Podle mě to vražděj hlavně boty a kabelka
VIP zjevy
MP Marge libit se ti to muze, kdyby si to vzala na pracovni akci, kde nebude na ocich vsem, tak bych nerekla ani slovo. Jeji volba. Kdyz ma reprezentovat nasi zemi, tak by si mohla nechat poradit.
haha, tohle sem si tajně myslela a říkala si, že sem určitě škarohlíd a cynik a nebudu to tu psát
Nevím, odkud info o Fialové čerpá razorblade Ale označení povýšená intelektuálka mi na ni vůbec nekoresponduje /to si ji nekdo zaskatulkoval podle jejího muže/ s tím, jak se o ni vyjadřují lidi z jejího pracovního nebo soukromého prostředí. Já ji znám jen od vidění, mám to z druhé ruky, tak tu nebudu psát konkrétní věci. Brno je malé. . Ale fakt mi to hodne nesedí. Vůbec to arogantní "vyhazovat prachy za blbyho stylistu"
Ze se neumi hezky oblect, to je pravda. Ale spis bych to pricitala tomu, ze to opravdu není schopna sama vidět. Těžko říct, co jí říká okolí. Vaňka a diskuze na netu nečte.
notna no mně přijde neuvěřitelný, že by fakt neměla náhled, vidim v tom fakt pózu, můžu se mýlit, ale každopadne je to ke škodě hlavně ji, žejo.
Ounz já si myslím, jak už tu bylo řečeno, že se snažila být po francouzsku šik, zabudovat do toho trikoloru a bohužel s absencí vkusu z toho vzniklo tohle neštěstí. Víc bych v tom nehledala.
Raduza No ja v tom víc nehledam, nemá vkus a měla by si nechat poradit, takhle fakt budí nabubřelej dojem
Teď jsem koukala na Pavlovou v Salzburku a žádná hitparáda to taky není. O vlasech nemluvě.
Ounz třeba neví, že nemá vkus. Líbí se jí to, cítí se v tom dobře a víc neřeší...
Určitě nad tím oblečením poskládaným do barev naší a francouzské vlajky přemýšlela, nutnost reprezentovat pochopila (jinak by si odpustila tu rozmařilou pokrývku hlavy) a předpokládám, že kdyby četla všechny komentáře ke svému oděvu, tak jim nebude rozumět: má přece hezké šaty, decentní bílý kabátek, nevzala si tenisky, hlavu korunovala kloboučkem... To, že by měla platit někomu, kdo by jí radil, jak se obléknout (a cpal ji do modelů, které neodpovídají jejímu naturelu), je pro ni nepředstavitelné, povrchní a marnotratné.
Já to rozumím... resp. věřím ti, že to paní Fialová opravdu takhle myslí, že to není jen póza. K té důvěře mě ovšem vede taky to, co si vzala na hlavu
Ona asi fakt tušila, že to bude chtít něco slavnostnějšího do jakože vyšší společnosti, a chudák to korunovala zrovna tím nejhorším možným způsobem... Myslíš, že jí to pak samotný nebylo trapný nebo to skutečně necítí? Vždyť tam neměly klobouk ani královny... ona byla prakticky ovedressed a vyčnívala, přitom to asi, jak ji tak popisuješ, bylo zrovna to poslední co by chtěla ![]()
Pro mě je to, co má na sobě paní Fialová horší, než to, co má Islanďanka. Ta se na to normálně vyprdla, buď proto, že je Islanďanka
Sázela bych právě na to ![]()
A taky mě v podstatě popuzuje míň než ta Fialová, protože si jako správná Islanďanka na nic nehraje a drží se svýho, je přirozená a viditelně naprosto v pohodě - což se o paní F. v tomhle případě říct vskutku nedá!
barbucha Já fakt nevím, jak to zpětně reflektuje. A vzhledem k tomu, že ta kritika jejího oblečení byla formulována dost hulvátsky, je pravděpodobné, že způsob vyjádření v tomto případě znevěrohodní i jeho obsah.
Černá kočka me nejvic zaujali nozozemsti royals... tim, jak nadsene mavali svym olympionikum... takze jsem ani nepostrehla, co ma rozesmata kralovna na sobe
Ti jsou vždycky veselí! Ale vypadá to na kalhoty, triko a sako. Celkem obyč.

Podle mě to nevychytalo ani její španělský veličenstvo. Spletlo si zahájení olympiády s návštěvou baru ![]()

Tak ten Vaněk se takhle vyjadřuje o všech, to je jeho poznávací znamení (něco jako Ramsay/Pohlreich v jiné oblasti). Zlej chlap prostě! Ale není sám a ty názory (odpůrců) se nesou v jednom duchu...
No nic, já jen chtěla vědět, jestli si tý nevhodnosti paní F. všimla (i třeba s dopomocí bulváru nebo reakcí vděčných čtenářů, pokud by ji samozřejmě na obojí někdo upozornil
) - nebo zda je až tak nad věcí, že by vůbec netušila o čem je řeč ![]()
Fleur pani islandska chot je sice oblecena pro udalost nevhodne, ale stejne je oproti pani ceske premierove sik.
Ja si nemuzu pomoct, ale z nekterych diskutujicih tady citim takovej ten duch "je z te spravne casti politickyho spektra, tak se do ni nekope". Bohuzel ale ani "spravna" politicka strana neovlivni to, ze Babisova to umela mnohem lip.
No a nebo jsou některé přispěvovatelky přesvědčené, že mají možnost napsat vlastní názor a pohled z druhé strany...
Schválně nepíšu diskutující, protože diskutovat a dohadovat se o tom, jak to komu sluší, je věc názoru, vkusu, zkušeností a citu. A rozhodně se nechci s nikým tady přečůrávat o tom, kdo z nás má výše uvedeného více.
barbuchaIslanďsnka se drží svýho..
A jak víme, že Fialová ne?
Tohle je dvojí metr.
Opravdu?
Já ji v klobouku jindy neviděla, ani při vysloveně státnický či slavnostní příležitosti. Natož v civilu (že by ho běžně nosila). Ty asi jo... Kdy a kde? Těším se na fotku!
barbucha ty wogo, i kdyby ji v klobouku viděla, proč by ji měla fotit, jak pošuk?
Promiňte, paní F., máte klobouk? A mohla bych ho vidět?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje