Tak to já bych otce "dala". Tvrdé a ještě navíc úzké ksichty mě berou. Ale jestli domů - nevím, neměla jsem.
Moje máma vždycky říkala, že se mi líbí krysí ksichty![]()
Tak to já bych otce "dala". Tvrdé a ještě navíc úzké ksichty mě berou. Ale jestli domů - nevím, neměla jsem.
Moje máma vždycky říkala, že se mi líbí krysí ksichty![]()

Sorry ...musela jsem![]()
![]()
![]()
stes zajímalo by mě, za jakým účelem ta fotka vznikla. Dost bych se lekla, kdybych nastoupila do výtahu a tam dva slizáci bez triček.
stes
To si takhle dva chlapi někde řeknou, pojď, shodíme trika a vyfotíme se? Ve výtahu? Nebo kde jsou? Podle kraťasů a igelitky v posilovně asi ne.
Tabea Máme stejný myšlenkový pochody ![]()
Já nevím, ale už na ní fascinovaně koukám delší dobu. Kromě igelitky je nejvíc ta Ričrdova zaťatá pěst ve snaze vyrýsovat sval. A vono nic.![]()
A víme, kdo je ten druhej cukrouš?
Sweet Potato Obávám se že Vlasta Hájek, aspoň je to tam napsaný. Myslela jsem, že se rozkmotřili?
Sweet Potato je to tam...Vlastík Hajkovic Bělohorec...že Ty prostě nejsi schopna koukat jinam, než na ta tělíčka
Ričrd má slušný dvojky!
Demi Moore v Cannes. Chtela jsem dat jen tu jednu fotku, ale vlozim cely odkaz, v tech bilych satech je tam vickrat a z nekterych uhlu je to vazne skoro desive.

KokoskaČouhá z květináče
Kokoska vypadá to,že soutěží s Kidman o nejhorší masku
Kokoska mi prijde skoro horsi ta s holymanohama jak ma stehna stejne sirky jako lytka. by me zajimalo jak tyhle ozempikovy kralovny resi osteoporozu. bala bych se ze zakopnu a zlamu si vsechny kosticky
viktorka_od splavu ty osteoporozu nemaj, stejne jako nemaji celulitidu, vrasky, podbradek, ridky vlasy a co te jeste napadne, co se vyskytuje u obycejnych smrtelniku! ![]()
Sweet Potato me by zajimalo, jak to je reseny zevnitr, ten trychtyr, jestli tam je nejaka vypln. Co by asi videl vysoky pan, kdyby sklopil oci?
Kokoska Co by asi videl vysoky pan, kdyby sklopil oci?
![]()
Kokoska Až do Argentiny.
Myslíš, že se v tom kvedlá?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.