Kokoska to je právě to nejhorší, jim to vůbec nepřijde špatně:(
VIP zjevy
barbucha me by zajimalo, kdo to video zverejnil.
Prej sám pan otec, to sprostý hovado. Já to teda neviděla, ale kolem se vyrojilo tolik citací a popisů že jsem v obraze až až.
Přiznám se že mě to škodolibě baví. Nesnášim ty tzv. influencery jak mor. Co to doprčic je! Kdejaká tupá dorota vystrčí kozy a prdel a hned je jakože influencerka a radí lidu jak žít a co nakupovat? Nechápu kdo se tím může řídit, nebo jim za ty žvásty ještě platit.
barbucha to si pan otec dost pohnojil vlastni hnizdo.
barbucha Kokoska Podle mě tím krmí media záměrně. Postupně jsem už dávno blokovala Agátu, Ornelu, ten jejich podcast, furt to stejně na mě vybíhalo. Když už jsem měla dojem, že jsem si kolem nich úspěšně blokla vše, začal mi vyskakovat Kokta. I na X!
A přes to všechno o té kauze vím, aniž bych vlezla na bulvár.. Ač si o nich nemyslím nic pěkného, ty sítě umí perfektně. Protlačí se všude.
notna ja na sitich nejsem, nesleduju to. Ale staci titulky na seznamu.
barbuchaJá jsem to viděla, a ano mluví sprostě, ale z těch citací a názorů dalších pseudocelebrit to znělo mnohem hůř než jak se mi to pak z toho videa jevilo. On tam tak nějak chrlí nadávky, jak kdyby měl touretuv syndrom, nebo jak se tomu říká, ani mi nepřijde, že by to bylo adresované jako na ty děti, jakože nadává ,,o nich,, ne ,,na ně,, takže věřím, že to nějak extra nevnímaly, že to byl pro ně prostě otec v amoku. Ten povyk co z toho je mi přijde na palici, že firmy rozvážou spolupráci, to je pochopitelne, ale že každá druhá podobná influencer Mařka se k tomu musí vyjadřovat, že toto se nedělá.. kdoví jak to vypadá u ní doma...
notna Taky jsem o tom přemýšlela, ale nějak mi to nevychází logicky, plus je to přece jen dost už zásah do těch dětí...to se uvidí časem;-).
Karja Přitom ta scéna před pár lety ve "Štikách", kdy tam Quentina mydlí Ornela a nadává mu, proběhla dost bez povšimnutí.
Sweet Potato To ještě asi nebyli influenceri. To jsem viděla teď a přišlo mi to horší. Ale jako nezkoumala jsem to nijak, prostě jsem si obojí jednou pustila;-)
Karja mně teda přijde hrozný, že takhle někdo mluví, ať už na děti nebo o nich, a pak to bez uzardění vyvěsí na internet
notna Taky jsem o tom přemýšlela, ale nějak mi to nevychází logicky, plus je to přece jen dost už zásah do těch dětí...to se uvidí časem;-).
Jestli jsem to pochopila správně, tak to zveřejnil Kokta omylem. Chápu, že se překlikneš a přidáš něco jiného než chceš. Ale vždyť se ti hned zobrazí, co se nahrálo, ne? Nebo teda mám zkušenost jen s IG. To jde smazat hned. Nemyslím si, že by brali ohledy na děti. Zaznamenala jsem, že dávali fotky toho nejstaršího syna s mekáčem nebo nějakým fastfoodem, blbci se do něj naváželi a oni nechali tu debatu jet i ten příšpěvek na sítích. Ale možná mám ten pohled zkreslený, vidím je něco a info mám jen z titulků, který víme, jak můžou zavádět.
Evaeva Mně to taky přijde hrozný, ale z těch reakcí a celého toho humbuku jsem myslela, že to bude mnohem horší. Osobně si myslím, že na těch dětech se podepíše více celý životní styl té rodiny, to zveřejnování a propírání všeho, ztráta soukromí osobního od utléhoho věku, než toto seřvání. Ale k tomu nikdo žádná vyjádření netočil.
notna Nevím, možná už nemá jako přehled, co na těch videích je. Já mám všechno jen ze super.cz a expresu:D:D
Karja jo, to určitě
No abych to nezakřikla... na instáči ani na X na mě nic takovýho nevyskakuje, to by letělo hned. Jak říká Kokoska , titulky na Seznamu úplně stačej.
Já sleduju pár lidí jenom, a jak pojmu podezření že by mi snad chtěli něco vnutit, okamžitě je vyhazuju.
Pan otec mluví jak dlaždič, jestli přímo k dětem nebo jen tak do éteru je fuk, dyk to slyšej... a takovej škandál kvůli vylitý vodě? Hergotfix tak vemu hadr a utřu to a držim hubu, na ozdobu si ho tam, hysterika, nikdo nepěstuje!
A tohleto by mě chtělo influencovat?! Já bych ty doroty zakázala, všechny. Moc prospěšný pro ty svoje sledující, zejména ty mladší ročníky, asi nejsou!
barbucha on ti to chce vnutit algoritmus, ne přímo ty, co sleduješ. Dá se trochu vycvičit, ale občas něco pronikne.
Jo, dá se to... nejen přestat někoho sledovat, ale můžeš příspěvek označit jakože tě nezajímá, už něco takovýho prostě nechceš vídat... nebo co jsou tam za podobný možnosti. Chápu tu snahu i algoritmy samozřejmě... mnohem víc mi právě lezou na nervy ty influencerský doroty - který zjevně pod rouškou toho že sledujícím kavkám nabídnou vhled do svýho soukromí (moc zajímavý určitě), se jim snažej vnutit kdejakej drek.
dzizisketa ach, vždy som ju považovala za jednu z najkrajších žien na svete.
Moje oblíbená paní. Prý má udělané jen rty a obočí, jinak je úplně přirozená :)

A divím se, že se tu ještě neprobírají Brzobohatí, toho zase teď všude bude na pár týdnů plno.
Moje oblíbená paní. Prý má udělané jen rty a obočí, jinak je úplně přirozená :)
A divím se, že se tu ještě neprobírají Brzobohatí, toho zase teď všude bude na pár týdnů plno.
Tak jsi s nimi začala, tak budou. Klasika dnešních let u hlavne u movitych. Už je to spolu nebaví z jakéhokoliv důvodu, děti nemají a jit kam maji. Takže rozvod. U něho nechápu tu potřebu se ženit a kecy že je divnej nejen proto,že ma rád dámský hadry, se zřejmě zakládají asi na pravde. Ji asi ujíždel vlak nebo co a chtela prcka. Jen doufám,že se to opět nezvrtne do bulvaru, ale ona je dost profi, tak to snad udrží. Pokud si přála dítě, je mi ji líto, protože x let v trapu....
Brzobohatej je asi fakt divnej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje