No ja mam celkovo problém pri takychto úpravách poznať kto je kto. A vždy premýšľam, či pri pohľade do zrkadla vidia realitu alebo to čo chcú vidieť. Niečo ako anorekticka vidi tuk aj na odhalenych kostiach.
VIP zjevy
Samantha ale to bylo jen takový povzdechnuti. Ve svým věku vím,jak to nefunguje![]()
barbucha auvajs. Takova to byvala krasna zenska! Ale u ni taky prispel ten chlast, bohuzel.
Pinot Noir ten žádaný výsledek...No jak v kterém tom věku ![]()
Cibulková, to je velka škoda. Vždy se mi líbila.
Já teda nevím,ale prošla jsem si i nějaký starší fotky a řekla bych že ty tvářičky má Vilma všude i dřív...
Už by se měly holky naučit, že v šedesáti nemůže vypadat na dvacet nikdo.
no spíš by bylo potřeba nějak rozšířit povědomí o tom, že NENI POTŘEBA v 60 vypadat na 20..
Na fb na mě skáče Jitka Asterová, tak jsem se podívala kolik ji je a ono 65 let??? Nevěřím.
Samantha nedočetla sem do konce a píšu to samý..
Teda já to říkám pořád - výplně snad ještě nikomu neprospěly
a to nevkusné obočie jej tiež na kráse nepridáva.
milacka to obočí je děsný
Jen tak mimochodem...takovej Pitt v Benátkách je vycpanej taky až až...se mi zdá. Vkládání mi stále nejde,ale dá se najít hned.
Ounz
já jsem ráda, že je víc tak uvažujících
no spíš by bylo potřeba nějak rozšířit povědomí o tom, že NENI POTŘEBA v 60 vypadat na 20..
no, že si to pár myslí, neznamená, že se v tomto ohledu musí vzdělávat široká veřejnost
olte no mně přijde, že tenhle narativ je takovej obecnej - viz reklamy, pochvala 'vypadáš mladě' atd..
olte Já myslím, že to vzdělání v tomhle ohledu společnosti docela prospěje. Oni to třeba lidi neříkají přímo takhle, že je třeba v šedesáti vypadat na dvacet, ale celkem rádi si rejpnou jak kdo vypadá blbě a staře.
barbucha Já si nemyslím, že má výplně, ale určitě má botox mezi obočím s na čele a to z ní dělá mimozemšťana. Klasickej trojúhelník smutku :-).
stes Hubený ženský typu Cibulkové nebo Žilkové když na stáří přinesou, tak rozhodně nevypadají líp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025