Luna proboha, cos mi to udělala, já tohle už totálně zazdila a teď se na to ze zvědavosti koukla :) boha jeho, to je dílo
VIP zjevy
Mermaid já ty starý Landovy písničky taky měla ráda, resp. i teď si je ráda poslechnu. Ale co a jestli vůbec teď dělá za hudbu, to už netuším.
Mně se líbil od Landy Krysař, ten muzikál. Moc.
Pinot Noir i ja...chcíply dobry vily a spol, tak tri CD okolo jsem poslouchala dokola. A něco se mi líbí i teď. Ale to je 30 let a pak jsem s ním skončila.
K Landovi jsem chtěla napsat, že se mi celkem líbilo i to jeho relativně novy album Nigredo a zjistila jsem, ze je z roku 2009, takze o žádnou žhavou novinku nejde. Sice ho osobne povazuju za blázna, ale jeho písničky se mi libi dodnes a Krysař bude asi navždycky můj nej muzikál.
Jo, Chcíply dobrý víly a Krysař ![]()
Jestli ještě někdo někdy vytáhne Čendu, tak ho uřknu a budu ho strašit ve snu! ![]()
Jinak v podstatě vše, co zmiňujete, je krásné. Ale mainstream holt byl, je a bude jinde.
Vari mně naopak ty jeho muzikály nijak extra neoslovily. Jednotlivé písničky jsou dobrý, ale jako celek mi přišlo, že jede jedna písnička hodinu a půl ![]()
Já miluju Draculu, i vizuálně, hrozně mně baví koukat na mladého Genzera, jak tančí
A pak samozřejmě Bídníky a Jesus Christ, ale to není původní česká tvorba.
Jestli ještě někdo někdy vytáhne Čendu, tak ho uřknu a budu ho strašit ve snu!
Mně jede už dva dny v hlavě Nesnáším loučení, jsem tvůj a v hlavě mě máš... Ráda vyměním za Čendu!
Tabea na tyhle písničky má super videa Kovy
(a bacha, je tam styl Čendy, upozorňuji předem)
Skoro se tu bojím napsat, že miluju starý písničky Landy. Když se to naposled řešilo na MP (asi před 8 lety), tak tam bylo kvůli Landovi hrozný pozdvižení asi na 5 stran
já miluju všechny Landovo písničky, fakt je, že ty starší asi o kousek víc.
Helenku nedávám za střízliva ani s dvojkou v žíle.
Ale k Landovejm fanynkám se teda částečně přidávám, kvůli Krysařovi i těm vílám.
Jesus Christ, ale to není původní česká tvorba.
Jesus Christ Superstar je boží, ale jedině to dvojalbum kde byl Ian Gillan
Filmová verze byla už jen odvar.
barbucha já mám ráda českou verzi
Torrah Na Ó Sůzi už nezapomeneš nikdy, já jsem to poprvé viděla tak před 15 lety a vidíš následky...Zas to sem dávám.![]()
andulka01 Sladke mameni je genialni pisnicka, kdyby to tehdy vyslo nekde v zahranici, stopro je z toho taky hit.
barbucha hele ale Prejdi jordan je fakt nadherna. A pisnicky z Silene smutne princezny taky.
0zero7 Asi je, když se to furt hraje. Ale pro mne je to asi nejhorší ze všech zde zmiňovaných hrůz.
Sweet Potato fakt? Mně přijde taková celkem milá nebo taková jakoby normální, nevybočující
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje