Nemá, ale všechny taťkovy geny vyžrala sestra! ![]()

Mně u něj vždycky bleskne hlavou otázka, zda má odoperovaný nos. Nějak nemůžu uvěřit, že by ty Bolkovy geny prohrály ![]()
Nemá, ale všechny taťkovy geny vyžrala sestra! ![]()

Ja to dam sem. Na palec nejvic pomaha to cviceni s gumou, na klenbu ty cviky. Nejde mi to dat jako odkazy.
www.imzadi.cz/products/jak-na-vbocene-palce1/
www.youtube.com/watch?v=Pd6DIgGlUkk
www.youtube.com/watch?v=GncdLDamLMI
www.youtube.com/watch?v=Zqx5HUzd7_U
Jestli je ta VIP slecna tanecnice, tak vboceny palec je bohuzel neduh, kterym tanecnice casto trpi :(
Prvorozený dcery to chudinky vždy vyžerou
Aničce rozumím.![]()
Ona vůbec teda...obočí, čeština...
Zjistilo se totiž, že tahle holka neumí česky. Habáňová třeba píše, že má chuť na suchou „ríži“. Také prý nesnáší, když jí dotyčný „neodpový“ na zprávu. Na tyto nepochopitelné gramatické chyby upozornili redaktoři webu expres.cz.
Zdroj: http://www.extra.cz/nejhloupejsi-ceska-miss-vsech-dob-michaela-habanova-ma-problemy-se-zakladni-tridou

Prvorozený dcery to chudinky vždy vyžerou
Aničce rozumím.![]()
Kdepak, Anna není prvorozená. Ani stejnou matku nemají... Ale je pech, že ty taťkovy geny vyhrály zrovna u holky. Mně se teda ona líbí i s nosem!
Zlí redaktoři vyhrabali hrubky pět let staré. To už určitě dohnala. Teda, možná...![]()
Za ty velké šaty, do kterých ji organizátoři narvali, ale asi úplně nemůže.
No jasně, Kamila! Já jsem na ni zapomněla a to vysedavala za mlada ve stejných lokalech
Ta to taky schytala ale dost!
čo je to "základní třída"?? akože škola, nie? ten, kto to písal, tiež moc rozumu nepobral..
dala jsem ty halluxy do domaciho cviceni, nez nas zas vyzenou.
abych nebyla OT, tak Anna Polivkova se mi libi hodne.
Holky budou spolu v Calgary :-D
"Jsem ve svém oblíbeném obchodě, je to spíš takovej hrabák, ale prodávají tady věci za super ceny. Tak třeba tyhle dvě značkový kabelky. Hádejte za kolik. Jsou dvě. Původně čtyřicet, teď za dvacet. To je asi 450 korun. Takže tady za 450 koupím a pak vám za 800 jednu prodám," natočila video Diana. Své fanoušky po obchodě provedla a ukázala ceny věcí známých značek, právě těch, které často prodává Kopřivová.
A co na to Veronika? "Slečna Kobzanová zase ukázala její zášť a inteligenci, protože si neustále musí někoho dobírat, aby na sebe upozornila. Lidi moc dobře vědí, jak se věci mají a že náš eshop nabízí ty nejlepší ceny na českém trhu. Lidé zapomínají, že se platí při legálním převozu DPH a clo plus doprava, která je velice drahá," reagovala Kopřivová. Z těchto dvou modelek kamarádky v zámoří evidentně nebudou. ■
Kobzanová je v pohodě, Kopřivová IQ tykve
Odkdy jsou missky a milenky hokejistů elita národa? ![]()
I misska a milenka hokejisty může číst Vergilia v originále![]()
Vypadlo tam j.
Hokejové krásky, to je něco jako paní přednostová, paní doktorová a paní revírníková?
Tak neda se rict, ze to nejni terno ne?![]()
cha cha, kvalita. side note, 20CAD je cca 350CZK takze verunka je odrbava znacne teda, ty svoje fanousky, nebo kdo to kupuje. Teda vlastne ne, to clo a tak zejo...
A myslis, ze Verunka plati clo a dane? ![]()
Kdyz se to tady propiralo minule, tak jsem dle vzhledu daneho eshopu usoudila, ze doveze nekolik narvanych kufru, proda to fanynkam pres FB a za dva tejdny jede dalsi kolo. Je to samozrejme jenom muj dojem, nijak bliz jsem to nezkoumala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.