continuity ja ho druhy taky vrazila jeste v porodnici! Ale neúspěšně
VIP zjevy
Potrefenáhusa očividně existují odolní jedinci. ![]()
Potrefenáhusa však jo. Já taky netvrdím, že naučíš kohokoliv cokoliv. Ale že máš určitý manévrovací prostor.
Ono s tím dudlíkem je to těžký, oni samozřejmě brzy pochopili, že jim ho dávám, když je chci umlčet. Ale na to dudlanií při uspávání je to fajn. No ale zase než se naučí si ho v noci sami podat... (Mimiňák se to třeba nenaučil nikdy
)
continuity starší jsem ho nutila už v porodnici a nedala se! Mladší ho teda vzal na milost, ale někdy v sedmi měsících ho vyplivl a už jsme taky měli s uklidňováním utrum :o)
i me ![]()
Poprvy jsem zkusila všechny tvary, co byly k mání, dudák asi půl dne. Podruhý to napřed vypadalo, že možná jo, ale taky nic. Tak jsem na to dlabala. Kamarádka mi pak říkala, že jsem se málo snažila, protože jsem nezkusila takovej obří hnědej dudlik. ![]()
Jako meliho v puse, dokud jsem dudlík držela rukou. Tak možná jsem mohla zkusit papírovou pásku ![]()
continuity Jo, to máš pravdu, že je to každýho věc. Nechci se nad tím pohoršovat, jenom mě to udivuje.
Naše dítě taky usíná u kojení nebo v jedoucím kočárku (pak se někdy daří i zastavit) a já si říkám, jak je to fajn, že máme metodu a nemusím hopsat na míči, kterej nemáme, nebo vymejšlet jaký prostocviky
nějak mě nenapadlo, že by mohl usínat sám, i když v knize Naše dítě.to.meldujou.furt.dokola ![]()
Aranel to je holt kus od kusu. Staršího u usínání rušila i závěsná hračka, matka byla podobně rušivá
Taky se ti klidně může stát, že jako novorozeně usíná sám, ale pak bum a v šesti ho pořád uspáváš![]()

Státní návštěva Argentiny. Za mě strašné, strašné, strašné. Takhle vymustrovaná vylezla naše první dáma z letadla! Neučesaná, malá džínová bundička a ta kabelka!
kocoureksuggy takto vyleziem z lietadla ja, ale ona by mohla mať trošku lepšie podmienky na prípravu. Čítala som, že očarila a prirovnali ju k princeznej Kate. No trošičku preháňali
kocoureksuggy Souhlasim , je to celé špatně .
@kocoureksuggy tohle strašný je. Ale z letadla vylezla asi v tomhle.![]()

Raduza Omlouvám se, teď jsem to také zjistila. Ale ostatní hadry má strašnÿ.
Raduza on ten kostym taky nic moc, barva stoletych hruskovych povidel a ty klopy jsou ted moderni? Halenka pekna, libila by se mi k tomu spis seda neno burgundy.
Kostým se mi libi a moje vlasy by po devatenactihodinovém letu s třemi mezipřistáními vypadaly určitě hůř. K tomu má nejak půlnoc, no dle mne vypadá v rámci možností dost dobře.
Ta růžová bundička je z turistické prohlídky po městě.
Já se teda dnes hrozně stydím za Macinku, už jsem to dávala do politického vlákna. Tohle je furt tak nějak v pohodě. Ani ti další lidi nejsou oblečení nejak zásadně líp.
continuity mně se paní prezidentová taky docela líbí, na té letadlové fotce jí to sluší. Ta bundička není nic moc, hlavně teda, když její muž má oblek.
Evaeva Pavel je spíš ovedressed oproti tomu zbytku, část je výslovně casual.
Že by během letu přibrala tak, že jí je bundička malá? Ad dvanáctihodinový let - přece neletěla se Smartwings, ne? Já se stydím za to, jak je vyhastrošená naše první dáma.
kocoureksuggy jj, dohledala jsem to, takže hodin 19 a tři mezipřistání k tomu. Voser je to strašný. Si to spaní tam představ spíš jako v lepším vlaku než v Hiltonu.
Mně se Pavlová líbí. Jak vylezla z letadla komplet, zelená sukně krásná, bílé triko i tenisky skvělé, mladistvé, jen ta bundička měla být větší. Vlasy neřeším, protože jako majitelka podobného typu vlasů vím, jak strašně těžké to s nimi je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje