Evaeva ty umíš dítě spolehlivě naučit, aby něco, co nemusí dělat teď, dělalo za 30 let? ![]()
VIP zjevy
Me teda dost udivil nazor, ktery tu padl, ze stylistka by ji cpala do hadru v kterych by se necitila. Jako mozna nektera ano, no ale nejsou vsichni styliste v republice jenom pan Vanek. A ted budu psat obecne, pani Fialova at si dela co chce. Dobry stylista nebo stylistka je schopny cloveku poradit barvy, ktere mu lichoti, vyzkouset s nim ruzne kombinace, ktere by ho samotneho ani nenapadli a pritom cloveka do niceho nenutit, poradit s basic satnikem a nejakymi zakladnimi pravidly. Treba kdyz si nejsem v mode jista, zda se mi dobre pravidlo max tri barvy (pani Fialova mela bilou, modrou, cervenou a cernou), nebo si dat pozor na to kolik kusu vcetne doplnku na sobe ma.
Evaeva Ale jak si správně vybere, od koho si má nechat poradit? Jak pozná, kdo je ten správný. Když nekdo vidí, ze mu to s módou nejde, asi bude umět najít pomoc. Ale když je nekdo přesvědčený o tom, jeho styl je OK a sám je spokojený, nebude vidět důvod si nechat pomáhat a když už jo, tak si podle mě najde zase někoho ve svým stylu.
continuity Nedelala bych a nedělám nic. Dcera mi přijde občas s oblékáním úplně mimo. Ale bohužel už je to dost často i mým pohledem, který je out pro nactileté. A ji to dost často slusi, ač je to šílené. A to se taky zamyslim, jestli ji to slusi, protože je to moje dcera a vidím ji tak nebo jestli je fakt kočka. Tohle asi jako matka nedovedu objektivně posoudit. Vedu ji k tomu, aby se uměla obléknout adekvátně situaci a věděla, co je dresscode. Do stylu nekecam. Jen když se zeptá, řeknu svůj názor.
Mně je více sympatictejši clovek, který se snaží oblect dle situace než podle módy. Takže raději na pohřbu vidím chlapa v demode obleku, ve kterým se asi před 30 lety ženil než super oblečeného, ale v triku a dzinach. I mě překvapuje ta reakce na Fialovou tady. Ze lepší Islandanka ve volnocasovych šatech než Fialová v šílené kreaci, ale jaksi více odpovídající společenské události.
Já ani nemůžu říct, že by mi ta Fialová přišla nějak šílená a zavrženíhodná
. Spíš je mi jí trochu líto, protože tomu opravdu očividně věnovala energii, pochybuju, že prostě něco vytáhla ze skříně a šla-a přišlo to celé vniveč. Působí to tak nějak snaživě (a demodé pochopitelně). Ale kdyby to byla představitelka cizího státu, tak se nad ní nepozastavím, to zase nad Islanďankou jo! :-) Líbí se mi a je mi sympatická, ale je to fakt příliš volnočasové a vzhledem k tomu, že její muž má oblek, tak to nebude chyba v propozicích.
A těma puberťačkama bych se nezabývala vůbec, myslím, že stačí jít příkladem.
continuity ptala si se, co dělat. Já bych jí celkem věřila a víc to neřešila. Starší ze sester má dost svůj styl, ale když jde o něco, tak si vždycky nechá poradit.
Fialová mi přijde oblečená ne zrovna moderně, ale aspoň adekvátně příležitosti. Jasně, měla by nás reprezentovat, tak to není to stejné, jako když si tetička vezme nemoderní šaty na svatbu, ale i tak mi spousta reakcí přijde přehnaných.
Garfie souhlasím se vším - řešíme ji, protože je "naše", jinak by prošla nepovšimnuta. Taky mi přijde spíš líto, že je to promarněná příležitost, s takovou figurou, vlasy a obličejem by mohla vypadat úplně jinak. Ale nijak mě to vlastně nepohoršuje. Názor, že Islanďanka je oblečená lépe, mě udivuje a nesdílím ho.
Pinot Noir S tím, co jsi napsala, naprosto souzním
.
Moda je zábava.
Clovek , dospelý človek by sa mal a hlavne mal chcieť obliecť adekvátne situacii. To myslím pani F spĺňa, len ma hnusné boty.
Pubertiaci maju narok sa hľadať aj v obliekani, takže rozne kreácie su v pohode. Veď kedy inokedy. Oni časom sa naučia obliekat adekvatne, čiže na pohreb si dajú čiernu, pokiaľ im nepôjdu prikladom niektori herci ![]()
Ta islandská žena působí oděvem nepatřicně. Dnes se už manželé nedomlouvají v čem jdou?
Evaeva Na to bych nesázela. Blbě oblečených lidí potkávám dost a jejich rodiče byli normální. :D Z poslední doby borec, co šel na funus strýci v maskáčových kapsáčích a černým triku.
Móda je zábava. Ale ne pro každého, s tím se tu nějsk neumíme smířit (teď jsem poslouchala kamarádky, pro které je výprava do obchodu s oblečením větší zlo než zubař s gynekologem dohromady.)
Janulik03
Móda je zábava. Ale ne pro každého, s tím se tu nějsk neumíme smířit (teď jsem poslouchala kamarádky, pro které je výprava do obchodu s oblečením větší zlo než zubař s gynekologem dohromady.)
Třeba pro mě
. Takže k (ne)módním kreacím se nevyjadřuju, neb tomu "nerozumím". Být na očích, tak poradce fakt potřebuju. Takto mě moc netrápí, že na maturitní ples dětí jdu v šatech starších než jsou ony, protože nějak nemám potřebu si pořizovat šaty na jednu příležitost. Někdy jsem to zkusila vyřešit půjčovnou, a to bylo teprve peklíčko - co se v takové okresní půjčovně společenských šatů najde....
Beranka haha, to je přesně popsáno, to áchání nad zastrčeným trikem a taky nad pytlema z Cos
zapomněla jsi na birkenky ![]()
Janulik03
toto podepisuji. My tu máme nějaký až kolektivní vkus, který ostatní, i ty co se o módu a oblékání zajímají, mají zas jinde.
Třeba moje sestra (vysoká a mohutná) nakupuje stylem že koukne co mají v oddělení xxl a více, je to dost dlouhé a to bere, vzory nebzor, barva, nebarva. Teď si na dyzajnmarketu objednala vzorované šaty, ušijí jí je delší, ale tady by se nad nimi skoro blinkalo
.
JankaM A není kvůli tomu horší člověk.
Samantha Počkej, to byla velká úleva od must jave lodiček a pouzdrových sukní!
já si tam koupila taky šaty, ty by tu možná i uspěly ![]()
btw vcera jsme se doma bavili ze vubec netusime kde se dneska shromazduji decka? fb je pro stariky a instac uz je taky out, tak kde? ted nemyslim jen pasivni konzumaci na tiktoku alekde i komunikuji mezi sebou, vite nekdo?
moje dítě se schází na discordu. Nevím, jestli jenom ohledně paření her nebo i za jinými tématy
viktorka_od splavu Děti mých sester mají whatsappový skupiny, ruzný. Tiktok má jedna větev zakázanej, takže ti konzumují na youtubu, ta druhá asi tiktok no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje