Haha já na 156 cm měla na gymplu 48 kg, a připadala si děsně tlustá, a bylo mi to doma dost předhazováno, teď mám o 20 víc, běžně tak okolo 60 +- 2 kg a tlustá fakt jsem. Ale jsem pevně rozhodnutá s tím zkoncovat jen co se zbavím závaží :D jediná výhoda je že mám kotníky a pas :)
VIP zjevy
haha, za kotniky dekuju kazdy rano matce prirode, protoze casto vidam holky, ktery maj tak o 10 kilo min nez ja, ale nohy maj jak sloupy odzhora az dolu
Mně se tedy zcela sobecky nejvíce líbí ženy typově podobné mně samotné, nevím, jestli je to mou láskou k sobě samé a k vlastnímu tělu, ale nemůžu si pomoct ![]()
myslim, ze u vetsiny podobnych kampani s plus size jde hlavne o snahu zacilit na urcitou skupinu. Jednoduse snaha nalakat klientky, ktere treba samy maji par kil navic, a jsou nastvane na bezne znacky, ktere vyuzivaji modelek s velikosti nula, protoze se tim citi ponizene. Osobne nemam rada ani jeden extrem - na jednom konci nekdo, kdo je hluboce podvyziveny, na druhem zena, ktera ma vyraznou nadvahu. Ani jednu postavu bych nechtela. V jednom clanku jsem nasla hodne nadsazeny vtipek, ze kdo chce videt modelku s normalni postavou, musi si koupit pansky casopis ![]()
tak já myslim, že se ani nemusí cítit ponížený značkama, co využívaj modelky s velikostí 0, ale to prádlo jim prostě buď není, nebo nesedí. Jako ono to fakt nestačí jenom všude rovnoměrně zvětšit. Potřeba speciálního prádla pro rozměrnější lidi mi přijde zcela legitimní, aniž bych to považovala za kampaň pro obezitu.
![]()
podle mě to ani nemusí být gayema, ale prostě na lidi bez výrazných tvarů se šije mnohem líp než na někoho bujnějc tvarovanýho, jako stačí mít větší prsa nebo zadek a z koupě saka nebo kalhot je pomalu mission impossible.
Já třeba i při váze 48 kg měla fakt stehna, cvičení nepomáhalo. Tak aspoň ty kotníky, no :D
Mě by spíš zajímalo, jestli funguje, že když se někdo líbí mně, líbim se i jemu já, někde jsem četla, že to tak příroda zařídila!![]()
Podle mě to může být i tim, že hledáš inspiraci pro sebe. Mám to asi podobně:-).
dycky nééééé ![]()
Mě by spíš zajímalo, jestli funguje, že když se někdo líbí mně, líbim se i jemu já, někde jsem četla, že to tak příroda zařídila!![]()
Nefunguje
určitě ne automaticky...
Existují tzv. inbetween models, nosí tak cca velikost 38, UK10 a napadají mě dvě:
Ale je fakt, že to moc nefrčí.
Laney Degrasse
Myla Dalbesio

Tak dejme tomu osobě ze stejný kasty? Taky ne? Já právě myslim, že jo![]()
V pořádku!
Ale já taky teď jsem tlustá a to i bez přidaného závaží. Taky s tím musím něco udělat. Ale prostě s mou tělesnou konstitucí ideální váhu mít nemůžu, protože při ní mám šíleně nízký tlak, je mi hrozná zima furt a jsem zcela bez energie. Takže za mě radši váhově víc, ale samozřejmě spíše ve svalech než ve špeku. Sportuji celý život (plavání, veslování, cyklo a lezení), ale v kombinaci s kancelářskou prací, rodinnými trably a tak se mi prostě nedaří váhu udržet tak jak bych chtěla.
Na diety nevěřím. Je to o vyváženém jídelníčku, pohybu a rozumném dopřávání si. Mým cílem není řešit jestli si můžu dát těstoviny nebo zmrzlinu protože držím tu či onu dietu, mým cílem je vypadat přiměřeně slušně, nebát se podívat do zrcadla, mít slušné sportovní výsledky a samozřejmě, líbit se partnerovi :-) Éterická vyfitkovaná bytost s nohama až do nebe ze mě nikdy nebude, ostatně, mohla jsem dopadnout daleko hůř :-) mohla jsem být hrbáč s jednou nohou kratší, fakt.
Nefunguje
určitě ne automaticky...
A mně fakt i jo, mě právě zajímalo, jestli je to zobecnitelný
no... presne jako ta prvni bych chtela vypadat. a ta druha ma taky hezkou figuru. hlavne se ji viditelne nerysujou svaly, coz mne prijde absolutne hnusny (doufam, ze tim nevyvolam zas nejakej flame :D )
Ta Myla Dalbesio
..tak bych chtěla vypadat, až budu v příštím životě velká.
ani jedna se mi nelibi v obliceji ale postavy presne jak si predstavuju ideal:-)
Já vždycky chtěla modrookého blonďáka, tak ho mám, a jako bonus i vysokého.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí