VIP zjevy
stes no tvl... ale ruce si schovala do dlouhejch rukávů, to se jí zas musí nechat! ![]()
stes to mě dneska hodně pobavilo ![]()
Neřešily se tady někde nedávno ty ponožky? ![]()

luciole to je ale vtipný a slušivý...nejsou ponožky jako ponožky, důležitý je,do čeho a k čemu je vzít. Tady jsou na místě.
luciole Vždyť je to pěkný, hodí se to a je to takový mladistvý, čerstvý.
Jako holčička! ![]()
Kolekcepro Paříž. Mně se líbí, hlavně baloňák.
razorblade mi se nelíbí na chlapech, v ženské verzi jsem ho nejdřív považovala za šaty.
razorblade mně se nelíbí ta oranžová, měla by být víc červená. A pak nechápu tu "cedulku"
razorblade mi se nelíbí na chlapech, v ženské verzi jsem ho nejdřív považovala za šaty.
Vnímám to stejně.
Mně se to líbí opravdu moc, moderní, neokoukané, není to fádní, prostě cool.
A co se pro někoho až " oranžové " barvy na trikách a kalhotách týká, tak jsou to barevné gradienty vycházející z barev historických českých dresů.
Na šátku, ponožkách, teniskách a viditelných etiketách je nečekaný hráškově zelený akcent, který záměrně rozbíjí klasičtější červeno-modro-bílou siluetu.
... a vaše saka vám posere pták...
Evaeva ta cedulka je divná.
Trika mi přijdou zajímavá a hezká. Ty kabáty mi přijdou odflaknute. Nevím co, tak vyliju barvu.
Tak tady je fakt už k nepoznání (nepovedený makeup?)

Truespring
. Možná i táta, zblízka.
brrr to je Krainová? Soudím podle té Simony
Jestli jo, tak teda tvl.![]()
Krainová je už zjevně zoufalá, možná jí ten prodej sexy fotek moc nenese... tak tlačí na pilu jak divá. Marně ovšem. Vypadá staře, lacině a směšně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje