Ono asi ne náhodou se říká "aká matka, taká Katka" Čest výjimkám!
VIP zjevy
Karja Jako fakt čest výjimkám, co se na péči o děti dokážou bez problému domluvit....
Kamarádka to tak měla s exmanželem, děti měli ve společné péči i po rozvodu a vlastně nezaznamenaly změnu, kromě toho, že se odstěhoval. První dva roky, než si našel přítelkyni a odstěhoval se mimo město, u nich dokonce občas i večeřel. A 2x byli všichni čtyři na nějaký prodloužený víkend někde v termálech nebo Aquaparku v Maďarsku. Ale oni spolu teda vychází výjimečně dobře, kamarádka vždycky říká, že kdyby si pořídila paní na úklid a knihu Pět jazyků lásky dřív, mohla své manželství zachránit....![]()

Sweet Potato kafe mi zaskočilo! Fuj!
To si vyndala tu náplň - hamburger, slaninu, cibuli i s hořčicí, a teď si ty zbytky matlá po kozách... No mňamy teda.
Pri tejto a podobných „ odvážnych “ fotkách mi napadá spústa všetečných otázok. Napr .má pani režisérka nejaký stálejší vzťah ? Prezentuje sa takto ehm..... nezvyčajne len na verejnosti, či je taká aj v súkromí ? Neviem si totiž predstaviť, že by s takou ženou nejaký s prepáčením normálny partner vydržal . Má rodinu, čo sa ku nej hlási ? Je chudák psychicky chorá, alebo poznačná nejakým stresujúsim zážitkom z detsva ? Zmenili sa už normy správania na verejnosti natoľko ,že sa taká sebaprezentácia normálne akceptuje ? Ešte ju nevyviedli z nejakej akcie , alebo ju berú ako veselú kuriozitu ? Vlastne je skôr poľutovaniahodná, ako smiešna.
Blanka Je vdaná. ![]()
Blanka Naopak. Jsou rádi, že jim tam chodí a přitáhne pozornost novinářů/čtenářů/sledujících/klikajících/sdílejících. Tohle je z koncertu nějakého revivalu Elvise Presleyho, jinak by po tom možná (jestli je to top a jenjá jsem mimo, opravte mne) neštěk pes.
Blanka Někde jsem četla, že manželovi se nelíbí, jak se obléká na veřejnosti. :-)
leona mp Já bych spíš řekla, že manželovi se nelíbí, jak se neobléká na veřejnosti![]()
Dobré ráno ![]()

Jen růžová to může být...

Mermaid pohled na boty mě bolí, ale nohy teda luxusní.
Mermaid Pohled na její tělo mi dělá fyzicky zle.
MermaidHeidi už má tvářičky jak náš Hubert když vyluxuje mističku ![]()
Mermaid při pohledu na tu voskovou kůži se mi vtírá myšlenka na zabijačku a škrábání spařeného vepře řeznickým zvonkem. Pardon.
Tak Betty ona má tu hubenou tučnost, vůbec nemá svaly a jak ta kůže nemá aspoň trochu vyrýsování, je to fakt hnusný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje