VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Potrefenáhusa
38378 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 16:28

continuity ja ho druhy taky vrazila jeste v porodnici! Ale neúspěšně  

Offline continuity
42009 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 16:41

Potrefenáhusa očividně existují odolní jedinci.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2026 16:49

Potrefenáhusa však jo. Já taky netvrdím, že naučíš kohokoliv cokoliv. Ale že máš určitý manévrovací prostor.

Ono s tím dudlíkem je to těžký, oni samozřejmě brzy pochopili, že jim ho dávám, když je chci umlčet. Ale na to dudlanií při uspávání je to fajn. No ale zase než se naučí si ho v noci sami podat... (Mimiňák se to třeba nenaučil nikdy )

Offline DruI
5461 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 17:57

continuity starší jsem ho nutila už v porodnici a nedala se! Mladší ho teda vzal na milost, ale někdy v sedmi měsících ho vyplivl a už jsme taky měli s uklidňováním utrum :o)

Offline Tabea
7740 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 18:57
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaevajeste by me zajimalo, jak se da naucit na dudlik

​i me

Poprvy jsem zkusila všechny tvary, co byly k mání, dudák asi půl dne. Podruhý to napřed vypadalo, že možná jo, ale taky nic. Tak jsem na to dlabala. Kamarádka mi pak říkala, že jsem se málo snažila, protože jsem nezkusila takovej obří hnědej dudlik.
Jako meliho v puse, dokud jsem dudlík držela rukou. Tak možná jsem mohla zkusit papírovou pásku

Offline Aranel
6388 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 19:53

continuity Jo, to máš pravdu, že je to každýho věc. Nechci se nad tím pohoršovat, jenom mě to udivuje.

Naše dítě taky usíná u kojení nebo v jedoucím kočárku (pak se někdy daří i zastavit) a já si říkám, jak je to fajn, že máme metodu a nemusím hopsat na míči, kterej nemáme, nebo vymejšlet jaký prostocvikynějak mě nenapadlo, že by mohl usínat sám, i když v knize Naše dítě.to.meldujou.furt.dokola

Zuzuli 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2026 20:02

Aranel to je holt kus od kusu. Staršího u usínání rušila i závěsná hračka, matka byla podobně rušiváTaky se ti klidně může stát, že jako novorozeně usíná sám, ale pak bum a v šesti ho pořád uspáváš

Offline kocoureksuggy
1349 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 20:11

Offline kocoureksuggy
1349 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 20:15

Státní návštěva Argentiny. Za mě strašné, strašné, strašné. Takhle vymustrovaná vylezla naše první dáma z letadla! Neučesaná, malá džínová bundička a ta kabelka!

Offline Janulik03
19910 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 20:25

kocoureksuggy takto vyleziem z lietadla ja, ale ona by mohla mať trošku lepšie podmienky na prípravu. Čítala som, že očarila a prirovnali ju k princeznej Kate. No trošičku preháňali 

Offline Tak Betty
5990 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 20:26

kocoureksuggy Souhlasim , je to celé špatně .

Offline Raduza
příspěvků moje polička 14. dubna 2026 20:39

@kocoureksuggy tohle strašný je. Ale z letadla vylezla asi v tomhle.

Offline kocoureksuggy
1349 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 21:11

Raduza Omlouvám se, teď jsem to také zjistila. Ale ostatní hadry má strašnÿ.

Offline Kokoska
34279 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 21:24

Raduza on ten kostym taky nic moc, barva stoletych hruskovych povidel a ty klopy jsou ted moderni? Halenka pekna, libila by se mi k tomu spis seda neno burgundy.

Offline continuity
42009 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 21:50

Kostým se mi libi a moje vlasy by po devatenactihodinovém letu s třemi mezipřistáními vypadaly určitě hůř. K tomu má nejak půlnoc, no dle mne vypadá v rámci možností dost dobře. 

Ta růžová bundička je z turistické prohlídky po městě. 

Já se teda dnes hrozně stydím za Macinku, už jsem to dávala do politického vlákna. Tohle je furt tak nějak v pohodě. Ani ti další lidi nejsou oblečení nejak zásadně líp. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. dubna 2026 21:59

continuity mně se paní prezidentová taky docela líbí, na té letadlové fotce jí to sluší. Ta bundička není nic moc, hlavně teda, když její muž má oblek.

Offline continuity
42009 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 22:08

Evaeva Pavel je spíš ovedressed oproti tomu zbytku, část je výslovně casual.  

Offline kocoureksuggy
1349 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 22:09

continuity 

Že by během letu přibrala tak, že jí je bundička malá? Ad dvanáctihodinový let - přece neletěla se Smartwings, ne? Já se stydím za to, jak je vyhastrošená naše první dáma.

Offline continuity
42009 příspěvků moje polička 14. dubna 2026 22:19

kocoureksuggy jj, dohledala jsem to, takže hodin 19 a tři mezipřistání k tomu. Voser je to strašný.  Si to spaní tam představ spíš jako v lepším vlaku než v Hiltonu. 

Offline leona mp
příspěvků moje polička 14. dubna 2026 22:28

Mně se Pavlová líbí. Jak vylezla z letadla komplet, zelená sukně krásná, bílé triko i tenisky skvělé, mladistvé, jen ta bundička měla být větší. Vlasy neřeším, protože jako majitelka podobného typu vlasů vím, jak strašně těžké to s nimi je.