Tak Betty To nemůžeš tak brát, jeho první žena byla zřejmě na ženy, druhá asi nebude moc normální no a ber si někoho v pětačtyřiceti, že..., to už cesta kompromisů asi není jako zamlada:D. To jako moc šancí na úspěch neměl, i kdyby nebyl nějak povahově znevýhodněnej:D
VIP zjevy
Tak Betty No každopádně mu to v pověsti nepřídá.
Ale já myslím, že jejich manželství musel hodně poznamenat ten soudní spor. Asi jakýkoli soudní spor vnese do manželství ne moc dobrou atmosféru a tento je echt pikantní. K tomu jsou na očích veřejnosti. A možná tam hraje roli i to, že Daniela na začátku vztahu nepracovala a dávala si pauzu, zatímco teď pracuje naopak velmi intenzivě, hodně cestuje, takové změny vztahu taky neprospívají. A nemají děti, o důvod míň to překonat. Celé to jen fabuluju pochopitelně.
Každopádně je to škoda.
Garfie a nebrali se nějak celkem rychle? Možná se Brzobohatý prostě rád žení ![]()
Evaeva Takový český Ross. ![]()
Garfie Ted si to zabila teda:D:D:D:D
Ji asi ujíždel vlak nebo co a chtela prcka. Jen doufám,že se to opět nezvrtne do bulvaru, ale ona je dost profi, tak to snad udrží. Pokud si přála dítě, je mi ji líto, protože x let v trapu....
Tak ve 44 se nechat obloudit nezralým histriónem zrovna nesvědčí o zdravým rozumu. A teď v sedmačtyřiceti - než najde nějakýho vhodnýho - už jí ten vlak asi fakt ujel.
barbucha já myslím, že to někde říkala, že s dětmi už nepočítala ani v těch 44
Moje oblíbená paní. Prý má udělané jen rty a obočí, jinak je úplně přirozená :)
A divím se, že se tu ještě neprobírají Brzobohatí, toho zase teď všude bude na pár týdnů plno.
No úplně, jak ji pánbu stvořil!! ![]()
Aranel K těm Brzobohatým. Je mi Daniely líto. Ona mi přijde skvělá, on tedy ne.
leona mp Tak to já tak říkávám, že vždycky nekdo dobrej má k sobě divného...(a vždycky se lidi zamyslej na chvili) a když mlci dlouho, tak dodám, že ti co říkají, že u nich to tak neni, tak je jasný, kterým z toho páru jsou:D:D:D. To je úplně super, hrozně mě to baví. Ta druhá část hlášky je samozřejmě jen na popichnuti a pro srandu, ale ta první bohužel často platí...
a sambo je hádám dobrej ![]()
Karja u nás by ses dozvěděla, že jsme divní oba. ![]()
Ale jinak si myslím, že u hodně párů neni divnej ani jeden. Nebo mám jinou definici pro divnost ![]()
Asi to tak bude, protože když pominu u Brzobohatého ten jeho koníček, tak ten by šel i bez řízku, jak se tady zavedlo. Vizuálně nic, dokud jsem ho neviděla naživo na jedné společenské akci. Charisma jako prase, přirozeně galantní a když zahraje na piano, no konec! ![]()
notna u mně naopak Brzobohatý ani s vagónem řízků a bez dánských šatů ve skříni ![]()
notna Tak jasné to je ten beznej průměr, narážela jsem na to, že leckdy ty fakt hodně dobrý lidi mají jako polovičku fakt debila:D
Karja bejt divnej a bejt debil jsou ale dvě různé věci
Nemyslím, že posúdenie dvoch ľudí v páru sa dá vždy zhodnotiť tak jednostranne . Ĺudia sa časom aj trochu menia a vzťah sa vyvíja pod vplyvom udalostí ...... Ale aj ja poznám dvojicu, kde to tvrdenie sadne a časom je to zrejmejšie viac a viac . Ale asi im to tak vyhovuje ....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025