Mermaid při pohledu na tu voskovou kůži se mi vtírá myšlenka na zabijačku a škrábání spařeného vepře řeznickým zvonkem. Pardon.
přesně![]()
Mermaid při pohledu na tu voskovou kůži se mi vtírá myšlenka na zabijačku a škrábání spařeného vepře řeznickým zvonkem. Pardon.
přesně![]()
Hot jak plot, říkávaly jeden čas děti.
Milan Peroutka na premiere v Parizi. No budiz, je to originalni a v duchu serialu, ale co ten bok?

Kokoska mě to přijde strašlivý
Kokoska Vymknul se mu fotošop asi?
Kokoska vidím tělo nějaké babičky v polyesteru ![]()
Kokoska Mně teda Peroutka přijde oblečenej vždycky hrozně, neviděla jsem ho nikdy v ničím co bych si řekla jooo tak to dobře ozvláštnil. Tohle pěkná barva dobrej nápad, ale dost zu Biel. Ale má i škrabošku, třeba to bylo maskarni
Kokoska Mi to připadá ok, vzhledem že to byla premiéra Bridgertonů ala maškarní. Co mu způsobilo to divné řasení na boku netuším, ale párkrát jsem ho viděla v různých rozhalenkách a neřekla bych, že to jsou špeky.
brrr Pinot Noir Vypadá to trošku jako ňadro starší dámy, ale asi to bude jen ruka položená na rameni (Vlastní ruka na vlastním rameni)
Kokoska takovýhle kruhy má myslim moje Whirlpool-pračka z boku v tom plechu...
třeba si chtěl domalovat žebra a nějak to blbě otočil... ![]()
Samantha nahore to dela asi latka, ale dole nevim, je to divny. Ze by zraseny sifon udelal takove stiny?Jinak mi to k dane situaci jako kostym prijde docela odpovidajici, podle traileru slo opravdu v serialu o maskarni.
Mě se zdá, že má na sobě takový ten šifón nebo co se to dává na dresy a to.se občas takto divné nařasí.
Kokoska kdo to je, jsem si našla (seriálovej herec?). Ale nějak nechápu, proč jel na premiéru do Paříže a ještě se na to takhle ohákl.
Tabea proc ho na premieru pozvali, nevim. Ohakl se proto, ze ma rad extravaganci, a stylizoval se do anglickeho prislusnika vyssi spolecnosti z prelomu 18.-19. stoleti, kdy se serial odehrava. Tahle řada ma snad zacinat maskarnim plesem, tak proto ta skraboska.
Taková pěkná žena s takovými možnostmi. A nic.
stes Co je na tom špatně? ![]()
...vidím to stejně. Ve vší úctě k ní, vypadá jak tetka na pohřbu.
Přitom stačilo šaty udělat pouzdrového typu a vlasy, když tedy nutně musí mít delší, bych stáhla do hladkého nízkého drdolu a nějaký klobouk elegantní.
A opět ten nepěkný tvar bot, který udělá z každé, i pěkné, nohy divnou
(resp. být schované pod dlouhými kalhotami, ok. Ale v kombinaci s tou sukní...).
Řvousenka Taky mi to přijde naprosto v pohodě.
Vlasy se mi nelíbí, jsou takové rozevláté, ale jinak jí to sluší
stes jako ona ta vyzadovana černá záclona na hlavě nikomu krásy nepřidá no. Nicméně já bych ji taky oblékla do jednoduchych černých šatů. To sako, knofliky, pásek, plisovana sukně je moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.