Lamicka
taky to tak vnímám. (Něco může dělat fotka...)
VIP zjevy
Tak Betty
...mně se líbí.
Je štíhlá, v krátkém sestřihu je víc šik, ale hlavně autentická, žije si tak , jak vyhovuje jí...
miru, to sa dá ale povedať o každej tu vloženej fotke niekoho, žije a oblieka sa tak, ako jej to vyhovuje, je to aj správne, tu v tomto vlákne je to o našich názoroch, a tie im môžu byť konieckoncov ukradnuté.
miru, to sa dá ale povedať o každej tu vloženej fotke niekoho, žije a oblieka sa tak, ako jej to vyhovuje, je to aj správne, tu v tomto vlákne je to o našich názoroch, a tie im môžu byť konieckoncov ukradnuté.
![]()
Ty jo! Od tebe bych nečekala, že budeš počítat s tím, že se ženská bude stylovat tak, aby se to líbilo chlapům.
Minimálně jednomu se to bude líbit. Nepsal to tu někdo nedávno, že Kaira chodí s jejich kamarádem?
pocki, ale tobe ty polonahy fotky v te poze pripadaji, ze to nema byt sexualne vyzyvavy? za me teda tam ten zamer je uplne jasny, jen mi neni jasna ta cilova skupina jak uz bylo receno..
A jedna toulavá Toulavá...

woman27 Ja jsem myslela, ze to ruzovy je rucni vysavac a ona je to kabelka.
ta poslední pani vypadá jak špinavá fetka
Ja bych byla na ni milejsi, mne to pripomina Maugliho s prsama.
Luna Maugliho s prsama
![]()
Luna Chudák Mauglí
woman27 a že tý holce není zima! Ani košilku nemá...
Ja bych byla na ni milejsi, mne to pripomina Maugliho s prsama.
Přesněěěě! Vypadá s tím účesem jak kluk z plakátu. Asi jsem úplně pitomá, já dřív obdivovala její bohaté vlasy a to asi byla paruka nebo prodloužení. Ten krátký účes není úplně ve stylu "vlasů na tři hlavy". Přijde mi, že se chtěla paruky/prodloužení zbavit a to radikálně, ok, ale oslavné ódy nechápu, fakt se mi nelíbí. (což musím přiznat, že dřívější fota se mi občas líbily, má fakt luxusní figuru a stylizace byla občas zajímavá, ale víc z toho bylo cítit přílišné tlačení na pilu)
Pavlena to by musela nosit paruku od mladi, kdyz kdysi hrala v serialu Zivot na zamku, mela ty vlasy docela hezky.
Kokoska chces rict, ze vlasy se vekem nemeni?
viktorka_od splavu ale jiste, ale ze by az tak, ze by musela nosit paruku? Leda po nejake nemoci.
Tady bych spíš řekla, že vlasy utrpí výživou.
Ale dohledala jsem si jiné její fotky a když na ty vlasy malinko delší,tak je vidět, že je ma docela kvalitní.
Ta toulava pani je teda hrozna, nechapu to asi vubec, ma i takovychlapecky telo, ze to vypada az uplne jakoby nepristojne nebo tak neco.
Hrachovcova ma super postavu na ktere je videt, ze maka, ale jinak teda... odjakziva myslim mela snahu o vic pozornosti... ta styling se mi nelibi, ale spis mi prijde hlavne protivna ona. Koukla jsem na IG a ma nejakej podcast, kde mluvi o sexualni energii a ochrane semena, ehm, neeee jako. Na nekterych fotkach s kratkyma vlasama vypada dobre, me vadi spis ten postoj celkovej.
Taky myslím že nosila vlasy svoje (aspoň snad většinou
), zdály se docela kvalitní a neváhala bych říct, že to bylo na ní snad jediný hezký. Ty krátký vlasy jí (podle mě) vůbec neslušej - ona nemá nijak zvlášť pěknej obličej a tak ty dlouhý vlasy ho když ne zakryly, tak aspoň vhodně zarámovaly...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje