VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 29. července 2024 16:24
Reakce na barbucha:

Podle mě to nevychytalo ani její španělský veličenstvo. Spletlo si zahájení olympiády s návštěvou baru

Ale to jsou normalni letni saty, jen si asi neprecetla predpoved pocasi.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. července 2024 18:10

Mně se Jana Fialová líbí, nic nadřazeného z ní necítím a má perfektní postavu, žádná rozkydlá máňa. Premiéra jsem viděla na živo jednou a je teda hodně drobnej a menšíí jak já. Všechno je lepší jak Paroubková, to byla tetá.

Offline olte
731 příspěvků moje polička 29. července 2024 18:48

Kan no jo, ale tady se nehodnotí její postava ale hadry, a ty jsou příšerné

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. července 2024 19:14

olte Zas tak hrozný mi to oblečení nepřijde, můj styl to teda není, já tak max slamák na zahradu. 

Offline Malvin
1642 příspěvků moje polička 29. července 2024 20:19

Tak jsem paní Fialovou ukázala moji skoro sedmdesátiletý mámě a její kámošce, která sice ví, že existuje Louis Vuitton, ale vzor by nepoznala. Paní F. se jim.obema moc líbí. Do Paříže jako dělané. Zato Islandanku měl manžel vrátit do šatny se převléct. On sako a ona jak na nákup do Lidlu.

Tak jen postřeh od módou a trendy nepolibenych spoluobčanů. 

Offline notna
9142 příspěvků moje polička 29. července 2024 20:21
Reakce na Ounz:

notna no mně přijde neuvěřitelný, že by fakt neměla náhled, vidim v tom fakt pózu, můžu se mýlit, ale každopadne je to ke škodě hlavně ji, žejo. 

​Už jsem to psala výš. Ze by mě zajímalo , jak to vlastně clovek pozná, ze nemá vkus nebo nerozumí módě. A jak bez vkusu vybrat správně tu pomoc. Jestli se dotyčnému libi , jak se obléká, tak co s tím. On se určitě v okolo najde nekdo, kdo to pochválí. A teď už píšu všeobecně . Ne jen na Fialovou. 

Offline Jitka77
1861 příspěvků moje polička 29. července 2024 20:32
Reakce na notna:

​Už jsem to psala výš. Ze by mě zajímalo , jak to vlastně clovek pozná, ze nemá vkus nebo nerozumí módě. A jak bez vkusu vybrat správně tu pomoc. Jestli se dotyčnému libi , jak se obléká, tak co s tím. On se určitě v okolo najde nekdo, kdo to pochválí. A teď už píšu všeobecně . Ne jen na Fialovou. 

​Mě by zajímalo, jakým jiným způsobem než skrze "líbí / nelíbí" se v módě pozná, že je něco hrozné. Překvapuje mě vidět tyhle kategorie oddělené.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 29. července 2024 21:45

notnano já nevím, jestli všichni, ale část to pozná a nechá si poradit, třeba. Na mě ten její model fakt děla dojem, že to je výsledek urputnýho snažení, který vyšlo naprázdno.

Offline Sweet Potato
39676 příspěvků moje polička 29. července 2024 21:46

Malvin Asi tak.

Offline Jos
příspěvků moje polička 29. července 2024 21:52

Malvin taky myslim, ze tu modu mame spis nakoukanou. Clovek trochu vi, co se nosi, jake siluety, ucesy. Takze Fialova je de mode, ale jak je stihla a mladistva, tak to neni ve vysledku zadna tragedie. Ja taky treba porad odmitam pripustit, ze uz se nenosi skinny/uzke/normalni dziny Spis jenom nechapu, ze si nenecha poradit. Mam taky kamaradku, co mi vzdycky pise, ze maji listky do Rudolfina na nejakou posh seslost. A jak je do desny. A posle foto v nejake hruze. Ja bych okamzite zabehla do nejakeho butiku (mit na to rozpocet) a mela z toho obrovskou radost. Ona to nenavidi. Jinak nemit tady vas v parfumanii a nenavstivit parkrat Italii, tak mam pocit, ze oblekani neresi uz vubec nikdo. 

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 30. července 2024 08:39

Josjá jsem jak tvoje kamarádka a ještě se mi hrozně příčí kupovat si oděv (jakýkoliv) na jednu příležitost. 

Třeba vůbec nechápu, že kdekdo stráví měsíce výběrem šatů na cizí svatbu. 

Může to být nadřazená intelektuálská póza, o tom žádná. Já zas třeba za pózu považuji, pokud někdo ostentativně odmítá používat moderní techniku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2024 08:41

continuity jenže ona vypadá, že tím strávila "měsíce". To ta Islanďanka jen tak vyběhla

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 30. července 2024 08:47
Reakce na Evaeva:

continuity jenže ona vypadá, že tím strávila "měsíce". To ta Islanďanka jen tak vyběhla

​presne! myslim ze to je jadro pudla continuity . s tou moderni technikou souhlasim. btw vcera jsme se doma bavili ze vubec netusime kde se dneska shromazduji decka? fb je pro stariky a instac uz je taky out, tak kde? ted nemyslim jen pasivni konzumaci na tiktoku alekde i komunikuji mezi sebou, vite nekdo?

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 30. července 2024 08:49

já mám jedno dítě, co ten styl má a to první... No škoda mluvit. Zároveň to má na háku a spíš než ohoz řeší, jestli dorostl nějaký sval. A teď co s tím. Mám to dítě neustále tepat, aby se to jakože naučila a až bude za 30 let při nějaké zcela nepravděpodobné příležitosti reprezentovat tento národ, neudělala ostudu?

Takže si k tomu připočtete, že je nemálo lidí, co vidí, že to není úplně ono, sami být nešli, ale je jim to úplně ale úplně jedno. Mě by bylo milejší kdyby její muž dělal krapet jinou politiku a ona ať je tam třeba v zástěre po babičce. 

Offline Beranka
414 příspěvků moje polička 30. července 2024 08:52

Já se umím vžít do p. Fialový ohledně bot, v lodičkách nevydržím skoro ani pár kroků, tak volím jiné boty. Ovšem asi na takovouhle příležitost bych se zřejmě přemohla a lodičky vzala (to bych si i nechala poradit, jaký jsou jako "bačkůrky" a investovala do nich, nevím, myslím si to tak:-) ). Kabelku z fotky ani moc nevidím, jen si myslím, že prostě teda chtěla červenou kvůli trikoloře, o.k. Osobně se mi ale dost nelíbí ten bílej kabátek nebo co to je, to je to, co mně na ní přijde fakt navíc. Jinak o.k.

Obecně mi přijde, že dokud ona nebo Eva Pavlová nebudou chodit přesně strojeně, jak předepisuje "módní peklo", tak se tu budou objevovat (občas fakt úplně zbytečný a přísný) kritiky. Kdysi na Módním pekle jsem sledovala Co jsem měla dnes na sobě (něco je asi i tady) a tam to žilo, ale ve výsledku se tam po ránu vždy objevily fotky uživatelek, co byly všechny na jedno brdo a to se tam áchalo. Pokud se někdo trochu odlišoval, že si třeba nezastrčil triko napůl do kalhot, tak to bylo špatný, laciný a fuj tajksl. To bylo strašný, vždycky jsem si říkala, že i když to tam žije, tak je to naštěstí v porovnání s počtem obyvatel minimum, a tedy nemusí celá republika chodit skoro až jednotně ustrojená, jinak běžné osoby schytají bídu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2024 09:05

continuity stačí, když jí naučíš, ať si nechá poradit.

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 30. července 2024 09:09

Evaeva a proč? Ona si poradit nenechá ani ode mě ani od ségry, ani od prodavačky. Stresuje ji to, necítí se v tom komfortně a já vážně netuším proč bych si měla jednu z těch pěti věcí přes které nejede vlak vyplacat zrovna na tohle. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 30. července 2024 09:26

Beranka haha, to je přesně popsáno, to áchání nad zastrčeným trikem a taky nad pytlema z Cos

Online 999
19482 příspěvků moje polička 30. července 2024 09:35

continuity V jejím věku má právo na to, aby chodila oblékaná, jak chce, tam bych vůbec neplýtvala energií :-).

Za sebe jsem ráda, že se umím obléknout pro jakoukoliv příležitost, dost mi to zjednodušuje život :-). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. července 2024 09:58

continuity já ale nemyslela teď, ale až bude mít tu funkci