Tak Betty mně se moc líbily Kodetová a Sporclova, ladilo jim to i barevně, tak vypadají dámy a také to velmi slušelo Tereze Kopacove. Ana Geislerová mě tentokrát také nenadchla. Ty vlečky na šatech jsou teď asi trendy, ale mně se to moc nelíbí..
VIP zjevy
Tak Betty Mi se líbily šaty Havlové, ale teď je neumím najít. Červené s mašlí
Jo, Havlová měla nejlepší šaty! Krásný! ![]()

Připomnělo mi to šaty, ve kterých se vdávala Vendula Svobodová, ta je měla od Kovaříkový, moc se mi líbily... pak jsem je ještě viděla v černým taftu... všechny luxusní.
Dneska mě Aňa nenadchla, bude to těmi vlasy
Z profilu ta róba nepůsobila moc slušivě ![]()

Kokoska tak to je slabota letos. Líbí se mi Havlová, Pauhofová a líbí se mi šaty Hany Třeštíkové, ale viděla bych do nich jinou postavu.
Termerová, hrůza děs. Prej "kostýmek opravdu slušel"
Obstarožní soudružka z uličního výboru.

barbucha to se mi taky nezdalo k pochvaleni.
A pani reziserka asi vytahla kostym na haloween, ten lev na hrudi to uz nezachranil.

Kristeježiši, už se taky naučila fotit se s otevřenou hubou anžto je to tak sexy a slušivý! To nám ještě chybělo ![]()
barbucha Nojo , ale nacpala by ses do těch bot , co má Termerová ? Já ne. Jo kostým blbej. Tak palec nahoru za boty .
edit, na kostýmu je asi špatně ten páseček, barva hezká, materiál určitě taky.
Mě nějak neoslovily žádné šaty na Lvech .
Vlastne Lewandowska , dala jsem ji do příslušného vlákna.
Ani ty Toulové? ![]()
Lewandovská, Pavlovčinová, Havlová, matka s dcerou Šporclovic se mi líbily.
Prostěradla evidentně frčí - táhla ho za sebou i jinak krásná Formanová.
barbuchano ale u ní opravdu jo, zamaskovala tím ty syslí tváře, co jinak má ![]()
To je pravda. Můžeme se těšit, že s tou votevřenou hubou ji budeme teď vídat častěji! ![]()
barbucha Nojo , ale nacpala by ses do těch bot , co má Termerová ? Já ne. Jo kostým blbej. Tak palec nahoru za boty .
Mně se hrubě nelíběj ani ty boty, rozhodně ne k tomu kostýmu.
Líbí se mi i Plodkova, Boková a Doláková.
notna a mě ještě zaujal ten mladý muž s DS ,co hrál ve filmu Karavan, s přítelkyní. Moc to oběma slušelo, hezky oblečení, sympatičtí.
Sweet Potato u té Formanové se mi líbilo. Mně vlastně asi nevadí to prostěradlo, ale mám pocit, že ke Geislerová ty kontrasty nejdou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje