VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Torrah
3250 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 10:55

Jos Škwor! no jo, je ještě spousta kapel, co bych mohla jmenovat, tahle do nich taky patří

Offline clothilde
2038 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 11:00
Reakce na 0zero7:

Do statistiky: K Holkam z nasi skolky mam neutralni vztah, prislo mi to trochu pitomy uz tehdy. Ale treba Holanova a jeji Zarlim a nebo Rano (i origo italsky Strano),nebo stary veci od Karla Gotta (miluju cover Elvisovy Crying in the Chapel nebo Laska blazniva), kteryho milovala jedna z mych babicek, Neckar, veci jako Kdo vchazi do tvych snu ma lasko, starsi Zagorova, Petra Janu, Korn, Elan, Rottrova, Filipova ma nektery veci cajk, jo a od Spinarove verze Tenkrat na Zapade - Jednoho dne se vratis je naprosto bozi husokuze. 

Pro me jsou to vzpominky na ranny detstvi nejvic ze vseho, kdyz jsme byli nemocni s brachou, meli jsme dovoleny se valet na kremovym koberci v obyvaku a poustet si desky (za namluvenou Snehovou kralovnu od Andersona by meli nekoho potrestat, jak vola Kaie to nezapomenu nikdy teda).

Vtipny je, jak sekali strasne moc cover verzi a kolikrat jen treba pro televizni porad a imo se nikdo nepatlal s placenim autorum atd, vsak kdo se to dozvi, ze. Obcas sokuju mistni tim, co vsechno existuje v cestine, je na to super ucet na instagramu, kdyby se chtej nekdo pobavit, Rottrova a verze Staying Alive lol

​jeste doporučuji k poslechu od K. Gotta  Mam styl Čendy cover Elton John I'm still standing

Offline Torrah
3250 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 11:09

No a pak teda ještě z devadesátek Lucie a Wanastovky. Taky srdeční záležitost. A Střihavka a BSP. A Dan Bárta, ach... když bývaly v TV sejšny Na kloboučku, to byla věc.

Offline Řvousenka
1018 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 11:10

Hwi Ventolin je boží A k těm dalším bych ještě přidala Vlastu Redla, ten je moje srdcovka.

Offline Mrs.Robinson
585 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 11:16

Torrah Garfie Připojuji se k vykopávkám :-) Za sebe bych ještě přidala Stromboli, Precedens a Zuzanu Navarovou

Offline Torrah
3250 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 11:17

Mrs.Robinson naprosto přesně, moje krevní skupina!

Offline Hwi
730 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 11:40

Garfie Chápu, ale alba ještě vydávají, tak je beru jako "pokračující" současné autory :) 

Offline barbucha blogger
35495 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 12:21
Reakce na Jos:

barbucha no Hapka, jasne ze hapka. Jeho hudba do mych dvou nej pohadek Panna a netvor a Devate srdce je svetova. 

Offline Makara
3571 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 12:32

Kokoska ne, ne - jaká Vlasta, jedině Nancy

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 12:54

clothilde Já tyhle bizáry občas škodolibě sleduju...A co prosimtě Styl Čendy, najdi si Ó, Sůzi od Hložka a Kotvalda, ta choreografie je za mě dosud nepřekonaná.

Offline OliveOyl
1960 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 13:17

Luna tak to je pěknej kousek do sbírky :))

já přihazuju moje oblíbené sny o tygří lady

Offline clothilde
2038 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 13:18

Luna tak on Kája , v tom kvapiku , ma pěknou práci nohou

Offline clothilde
2038 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 13:19

OliveOyl Arnost Pátek- klenot 80-tych let

Offline Marbuša
1400 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 13:26

0zero7 Slovenské taky poslouchám - IMT Smile, Horkýžeslíže, Clear. Mám slabost pro Čekovského, když zpívá s Kollárovci.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 19. prosince 2025 13:27

Luna tak jsem si Ó, Sůzi našla, no tvl

Offline andulka01
12765 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 13:27

Šiš, co jsem to tady způsobila odmítnutím MD :-)

Mám to podobně jako mnoho z vás výše - jsem r. 1975, takže jsem prožila celé osmdesátky s CS hudbou, doplněnou o to, co poslouchali naši. Kromě odrhovaček vznikla spousta moc krásných věcí, které si pouštím a chodím na koncerty doteď. Díky našim jsem mohla naposlouchat mnoho různých žánrů a celkem (kromě jednoho ryze koltlíkářskýho období) mi to zůstalo. Chodím na koncerty blues, rocku, bigbeatu, v autě poslouchám E2, sharujeme muziku s několika kolegy, ráda si pustím zajímavé ethno, taneční, world, šramly, punk-balkan. Pro mě existuje jen dobrá a blbá muzika :-)

A přiznávám, s dvojkou v žíle a v partě si i na tu Helenku taky zaskákám, aby ne

Offline Marbuša
1400 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 13:29

Jos Ej padá padá rosenka bych chtěla, aby mi zahráli na pohřbu

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 19. prosince 2025 14:21

Skoro se tu bojím napsat, že miluju starý písničky Landy. Když se to naposled řešilo na MP (asi před 8 lety), tak tam bylo kvůli Landovi hrozný pozdvižení asi na 5 stran

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. prosince 2025 14:22

Mermaid ty starý jsem měla taky ráda, ale teď už mi tolik neříkají. Nicméně to chápu.

Offline Kokoska
34422 příspěvků moje polička 19. prosince 2025 14:23

Makara Nancy se objevovala v tech novejsich knihach, edice KOD to byla, ale ja mam z detstvi vzitou Vlastu. Ty knizky jsou tak z roku 1935 a nektere slovni obraty mi v tom novejsim prekladu rvou usi.