nedivila bych se, kdyby teď v té druhé, vzhledem ke koaličnímu partnerovi, nosil svastiku
VIP zjevy
berush to by byl takový azijsky přístup k víře: nic se nezkazí tím, že se obětuje i cizím bohům.
koukáte na předávání vyznamenání?
ta Monike si tu hubu snad přifukuje doma! tam v tom prostředí vypadá uplně nepatřičně, jak nafukovací figurína ze sex-shopu...
fotky určitě někde budou časem... už jsou:

RoSa koukám s otevřenou pusou, Monika strašná
v kontrastu s obličejem vedle sedící krysy, ten se tvářil, že tam při projevu prezidenta vůbec není
to je skupinka... domovnice Schillerová

Celebritky jsou tedy dost mimo můj zájem, ale poučte mě, ehm, tohle se vědělo?

Teda za tu reklamu nemůžu! A aby nedošlo k nepochopení, nevadí mi to.
Victoria já to třeba nevěděla, ale když se nad tím tak zamyslím, tak mě to vlastně nepřekvapuje a vůbec mě to neirituje...
Victoria velice překvapilo, ale svým způsobem potěšilo.
podle mě se to nevědělo, rozhodně ne veřejně. Ještě v medailonku, co vyšel po její smrti, se psalo, že žila sama.
continuity Je také otázka, jestli to má Blesk správně, že.
Victoria bylo to tak řečeno i při předávání...
Victoria někde jsem před pár měsíci četla článek, kde byla její žena zmiňována, ale bylo to v normálním kontextu, žádná senzace. Myslím, že její to okolí vědělo, že se nijak neschovávaly.
Nerozumim...Co Te na tom potěšilo? . Jinak mě paní D. přišla vlastně taková ...ze jsem vlastně nikdy ani na pikosekundu nepřemýšlela,jak to ma v soukromí. Prostě jsem ji vnímala jen jako vědkyni.
RoSa Videla jsem jen zacatek, Babis jednu chvili vypadal, ze nemuze udrzet otevrene oci, porad je zaviral a divne mzoural.
Monca teda strasna.
Nerozumim...Co Te na tom potěšilo?
že nežila sama, ale s někým, kdo ji měl (pravděpodobně) rád ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje