Ja z toho mam stejny dojem jako vy, nijak jsem to teda nezkoumala. :)
VIP zjevy
Doporucuju sledovat jeji instastories jak holka “maka”, hrozna workoholicka a nejcko krajanka bude![]()
ma tam kde rochnit po kramech?
Jezis nestras. Ke me to ma pres 1000km tak asi nic nehrozi. ![]()
V Calgary toho moc neni. Nejaky mally a Mozna outlety. Tam se zas ona asi vyradi teda. Tak uvidime. Hlavne referuj prosimte!!
Je to výhra!![]()

No není to výhra, ale co jako maj dělat? Zalézt a dožít v temnotě? Zastřelit se? Spodní část těla se hodně špatně hubne, i když jsem vážila 52 kg, pořád jsem měla od pasu dolů o číslo větší velikost než nahoře. Takže podobné postavy spíš lituju než bych se nad nima pohoršovala.
Peace holky
![]()

Teď by v rámci rovnoprávnosti měl nastoupit obhájce těch druhejch a tvrdit, že prostě nemůžou přibrat a jestli se maj někam zavřít![]()
Teda ta fotka od Mutziputzi je děsná (na takové by vypadal hloupě kdokoli), ale tohle! Z té uprostřed je mi fakt nevolno. Takovéhle hůlčičky neměly ani panenky Barbie před ztluštěním.
Já za tím vidím ne volání po toleranci, ale chladnej marketingovej kalkul, trh 20letých děvčat vyrostlých na fast a junk foodu je hrozně lákavej.
Mně se to líbí. Je to reklamní kampaň na spodní prádlo s heslem "I'm no angel" - to se mi zdá super na více frontách, než je jen tělo.
Ony můžou přibrat, ale nechtějí, no.
A milujou každý svoje kilo, který nemaj
Tady je blbý, že chybí ten plán B, na nich nevydělá ani McDonalds ani výrobce XXXL hadrů, ty první holky jsou zlatej důl ;-)
zvláštní je, že mi na té fotce vizuálně nejvíc vadí ta směšná, nadbytečná a úplně debilní mašlička na kalhotkách druhé zleva
ten zbytek tak nějak splývá.
Proč by se měly někam zavírat? Jsou jaké jsou, stejně jako ty první. Jestli na jedněch nebo druhých někdo vydělává nebo ne, to neřeším, nic o tom nevím, můžu hodnotit jen vzhled. Víc se mi líbí přirozeně štíhlé holky s pevnými těly, než oba předložené protipóly. Ale každý nemá to štěstí, aby měl perfektní tělo, ostatně ani měřítka toho, co je perfektní, nejsou jasně a pevně daná, každému se líbí něco jiného.
Ještě dotaz - vám se ta prostřední postava na fotce od Luna líbí?
No samozřejmě, že nelíbí, na anorexii neshledávám nic hezkého, stejně jako na nadváze. Ani jedno by se nemělo prezentovat jako něco normálního.
Obě nalevo maj mašli, je fakt, že tahle kalkotková parádička obecne nedává moc smysl a perou to všude![]()
V tom případě by mělo přestat předvádět X modelek, které na světových molech vypadají jak reklama na hlad. Ale o tom už psali jiní a jinde. Zajímavé je, že vaše kritika směřuje vždycky na ty tlusté ![]()
Protože ty hubený nejedou na svojí anorexii oslavnou kampaň, to je mi protivný, žádnej fakt super přesah nebo jak to tady padlo nevidim, vidim vypasený madam, který pošlou dalším miliónům vypasených děvčat signál, že tloustnout je v pohodě a miluj každý svý kilo a strii, to mi nepřijde normální.
no já si teda narozdíl od tebe myslim, že oslavná kampaň na anorexii jede už mnoho a mnoho let. Tohle neustálý navážení se do tlustých mi místama už zavání šikanou. Ještě na MP někdo doporučoval knihu o nenávisti k tlustým lidem a o problémech, co jim to způsobuje, bohužel si nepamatuju, jak se to jmenovalo, ale knihu jsem si přečetla a zamyslela se.
(Edit: Zakázané tělo - Být tlustý není hřích - Shelley Bovey)
Moje bejvalá kolegyně tím byla podobně posedlá jako ty, dokonce jsme si i párkrát přesedávaly v kině, protože nechtěla sedět vedle někoho tlustýho, že bude určitě nahlas dejchat nebo se potit...
Taky měla v práci jeden výstup, kdy ofotila z nějakýho časopisu rady na hubnutí po Vánocích a dala to na stůl dle jejího názoru potřebným kolegyním, kterých se to z fakt nepochopitelných důvodů dost dotklo...
(a strašnej údiv, přece to myslela dobře, určitě by jim bylo líp, kdyby pár kilo zhubly, neasi...)
No tak ale taková kunhůta já teda nejsem
Mně obézní lidi neuráží ani neobtěžujou, jenom mi přijde vysloveně nebezpečný ve výchovnym slova smyslu z toho dělat pomalu přednost, tady se to zaměňuje s bodyshamingem, to skutečně u mě nesedí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí