711990 Kdo by to byl řekl, jaký z něj bude krásný chlap. Si ho pamatuju s hárem a čelenkou.
VIP zjevy
notna ja taky prave, tak sem si ho musela najit a uznat, ze ted uz fakt ujde:)
711990 Když jsem ho kdesi zahlídla, tak mi muž říkal, kdo to je a jsem teda byla překvapená. Dobrý vývoj.
Tak já si nemyslím že by umřela hlady nemít chlapa...
Čím se vlastně živí? Od Zvonků štěstí nevím, co nazpívala. Jako vážně, zpěvem nebo čím..? Jestli někdo víte...
notna Poborsky je moc fajn, dobre vypada, na nic si nehraje, je vtipnej, zadny hvezdny manyry. A i diky tomu, jak se z nej stal televizni fotbalovy expert, hodne zapracoval na projevu. Takze zadna jedna svetla chvilka...
Emerald Proste mam dobrej vkus ![]()
711990 Kdo by to byl řekl, jaký z něj bude krásný chlap. Si ho pamatuju s hárem a čelenkou.
Hele dost chlapů vypadá ve zralým věku líp než zamlada. Je to nespravedlivý
Tady ten Poborský ani nevypadá jako fotbalista, tj. působí jako normální civilizovanej muž
(jak vypadal dřív netuším)
Čím se vlastně živí? Od Zvonků štěstí nevím, co nazpívala. Jako vážně, zpěvem nebo čím..? Jestli někdo víte...
To nevim... já si vždycky skoro nedokázala představit, jak se tím krákoráním uživí, natož snad někdy bez playbacku
Ale asi občas nějaký posluchače sežene, a asi dělá i akce... Teď jsem ji našla na instagramu, abych byla v obraze - a tam každou chvíli svým vděčným sledujícím něco vnucuje, tak z těch reklam taky nějakej příjem bude mít. Ale koukám že občas šlápne vedle, zrovna jsem narazila na ne úplně nadšený reakce - že proč zrovna ona jako stokrát přešitá, se zahuštěnejma vlasama a neustálou retuší na fotkách dělá reklamu na zázračnej vitamínovej nápoj "pro vlasy a pleť"
Těžkej život má prostě ![]()
barbucha aha, no já jsem si říkala, že se nejspíš živí tím influercenstvím...ať už se to co je to:-)
Lenka22 Vzhledem k tomu, jaké všechny nuly se tím živí, je Dara vlastně ještě zasloužilá a zasloužená hvězda.
Sweet Potato já žádnou vlastně neznám ani nesleduju, tak to neumím posoudit. Nebo znám? Občas sleduju nějaké reels já nevím třeba Cestujzakačku nebo proměny u kadeřnice, až teď mi došlo, že jsou to vlastně taky inflienceři.
Tak Betty Berger je velkej fešák furt, spíš ještě lepší než za mlada. K tomu má sympaticky "normální" stále původní manželku. 
Ava to je pěkná fotka očividně milého páru. A Bergra jsme mohla jako malá holka moc ![]()
Abychom tu nerejpali jen do političek, slovensky ministr vnitra![]()

continuity - teraz som sa úprimne a priznám, že sa nehanbím, že aj škodoradostne zasmiala. Inak ma naši politici neskutočne s.... ú .
continuity Eeee. Gumovy obojek a holá hruď?
Sweet Potato to neni triko? Mne to prijde jak kdyz ho odchytli nekde na grilovacce a aby se nereklo, hodili na nej neci sako.
continuity Snad kaťata nekončí těsně pod hranou toho stolu![]()
mirajo já v prvním okamžiku myslela, že jsou to šortky. Ale ono už by to bylo vlastně jedno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje