VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
34427 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 13:32

Tak Betty drobny detail, Kaira takhle nechodi mezi lidi (doufam teda).

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:09
Reakce na Miru:

Tak Betty 

...mně se líbí.

Je štíhlá, v krátkém sestřihu je víc šik, ale hlavně autentická, žije si tak , jak vyhovuje jí...

​Žít si může jak chce, vo tom to neni... já si teda nějak těžko dokážu představit, že zrovna tohle (celkově, včetně tetování i toho výrazu ) bude nějakýho chlapa přitahovat tak, že po prvním spatření Kairy v plavkách ze sebe začne rvát hadry

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:09
Reakce na Kokoska:

Tak Betty drobny detail, Kaira takhle nechodi mezi lidi (doufam teda).

​Tak ale věší to veřejně... to ji vidí nakonec víc lidí než kdyby jen vyšla na ulici

Offline Miru
16598 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 14:44

barbucha 

...no, tak jako bych se nejspíš tvému chlapovi  já nelíbila,

tak zase ty by jsi se nelíbila tomu mému.

Takže...

Offline Kokoska
34427 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 15:15

barbucha fakt je pro me trochu rozdil mit skoro nahou fotku na internetu nebo se tak producirovat zive na nejake akci. Ono se teda to "oblecena neoblecena " vidi vsude, ale i tak.

A teda nelibi se mi ani to tetovani, ani uces, i kdyz postavu ma dobrou.

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 15:21

Ja teda nechapu obecne tu touhu lidi se vystavovat verejne nahati. 

Ale slysela jsem nekdy marese, jak mel obdobi posilovny a koncertu, ze kdyz proste hodne makal v te posilovne, tak mel pak touhu se na tech koncertech svlekat do pul tela, ze kdyz to byla takova drina a odrikani, aby to aspon nekdo ocenil. Tak jestli je to tak u vsech?

Offline Karja
44255 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 15:25

Tabea Oni jsou myslím na dovolené:D

Offline Samantha
3288 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 15:27

baltik v tom případě je tedy posilování velmi na škodu …

kdyby se nikdo neměl čím chlubit a snažil se schovat svoje špíčky, tak se uleví všem nám přihlížejícím 

Offline viktorka_od splavu
49127 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 15:33

baltik kdyz to byla takova drina a odrikani, aby to aspon nekdo ocenil

ahaa!

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 15:59
Reakce na Miru:

barbucha 

...no, tak jako bych se nejspíš tvému chlapovi  já nelíbila,

tak zase ty by jsi se nelíbila tomu mému.

​To máš pravdu!

Já jen že se předpokládá že ty fotky mají vypadat sexy... (proč by to jinak vyvěšovala, že jo) No a jak se i já docela ráda dívám na hezký tetiny tak tahle Kaira ani na mě nijak sexy nepůsobí. Nelíbí se mi to tetování v první řadě, nepřijde mi že by ji to vylepšovalo, spíš naopak Přitom ani proti tetování nic nemám, v zásadě... ale tyhle čáry? Jak nemytá mi připadá.

No nic, proti gustu...

Offline Miru
16598 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 16:08

barbucha 

...tak nemyslím si, že to má vypadat vyloženě sexy. Podle mě prostě dala fotku svojí postavy, svého ženského těla. Těla, které se jí líbí, je s ním spokojená. Dobře se o ně stará, tak dobře vypadá.

(jasné, každému se líbí něco jiného, každý považuje za erotické, přitažlivé, také něco jiného, či s různými většími či menšími odchylkami)

Hodně lidí něco sdílí, chce se o něco podělit,

ať už je to z jeho života, zájmů, nebo "jen" jeho osoba/postava.

Nehledě na to, že u hereček, zpěvaček, různých umělců, atp. není neobvyklé, že se prezentují nejen oblečeni. 

Jako si každé zboží najde svého kupce, tak si každá fotka, prezentace najde svého diváka, odběratele, no.

Offline 999
19632 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 16:10

barbucha Asi každý zboží má svého kupce, ale u tý Hrachovcový by mě ta cílovka zajímala. 

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 16:44
Reakce na Tak Betty:

​Kaira se mi takto líbí hodně. 

Offline viktorka_od splavu
49127 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 16:44

999 me zas naopak - nemusim vedet vsechno

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 16:50
Reakce na barbucha:

​Žít si může jak chce, vo tom to neni... já si teda nějak těžko dokážu představit, že zrovna tohle (celkově, včetně tetování i toho výrazu ) bude nějakýho chlapa přitahovat tak, že po prvním spatření Kairy v plavkách ze sebe začne rvát hadry

​Ty jo! Od tebe bych nečekala, že budeš počítat s tím, že se ženská bude stylovat tak, aby se to líbilo chlapům. 

Minimálně jednomu se to bude líbit. Nepsal to tu někdo nedávno, že Kaira chodí s jejich kamarádem?

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 19:01
Reakce na 999:

barbucha Asi každý zboží má svého kupce, ale u tý Hrachovcový by mě ta cílovka zajímala. 

​Že jo

Offline barbucha blogger
35502 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 19:12
Reakce na notna:

​Ty jo! Od tebe bych nečekala, že budeš počítat s tím, že se ženská bude stylovat tak, aby se to líbilo chlapům. 

​To jsem přece neřekla!

Jen že si nedokážu představit, koho může přitahovat... určitě se nějakej najde, ale jak znám svojí bublinu, tak tam by všichni zděšeně utíkali. Nejen moji vrstevníci (takto zapšklí dědkové ), ale syn a jeho kamarádi by měli určitě ještě blbější kecy než já

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 19:25

Mně se vždycky líbila, ale teď už ne. Přijde mi nezdravě hubená a hlavu má kvůli tomu disproporčně velkou. 

Offline RoSa
10073 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 19:27

ta poslední pani vypadá jak špinavá fetka

Offline notna
9280 příspěvků moje polička 15. listopadu 2025 20:02

barbucha Promiň! Mi to tak vyznělo.