Miru Řekla bych, že je slušně oblečená v něčem, v čem se dobře cítí, co její postavě sluší a co je uměřené dané příležitosti. Jako tetka by vypadala v pouzdrovkách.
VIP zjevy
Mně se líbí a i vlasy teda.
...tak každý máme svůj úhel pohledu.
Máš pravdu v tom, souhalsím, že je slušně oblečená a nejspíš se v tom i dobře cítí.
No, vzhledem k jejímu postavení a vzhledem k tomu, kde momentálně je,
bych si představovala prostě "něco víc",
víc elegantního, resp. jednoduché střihy, vysoká elegance, vysoce kvalitní materiály.
Je to moc příjemná ženská, hezká. Ale nemá v sobě jakýsi šmrnc, šik, takovou tu vnitřní Dámu, takže o to víc je pak důležitý celkový outfit.
(...myslím, že do tohohle by ji v Itálii neoblíkli...
Nebo nechápu, proč nevyužívá služeb Taťány Kovaříkové...)
A máme tu další cirkus. Tito dva nikdy nezklamou

A ještě Nasťa Vasiljevna

Řvousenka souhlasím. S Pavlovou. A vlastně i s těmi kolotočáři potom. ![]()
Řvousenka ty kraso, ta Verešová to je teda masakr, a taková to byla pěkná holka, když už se jednou za sto let objevila na fakultě předstíraje studium. Ted už snad i vyměnila silikony za vytunenejsi mi připadá. A pysk je desivej moc.
A máme tu další cirkus. Tito dva nikdy nezklamou
Ti dva jsou oblečeni na svůj vkus docela střídmě, v zásadě mi to nevadí. To vzhled Verešové je jiné kafe.
Za mne Eva Pavlova uplne normalne oblecena, navic je to momentka v pohybu, to muze zkreslovat.
Si vzpominam na Camillu, jak byla nedavno u papeze a "excelovala" tam v necem co bylo asi velmi drahe a vypadalo to jak halloweensky kostym z Temu. Umirnena EP v teto situaci za me mnohem lepsi.
Zhodnotila jsem to úplně stejně. Opět selka, příšerné vlasy (každopádně měly být stažené).
v necem co bylo asi velmi drahe a vypadalo to jak halloweensky kostym z Temu.
![]()
Řvousenka Ta Vereška, to je fakt úlet. Teď jsem ji naživo chvíli neviděla, ale ona nenamalovaná vypadala pořád hezky. Ale takhle vymustrovaná a namalovaná, to je katastrofa.
stes
...vidím to stejně. Ve vší úctě k ní, vypadá jak tetka na pohřbu.
Přitom stačilo šaty udělat pouzdrového typu a vlasy, když tedy nutně musí mít delší, bych stáhla do hladkého nízkého drdolu a nějaký klobouk elegantní.
Mně se zdá v cajku, až teda na ty vlasy. Klobouk elegantní nikdo k papežovi nenosí resp. nikdo soudnej (jo, stará Zemanová tam klobouk měla
) - když mají mít mantilu ![]()
Ani pouzdrovky nejsou vhodný (= moc k tělu). Dress code je od toho, aby se dodržoval... aspoň ve slušný společnosti.
Cirkusáci jsou legrační jako vždy
Nasťa Vasiljevna vypadá, už delší dobu, jako vyžilá šlapka. Teď už i laciná.
stes Mně se Pavlová líbí. Nevidím nic špatného.
...to, že je mantila povinná, jsem nevěděla, děkuju![]()
Pouzdrovky nemyslím "vobtažený", ale prostě šaty volně kopírující postavu a s jejím typem postavy co nejjednodušší střihy bez zbytečných "odzdobiček/vylepšujících detailů".
Mně se tam Pavlová líbí, až teda na ty vlasy.
Ovšem Verešová... chvíli jsem se zdráhala uvěřit, že je to ona. Až je mi jí skoro líto...
barbucha
Pouzdrovky nemyslím "vobtažený", ale prostě šaty volně kopírující postavu a s jejím typem postavy co nejjednodušší střihy bez zbytečných "odzdobiček/vylepšujících detailů".
Já s tebou souhlasím , hlavně mě ruší to sako, cele je to takové roztříštěné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“