Blanka ono taky zalezi na tom pohledu zvenku, co komu pripada jeste normalni nebo uz divny.
VIP zjevy
Karja bejt divnej a bejt debil jsou ale dvě různé věci
Jo tak divnyho v nějakým dobrým směru jsem teda nemyslela:D. Spíš negativně:D
Mně se teda maldý Brzobohatý vždycky líbil, takže jak vidíte, každý zboží fakt má svýho kupce ![]()
notna mně je hrozně protivný, když mluví
Vzhledově to sice taky není můj typ, ale to není ten hlavní problém
Mně se nikdy nelíbil. Ale muzikant dobrej. Dřív mne i bavil jako moderátor. Definitivně mne otrávil v nějakém tom podcastu ke Zrádcům, Ze záhrobí, který si ukradl celý pro sebe.
Danielu žeru komplet.
Karja moje kamarádka jednou zhodnotila jinou moji kamarádku, se kterou se čerstvě seznámila, ze je hrozne zvědava, jakej budej její muž, ze ona je ten typ úžasný holky, co ma bud taky nekoho uzasnyho, nebo naopak nekoho úplně strasnyho...uz 20 let premejslim, do jaký skupiny jeji muz patří, nekam mezi, jak kdy ![]()
Brzobohatý teda taky ani s vagonem řízku, otec v uchu nebo v rodácích ano
Já jsem bohužel pohledem na Brzobohatýho ovlivněna bulvárem. Neznám ho vlastně z žádného filmu ani jako hudebníka. Takže vůbec , ale nebrání mi to v nesympatickém vnímání . Ovšem vzhled dobrý .
Karjajá se ho ptát ani nemusím, on to o sobě dávno ví. ![]()
Karjadivný není debil ![]()
Lidi jsou divní různým způsobem, tady jsem myslela, že míříš na ty šaty. To pořád ještě neznamená, že je debil.
Brzobohatý teda taky ani s vagonem řízku, otec v uchu nebo v rodácích ano
Otce bych nedala (lépe řečeno otci bych nedala
) ani v bezvědomí, takový typy tvrdejch ksichtů, co z nich testosteron stříká i z fotky, nejsou můj šálek čaje... a mladej je zas takovej knedlik, a asi to bude pěknej prezent ještě ke všemu ![]()
notna profesionální syn - to je dobrá charakteristika. To je, co mi na něm vzdycky vadilo.
Sweet Potato to Zahrobi jsem videla, porad chtel do vseho kecat, chytrej jak radio. Vizualne se trochu vylepsil, driv byl fakt takovy nezraly ucho. Ale s Danielou mi k sobe teda moc nesli.
barbucha radsi otce nez syna. Ten pohled na "tvrdaka" je mozna ovlivneny tim, co hral, takovy ruzny lotry nebo nekompromisni charaktery. Ale nekde byl kdysi davno v nejake estrade , snad s Polivkou (ze by Manez?) a predvadel "valašsky trojdup" a to bylo dost roztomily.

notna profesionální syn - to je dobrá charakteristika. To je, co mi na něm vzdycky vadilo.
Zrovna on ale prokazuje, že neni jen syn celebrity. Hudebník je prý dobrej.
notna tak je mi prostě protivný, hudebník nehudebník:-) Ale když si ho vzala Daniela, tak jsem si původně myslela, že v něm někde něco bude.. a nakonec asi ne.
notna ja toho od nej moc neznam, ale treba hudba k pohadkam se mi libi moc. Treba 12 mesicku, nebo Andel Pane 2, hlavne ta motlitba na konci, jak zpival Dyk.
Kokoska Vubec nevim, co je jeho tvorba. Hodnocení jeho skladatelských schopnosti mám z druhé ruky, proto jsem psala "prý´ Na akci s ním, kde na mě udělal dojem jsem se dostala díky kamarádce. S Brouskem tam měli souboj klavírů. Takze můj dojem z něj je velmi subjektivní z pár momentů :-)
continuity Ale prosím tě, ty šaty to v dnešní době musí být ten poslední problém;-). Reagovala jsem na to, jak někdo psal, že je asi fakt divnej, tak tam bude asi ještě něco jinýho:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje