No a Nesvadbová mi tady připomíná naši "oblíbenou" režisérku veleúspěšných romantických komedií....jako by jim někdo přiděal hlavu na cizí tělo.
VIP zjevy
LadyMary to je tim rolakem, ma na to kratky krk.
Jak se mi Aneta líbí, tak tady moc ne. (A ta fotka je taky dost nepovedená.)

Tady bych ji ani nepoznala, snad jedině podle Kolečka.
Tak Betty
Přesně!!!
Blbej makeup.
V noci jsem koukala na dokument o Dekkadancers, nakonec se ukázala VIP podporovatelka... málem mi vypadly voči - takový pysky nemá snad ani Lela Vémola!

barbucha Na první pohled vypadá jako Ivana Trumpová blahé paměti
barbucha Já tam vidím tu Babišovu poslankyni přes chov králíků za cca deset let
Sweet Potato ty šaty heidy clum taky vypadají hodně pohodlně. Viděla jsem nějaké video, musela prakticky poskakovat ![]()
Evaeva Člověk by si myslel, že ta to nemá zapotřebí.
Saudkovic rodinka u soudu.

Ale má. Musí ukázat, že i v tomhle věku... no, chudák malá.
Mimochodem teda nevím kdo je to Chapell Roan, ale dost mi připomněla tu naši Toulovou. Stejně přitažlivá, fujtajbl ![]()
Nechápu kdo těm tetinám nakukal, že je každej zvědavej hlavně na procvaknutý vycmrdlý kozy, případně holý zadnice. A až na ohromení publika nebude stačit ani to, dočkáme se defekace v přímým přenosu?
Sweet Potato ty jo to mi připomíná Janžurovou v Pane, vy jste vdova, jak si špendlila punčochu ![]()
A navíc to vypadá, jako když ta slečna/paní nemá bradavky..![]()
SunEclipse no nemá - už si je při generálce ucvakla ![]()
Šaty nešaty, Chappell Roan je jedna z nejlepších současných mladých zpěvaček/skladatelek, ta si srovnání s Toulovou nezaslouží.
dzizisketa Ale bavi se o vzhledu, o ničem jiném. A tam bohužel podobnost je velká. Nikdo nezpochybňuje její úspěch.
barbucha Ona je jí podobná i oblečená:D
Na druhou stranu, vyšlo jí to, už jí trochu znáš;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje