VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline notna
9142 příspěvků moje polička 02. července 2024 15:56

barbucha Někde jsem viděla titulek, ze Krainová má na Only Fans velký úspěch a mnoho fanoušků. Ale článek jsem nečetla, tak podrobnosti nevím. Ale zaujalo mě to. Ze existují lidi, co za její fotky platí.

Pri té příležitosti přemýšlím, za čí fotky bych byla ochotná platit. A nikdo mě teda nenapadá.

Offline Řvousenka
1011 příspěvků moje polička 02. července 2024 18:41

Andrejka Volopichů nikdy nezklame

Offline Řvousenka
1011 příspěvků moje polička 02. července 2024 18:45

Tohle je taky dílo

Offline Tak Betty
5972 příspěvků moje polička 02. července 2024 22:40

Nikol Kouklova,  Heřmánková  se toho taky nebojí. 

Offline Tak Betty
5972 příspěvků moje polička 02. července 2024 22:40

Řvousenka nejdou mi načíst tvoje fotky 

Offline Samantha
3203 příspěvků moje polička 03. července 2024 07:56

Tak Betty To je možná lepší

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:00

Tak Betty ja bych se bala toho zarizlyho korzetu.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:11

Tak Betty tahle ženská je v mých očích tak neapetitlich. Ve všem. Navíc ji potkávám live, a patří do kategorie šmudla. Občas chodí na lesanu a fakt to není hezky.

Offline Marbuša
1381 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:51

stes Mně připadá, že má strašně zlý oči. 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 03. července 2024 21:15
Reakce na Řvousenka:

Andrejka Volopichů nikdy nezklame

​Fotku nevidim, to je ta v těch krátkejch rudejch šatech? Volopichová taky nestárne pěkně, vypadá vyžile a sprostě jak stará... mno... callgirl, abych byla slušná.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 03. července 2024 23:17

barbucha jj, a už si taky není moc podobná.

Offline Garfie
28017 příspěvků moje polička 04. července 2024 07:30

Kokoska Škoda, že ty ženský neví kdy přestat. Zrovna včera jsem byla na kafe s kamarádkou, má nějaké úpravy, relativně nepoznatelné a vypadá skvěle. Jen jsem ji nemohla v tom obličeji najít! Prostě se jí nějak změnila mimika, výraz, všechno, bylo to úplně fascinující!!! 

Online Makara
3554 příspěvků moje polička 04. července 2024 07:45

Garfie já mám jen "blbý" víčka /abych vůbec viděla/. Myslím, že dobře udělaný, žádný kočičí oči, ale sama vidím, jak to ten obličej změní. Nikdo z blízkých mi neřekl/neříká, že je to blbě. Jen jedna nejupřímnější (nejdrzejší!) kamarádka při prvním setkání na mě zírala, co že je jinak. 

Offline Garfie
28017 příspěvků moje polička 04. července 2024 07:47

Makara Nestraš, zrovna víčka jsou u mě na pořadu dne (teda už asi deset let, ale ještě jsem se k tomu nedostala ). 

Online Makara
3554 příspěvků moje polička 04. července 2024 08:01

Garfie jdi do toho. Ona mi to ta kámoška pochválila. Jenje prostě je fakt, že ti ten zákrok neumaže 20 let. Jak píšeš, tvoje kamarádka vypadá dobře, ale ne stejně jako zamlada.

Offline Garfie
28017 příspěvků moje polička 04. července 2024 08:03

Makara Já musím, vždycky jsem měla malý oči a přepadlý víčka, ale je to čím dál horší. Akorát bych raději v Česku a v létě se mi taky nechce....je to trochu komplikovaný časově. Jak dlouho trvá rekonvalescence? Já mám kamarádku oční lékařku, která víčka dělá, tak domluva by asi nebyl velký problém. 

Offline Samantha
3203 příspěvků moje polička 04. července 2024 09:14
Reakce na Makara:

Garfie jdi do toho. Ona mi to ta kámoška pochválila. Jenje prostě je fakt, že ti ten zákrok neumaže 20 let. Jak píšeš, tvoje kamarádka vypadá dobře, ale ne stejně jako zamlada.

​Já teda nechápu, proč by ženská pořád měla vypadat "jako zamlada".

To je pořád řečí ...příjměte svůj věk... a pak slyšíte jeden typ pochvaly, který mi připadá spíš jako kopanec "ty vypadáš o 10 let mladší"

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. července 2024 09:47

Garfie Sousedka ma tech uprav taky uz hodne a myslim, ze uz se to davno preklopilo na tu spatnou stranu. U ni ty upravy videt jsou, velke rty a ten naducany oblicej, co maji pak vsechny ty celebrity a celebritky. A to ji je jen lehce nad 40. Byvala spoluzacka zase dela invazivni dermatologii a velka cast napr rtu a vyplni mi taky prijde too much. Mozna by i byla rada za reklamu, o to ji jde, ale zatim profil nedavam . Ale je to tezky, v urcite skupine jsou upravy skoro nutnost, kdyz je ma skoro kazda v parte...A priznavam, ze jak obcas chodim na ty plastiky uspavat, tak rozhodne nerikam ze nikdy nic. Zrovna vicka ma i tata a desne mu to prospelo. 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 04. července 2024 12:15

Garfie 

Rekonvalescence prakticky žádná, myslim že to byly dva dny v horizontální poloze a přikládání ledových náčinků pak už můžeš ven, moncly zakreješ brejlema... stehy klasicky vyndaj za týden.

Já přes to už taky skoro neviděla a výsledek byl super, a možná půjdu časem ještě jednou (vono to někdy povolí).

Víc nic teda neplánuju, věkově přiměřenej milionář - kdybych hodlala lovit - již zemřel sešlostí věkem nebo je slepej a na hadičkách a milostpán už taky prakticky nevidí, pročež mě pokládá za stále krásnou

Offline Raduza
příspěvků moje polička 04. července 2024 12:22

Jos Teď mě zajímá, v jaké skupině jsou úpravy skoro nutnost? Víčka chápu, ale jinak začít s tímhle hned po čtyřicítce, to je mazec.