení přišlo užitečnější
muj partner je chlupatej (a plesatej :D), vyrazne zkracuje v podpazi a v intimni oblasti. vyhody jsou myslim jasne, ale kdyby ne, ptejte se, klidne to rozvedu ![]()
Potrefenáhusa To ho asi nenapadlo, že nedělaj. ![]()
Lilly_Kupodepisuju tento příspěvek:-D. Já nějak naturálně, nevím, nechtěla bych si na to zvykat. I teda jsem si myslela, že je to dnes u mužu 40- tak nějak i ne standardní, ale běžné jo...něco jako u žen prostě.
Sweet Potato já tam původně měla neoholene, ale myslela jsem oholene!
continuity mne to přijde taky legrační, hlavně jen si to predstavim, tu exekuci, fakt ani nevim, čím by to šlo sundat, možná nějakým strojkem na stříhání ovci? A hlavně fakt proč
chtě, nechtě jsem si vzpomnela na tátu Homolku. Jak Ludvu poučuje, že si prsa sice holí, ale na protest tupou žiletkou. ![]()
Znala jsem jednoho pána, co si holil pruh pod hlavou, aby bylo vidět, kde končí vous a začínají chlupy. ![]()
Lilly_Ku tak za zkracování v těchto místech jsem jednoznačně taky
Garfie no jo, tak v Egyptě mají tisíce let dlouhou tradici holení ![]()
Lamickajá jsem prosím s kritikou chlupů v jakymkoliv stavu nezačala a vyjadřuji jen svůj názor a nikoho tuším nekritizuji. Kamaráda jsme tehdy zpucli na místě, ani ne tak kvůli holení, ale mě například vůbec nezajímá, kde má kdo jaké chlupy a už vůbec nechci, aby to se mnou řešil.
Garfie jezis tos mi pripomnela bozi historku z moji svatby. Kamaradky partner prisel ve svetlym lnenym obleku se lnenou kosili, ale furt mi prislo, jako by mel na ty kosili nejakej bordel, musela jsem porad odolavat nutkani mu to smest. Pak za mnou prisla moje svedkyne a rika - tyjo ten se pred odchodem holil ne, ma na kosili spoustu vousu, proc si to nesmete?! No a v tu chvili mi to doslo. To nebylo NA kosili, ale dorustajici oholeny chlupy prodirajici se tou latkou ven
malem jsme se pocuraly smichy. Kdybych nevedela ze si ten hrudnik holi, vubec by mi to ale neseplo. No tak to me moc nelaka.
Ale podpazi a intimni oblast teda preferuju oholenou:)
711990 mně teda oholená intimní oblast dost vadí ![]()
Historka boží
podcenil přípravu no
Ale podpazi a intimni oblast teda preferuju oholenou:)
Já jsem v první řadě pro to podpaží, protože toho vídám víc
- už začíná sezóna!
Jinak bych asi chlapovi doporučovala spíš epilaci (voskem - dobře mu tak!
), to strniště na hrudi - i jinde - musí bejt strašný.
Když nestihnu včas přepnout kanál, tak občas vídám reklamu (nějakej deodorant?), kterak tetiny hrdě ukazujou svoje podpaží... v rámci inkluze samozřejmě i zarostlý. Nechutná záležitost. U chlapa, většinou s ještě delším a hustějším porostem, se to nedá vůbec. Navíc u nás většinou takovej zrovna nezáří vymydleností...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje