Já bych víčka vůbec nezařazovala k takovejm těm kačerům, výplním a těm dalším omlazovacím. Víčka a zpevnění poprsí v určitém věku beru spíš jako lékařskej zákrok než estetickej ![]()
VIP zjevy
Marbuša vicka jasne, ale silikony?
Tak zpátky do zjevů, soudružky!
"Neuvěřitelná proměna Pavly Tomicové! Jeden den byla tělo bez duše, druhý jako oslnivá hollywoodská hvězda!"

Těm odborníkům stylistům bych přerazila vobě ruce. Ty žlutý vlny k těm vráskám! Ten výstřih s romantickým krejzlíkem! ![]()
Toho svýho ex-skřeta už stejně neoslní, proč to proboha ta tetina dělá... vlastně k předešlý debatě o (ne)decentním stárnutí se to celkem hodí.
Toto na mě dnes vykouklo.
Nevím, ale ty šaty mi připadají strašlivé.

A toto je co?

whiskas Co chceš, ostrý lokty vyšly z módy... Teď se nosí ostrý ramena ![]()
Verešová má super postavu, tak si jen říkám, jestli tohle nebylo zbytečné
.
brrr Netuším, ale chodit v tom po ulici je trochu divné. Asi jsem už fakt stará ...
barbucha Stejně jako omotal Dagmar Havlovou do fialového saténového závěsu, oblékl Pavlu Tomicovou do holywooduhodné róby již zmiňovaný odborník Filip Vaněk.
Tvl buď si fakt dělá z lidí prdel, nebo je levej jak šavle.
barbucha no filip Vaněk se na ni po
depsal.
Smetana myslím nekojí, ale pouze provokuje. 
Tomicovy je mi fakt lito. Byvala sice oplacana, ale takova pozitivni energie z ni sla, tohle je jak reklama na zoufalstvi.
Tak Betty Díky za celý outfit. Alespoň nenastydne od nohou
.
Řvousenka Souhlas.
Řekla bych, že pan Vaněk nějak není v kondici ![]()
Tak zpátky do zjevů, soudružky!
"Neuvěřitelná proměna Pavly Tomicové! Jeden den byla tělo bez duše, druhý jako oslnivá hollywoodská hvězda!"
Smrt jí sluší - remake 2024, neasi?
notna Bohužel jsi měla pravdu
.
Černá kočka Hmm, ale v tom případě jí Mr.Vaněk měl podat i ten zázračný elixír.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje