Makara Mesiášský komplex. ![]()
VIP zjevy
MP Marge
Já jsem tak statečná (čti zvědavá), že jsem si s ní pustila rozhovor. Když ji tu furt pereme, abych aspoň trochu věděla, co je zač. No to si dej!
Bojim, bojim!
To snad abych si napred dala panaka...
Tak ja nemusím slyšet taky všechno,že jo. Radši.
Tak já si představuju chudáka @MPMarge, leží tam v komoře, nožky má nahoře, upí a nudí se, tak by mohla utlouct trochu času.
Chudak MP Marge ma deset knih stazenych ve ctecce, pet normalnich knih na nocnim stolku a na Netflixu rozkoukane "Call the Midwife"!
Mne by ta nezamestnanost naprosto vyhovovala, kdyby mi to nekdo chtel financovat
Tak ja nemusím slyšet taky všechno,že jo. Radši.
Ja se na to zacala tesit! Beru to jako psychologickou sondu ![]()
Sweet Potato Ano, jeden z mych nejoblibenejsich ![]()
Tu posledni sezonu jsem si schvalne setrila na advent.
Ja vzdycky, kdyz na to koukam, mam takovou touhu pracovat na sobe, stat se lepsim clovekem, udelat neco dobrocinneho - nastesti me to vzdycky zase prejde ![]()
...stačí, že člověk JE. Stačí, jaká jsi, a taková jsi pro tenhle svět nejlepší...![]()
![]()
Seriál super, ale u nás na Netflixu není (jako spousta jinejch věcí). Už mě to tak štve - že jsme zase druhořadý klienti - že se fakt už odhlásím ![]()
To je věc vysílacích práv - ty má zrovna na sestřičky BBC, ne Netflix, tomu je oni jen pronajmou.
U nás jdou sledovat na BBC First.
MP Marge
...stačí, že člověk JE. Stačí, jaká jsi, a taková jsi pro tenhle svět nejlepší...
![]()
Sweet Potato MP Marge
Seriál super, ale u nás na Netflixu není (jako spousta jinejch věcí). Už mě to tak štve - že jsme zase druhořadý klienti - že se fakt už odhlásím
To nebude tim, ze jste druhoradi, to ma dzizisketa pravdu s temi autorskymi pravy. Je to i naopak: Vy jste se tady kolikrat bavily o ceskych filmech a serialech na Netflixu, no a ja k nim v USA pristup nemam.
barbucha Sestřičky nejsou v archivu ČT?
brrrkoukla jsem, ale CT nemá práva pro internet píšou.
brrr tam bývají jen když to zrovna běží i v tv, bych řekla
No jo, vysílací práva (už jsme se o tom možná i bavily?)... stejně mi to leze na nervy páč prostě někomu je daj a někomu ne - a proč, když by za to mohli dostat další peníze?! Prostě si vybíraj kunčafty!
Stejně jako některý eshopy. Mám třeba registraci u levisů - když tam vlezu jen tak, vidím veškerou nabídku. Pokud se ale přihlásím, zmizí mi najednou spousta džínsů (nejlépe zrovna těch který chci). Ne proto, že by mi je nemohli zaslat, protože jiný mi posílaj běžně a bez problémů. Prostě pro ČR některý nejsou. Mě to zlobí, tahle selekce.
barbucha To jo, to chapu, ze je protivny ![]()
Zavolejte sestřičky se dá zkouknout na najserialy.io
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje