Cosplay party? Nikoli. Ples Prahy 1.

Cosplay party? Nikoli. Ples Prahy 1.

Sweet Potato jako plus beru, ze tentokrat neodhaluje druhotne pohlavni znaky ![]()
Sweet Potato u tohodle se hodí okřídlené to muselo dát ale práce a přitom...![]()
Sweet Potato jak se proboha na tu párty dostala? Do taxíku to nenacpeš, v tramvaji se skřípneš do dveří, leda ... že by ala lady Godiva a přifrčela na koni ... Ale ne, ten by se splašil ![]()
Samantha Možná se převlékla na záchodcích!
Mňa teda pobavila prestava, že sa niekto odvážil ísť si s pani režisérkou zatancovať .
Bol to predsa ples, a snáď neostala sedieť ? A ak sa niekto taký našiel, tak teda klobúk dolu !
A mimochodom, asi som poriadne natvrdlá, ale čo mal vlastne ten obleček predstavovať ? Malo sa to brať ako nejaké posolstvo ?
Samantha ten vršek s druhýma rukama si podle mě sundáš a dáš do kufru. Pak sundáš v šatně kabát a nandáš ruce ![]()
Blanka Mně to nejvíc připomíná kudlanku. Takže tanec jen na vlastní nebezpečí.

AprilTwelve Možná něco od Mileny Lenderové? Konkrétně si nevybavuju, ale píše tak celkově o ženách v průběhu historie.
AprilTwelve Možná něco od Mileny Lenderové? Konkrétně si nevybavuju, ale píše tak celkově o ženách v průběhu historie.
jeee, ta teď píše do deníku N do toho jejich cyklu Neprávem zapomenuté ženy. mrknu na ni, jestli tam něco nenajdu.. děkuju
tohle by mohlo posloužit jako ideální přebal nového vydání Dostojevského díla

Samantha takovych fotek je dost, kolikrat se u clanku vyskytnou fakt podarene. Podobne je obcas k videni i Babis na vydarenych momentkach.
Troufám si říct, že když máš obvod hlavy větší než obvod pasu, není to hezké. Olivia Wilde na Met Gala.

To je zas smrtka ![]()
Obvod hlavy mi nevadi, ten ztrhanej ksicht jo.
Zase tomu nejde uniknout... Začínám se obávat, že nebohá pronásledovaná Ornella i s dětičkama snad zemře hlady ![]()
barbucha me by zajimalo, kdo to video zverejnil.
Kokoska mně na tom nejvíc děsí to, že mi přijde, že ty děti to nějak nevzrušuje, takže asi to není výjimka
Kokoska obě ty videa zveřejnili sami.
Evaeva blbý a blbější?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.