VIP zjevy
whiskas proc se ta Veresova zdrzuje focenim, kdyz evidentne nutne potrebuje na wc?
Z dalky jsem myslela, ze ta Tomicova je Pamela Anderson na nejakym pohrbu, proto vypada tak utrapena.![]()
barbucha tyjo, to je Tomicová? to zhubnutí jí teda neprospělo, vypadá na 75
v těch síťovkách je to koleno jak kdyby se jí tam přimotala brambora...
RoSa Asi zhubla moc rychle a hlavně také stresem
?
Marbuša vicka jasne, ale silikony?
"Zpevneni poprsi", ne "zvetseni poprsi" ![]()
Zpevneni nema se silikonama co delat.
Muzu mit k tomu zpevneni poprsi blby dotaz? Prece jen to je celkem velky rez, koukala jsem do tvar T, z podprsni ryhy k bradavce, pri vetsim zakroku posunuti bradavky a tak rez kolem dokola, zasah do prsni zlazy... Fakt to nekomu prijde jako potrebny lekarky zakrok v urcitem veku? Ja jen, ze mam za sebou podobny zakrok, fakt ze zdravotnich duvodu, a mam pulku hrudniku porad necitlivou, okolo jizev se to inervuje tak nejak nahodne, pod jizvou srusty, co mi delaj problemy, a to se zatim hojim fakt dobre. Proste zajimalo by me, jestli ti, co do toho jdou z estetickych duvodu, to proste berou jako ze v pohode, nejake necitlive jizvy mi nevadi, hlavne, ze to budou hezci prsa, a nebo si to nepripousti/nevi?
Ale nikoho neodsuzuju, to nechci, aby tak znelo. Pokud se pak citi lip, jsem rozhodne pro. Jen jsem zvedava.
Zuzuli Ja to udelane jeste nemam, ale do budoucna to planuju. Par kamaradek/znamych uz to melo a maji jen male jizvicky, a pokud vim, zadne problemy s necitlivosti (ale radsi se tedy jeste preptam
)
Zuzuli já se na modelaci dívám už asi 25 let, i zmenšení by se mi líbilo, ale jsem si poměrně jistá, že do toho nepůjdu, protože díky pár drobným úrazům či zákrokům vím, že bych to minimálně rok až dva sakra cítila a pak bych taky třeba necítila, co bych chtěla
.
Rozhodně tento zákrok nepovažuju za běžný/povinný u každé ženy s povislým poprsím. Děkuji nebesům za zatím zdravá prsa.
PS. Můj ex i stávající muž by mne neodrazovali
.Sorry, řezat bych do sebe nechala já, ne oni.
Zuzuli Já tomuhle taky úplně nerozumím, jako jasně, pro někoho je to extrémně důležité, nebo má prsa velká (ok, i malá, ale to už je asi v určitém věku fuk), ale že by se z toho mělo stát něco běžného, to mi přijde zvláštní. Přece dost dotáhne podprsenka a že bych to musela dělat pro sebe (popřípadě pro muže) mi přijde zbytečné. Rizika tam určitě jsou, jako při každé operaci.
Zuzuli já to považuju za srovnatelně potřebné s těmi víčky pouze v případě, že to přinese benefity typu snížení bolesti zad a podobně.
Ale ten zákrok asi bude trochu jiný než u tebe, pokud by to přinášelo takové následky každému, asi by to nebylo tolik rozšířené ![]()
Zuzuli U pouhe augmentace (silikonovy implantat) je jizva jen malo patrna, v podprsni ryze. To je asi vetsina zakroku, a taky se mi to moc nelibi. Na prvni pohled je to vzdycky moc. Prijde mi, ze cim drobnejsi pacientka, tim vic se ridi heslem "kdyz uz tak uz". Ono to asi casem trochu sedne, ale vetsina proste chce konecne poradna prsa. Ja mam nazor tak pul napul. Mela jsem zatim kliku, ze se mi prsa po kojeni vratila do puvodniho stavu. Proto si netroufam hodnotit a soudit. Plus ty jizvy schovas, normalne neukazujes. Spis se stavim hodne rezervovane k rhinoplastikam, faceliftum a tem invazivnim proceduram typu vyplne. Protoze nikdy dopredu nevis, jak to dopadne a jak moc to cloveka navenek zmeni. A takovy pokazeny nos...
MP Marge NekdY se to ale kombinuje, remodelace zaroven se silikonovym implantatem.
Jos Z mych znamych to nikdo nemel, vsechny mely jen normalni "lift", tak me to jako moznost vubec nenapadlo. Proc se tam ten silikon v tehle pripadech dava? Myslim kdyz chci zpevnit, ne zvetsit?
Silikonovy implantat bych ja osobne nechtela, to uz mi prijde moc..
MP Marge no je to predpokladam po dohode s pacientkou. Kdy ma treba povisla ale zaroven mala prsa a chce to trochu zvetsit. Nebo kdyz je tam nejaka vetsi asymetrie. A z toho mala, co jsem videla, tak ty modelace (bez silikonu vetsinou) jsou hodne wow hned. Jasne nejake ty jizvy tam jsou, ale jak jsem psala, kdo je uvidi.
Jos Diky za vysvetleni. No ja si na velikost rozhodne stezovat nemuzu a prsa mam (relativne) soumerna, takze bych se silikonu mela bez problemu vyhnout ![]()
Ty jizvy mi neprijdou vubec jako problem, na tech mych kamaradkach bych si jich snad vubec nevsimla, nekde je potkat.
Evaeva jo, ten zakrok byl jiny, ale brala jsem to spis z toho pohledu, ze zasah do tela a jizvy tam proste jsou. Stejne jako i po ctyrech letech vim o jizve po cisari. Je dobre zhojena, neboli, ale stejne je tam to telo "poskozene". Nejde o estetiku, skoro neni videt. Ty jizvy potrebuji peci, aby nezlobily. Vzdycky, kdyz prijdu k novemu fyzioterautovi, tak mi uz roky jako prvni kontroluje jizvy (cisar, hrudnik, laparoskopie bricha), jestli ten problem nezacina v nich.
Ja plne respektuji, ze nekdo na ty operace chodi. Sama vim, jak moc je psychika spojena s tim, jak se clovek fyzicky citi. At uz zdravotne a nebo esteticky. Ale priznavam, ze tim, jak ja mam za sebou par operaci kvuli zdravi, tak vlastne obdivuju odvahu nechat do sebe rezat "jen tak".
Zuzuli Zdravotní benefit může být odlehčení hmotnosti. Kamarádka měla zrasovaná záda a ramínka od podprsenek navždy vyrytá do ramen (dřív nebylo moc z čeho vybírat, svou velikost JJ sehnala pouze v sexshopech)
Jos ja prave koukala jen na modelaci/zmenseni, tam mi prislo, ze se reze vic jak u implantatu. Ja se chystam na podzim na plastiku na konzultaci kvuli rekonstrukci prsou, ale vlastne si nejsem jista, jestli do toho pujdu. Vubec si nedokazu predstavit ten pocit mit v tele pod kuzi ten silikon.
Zuzuli ta břišní jizva je blbá, jak jde přes všechny ty vrstvy včetně svalů, ještě to břicho je hodně důležité a komplexní.
Ale rozumím ti, zamlada jsem si říkala že půjdu na tu augmentaci, jak ti odsají tuk na zadku a dají ho do prsou
ale teď bych pod kudlu kvůli trochu hezčím prsům dobrovolně nešla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje