VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 14. května 2026 08:48

Blanka ono taky zalezi na tom pohledu zvenku, co komu pripada jeste normalni nebo uz divny. 

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 14. května 2026 08:53
Reakce na Evaeva:

Karja bejt divnej a bejt debil jsou ale dvě různé věci 

​Jo tak divnyho v nějakým dobrým směru jsem teda nemyslela:D. Spíš negativně:D

Online notna
9262 příspěvků moje polička 14. května 2026 09:43
Reakce na Evaeva:

notna u mně naopak Brzobohatý ani s vagónem řízků a bez dánských šatů ve skříni

​Naprosto ti rozumím. Mi vždycky přišel jen jako profesionální syn Brzobohatýho a nechápala jsem, co na něm je. 

Karja Se ptát nemusím, my v tom máme jasno od začátku

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 14. května 2026 09:46

Mně se teda maldý Brzobohatý vždycky líbil, takže jak vidíte, každý zboží fakt má svýho kupce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2026 09:53

notna mně je hrozně protivný, když mluvíVzhledově to sice taky není můj typ, ale to není ten hlavní problém 

Online Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 14. května 2026 09:54

Mně se nikdy nelíbil. Ale muzikant dobrej. Dřív mne i bavil jako moderátor. Definitivně mne otrávil v nějakém tom podcastu ke Zrádcům, Ze záhrobí, který si ukradl celý pro sebe.

Danielu žeru komplet.

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 14. května 2026 10:27

Karja moje kamarádka jednou zhodnotila jinou moji kamarádku, se kterou se čerstvě seznámila, ze je hrozne zvědava, jakej budej její muž, ze ona je ten typ úžasný holky, co ma bud taky nekoho uzasnyho, nebo naopak nekoho úplně strasnyho...uz 20 let premejslim, do jaký skupiny jeji muz patří, nekam mezi, jak kdy

Brzobohatý teda taky ani s vagonem řízku, otec v uchu nebo v rodácích ano 

Offline Tak Betty
6041 příspěvků moje polička 14. května 2026 11:06

Já jsem bohužel pohledem na Brzobohatýho ovlivněna bulvárem. Neznám ho vlastně z žádného filmu ani jako hudebníka. Takže vůbec , ale nebrání mi to v nesympatickém vnímání . Ovšem vzhled dobrý .

Offline continuity
42335 příspěvků moje polička 14. května 2026 11:46

Karjajá se ho ptát ani nemusím, on to o sobě dávno ví.

Offline continuity
42335 příspěvků moje polička 14. května 2026 11:51

Karjadivný není debil

Lidi jsou divní různým způsobem, tady jsem myslela, že míříš na ty šaty. To pořád ještě neznamená, že je debil. 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 14. května 2026 12:58
Reakce na Potrefenáhusa:

Brzobohatý teda taky ani s vagonem řízku, otec v uchu nebo v rodácích ano 

​Otce bych nedala (lépe řečeno otci bych nedala ) ani v bezvědomí, takový typy tvrdejch ksichtů, co z nich testosteron stříká i z fotky, nejsou můj šálek čaje... a mladej je zas takovej knedlik, a asi to bude pěknej prezent ještě ke všemu

Offline Lenka22
2602 příspěvků moje polička 14. května 2026 14:17

notna profesionální syn - to je dobrá charakteristika. To je, co mi na něm vzdycky vadilo.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 14. května 2026 14:36

Sweet Potato to Zahrobi jsem videla, porad chtel do vseho kecat, chytrej jak radio. Vizualne se trochu vylepsil, driv byl fakt takovy nezraly ucho. Ale s Danielou mi k sobe teda moc nesli.

barbucha radsi otce nez syna. Ten pohled na "tvrdaka" je mozna ovlivneny tim, co hral, takovy ruzny lotry nebo nekompromisni charaktery. Ale nekde byl kdysi davno v nejake estrade , snad s Polivkou (ze by Manez?) a predvadel "valašsky trojdup" a to bylo dost roztomily.

Offline Tak Betty
6041 příspěvků moje polička 14. května 2026 14:40

Online notna
9262 příspěvků moje polička 14. května 2026 14:41
Reakce na Lenka22:

notna profesionální syn - to je dobrá charakteristika. To je, co mi na něm vzdycky vadilo.

​Zrovna on ale prokazuje, že neni jen syn celebrity. Hudebník je prý dobrej.

Offline Lenka22
2602 příspěvků moje polička 14. května 2026 14:46

notna tak je mi prostě protivný, hudebník nehudebník:-) Ale když si ho vzala Daniela, tak jsem si původně myslela, že v něm někde něco bude.. a nakonec asi ne.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 14. května 2026 14:53

notna ja toho od nej moc neznam, ale treba hudba k pohadkam se mi libi moc. Treba 12 mesicku, nebo Andel Pane 2, hlavne ta motlitba na konci, jak zpival Dyk.

Online notna
9262 příspěvků moje polička 14. května 2026 15:00

Kokoska Vubec nevim, co je jeho tvorba. Hodnocení jeho skladatelských schopnosti mám z druhé ruky, proto jsem psala "prý´ Na akci s ním, kde na mě udělal dojem jsem se dostala díky kamarádce. S Brouskem tam měli souboj klavírů. Takze můj dojem z něj je velmi subjektivní z pár momentů :-)

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 14. května 2026 17:03

continuity Ale prosím tě, ty šaty to v dnešní době musí být ten poslední problém;-). Reagovala jsem na to, jak někdo psal, že je asi fakt divnej, tak tam bude asi ještě něco jinýho:D

Offline wiv
181 příspěvků moje polička 14. května 2026 18:40