Tvými slovy "knedlička". Kde přesně na tebe bodyshaming nesedí?

Mutzi, na které planetě žijete? Já teda všude vidím jen adorování štíhlosti až vychrtlosti.
No jako tohle někdo udělat, tak s nim teda v životě už nikam nejdu a po tom ofocení rad bych jí asi musela něco říct.. Je to trapný. Já tyhle lidi zaměřený na ostatní okolní lidi fakt nedávám, prostě je mi jedno, jestli někdo přibral, zhubnul, má trapný oblečení...zajímá mě to pouze u sebe:-D.
Knedlička v obličejíčku, to byla reakce na to jaká je to hrozná kočka nebo kost, mně se nelíbí.
este je dobry Laurie Penny Flesh Market, taky o vnimani zenskyho tela.
Štíhlost není anorexie
jj, už se nevídáme.
Připojuji se k Potrefenáhusa , anorexie se propaguje docela dost. Ovšem stejně jako vychrtliny na molech co prej jedí úúúplně normálně mi vadí i ty vysloveně xxxxl modelky. Obojí je extrém.
Několikrát tady i na MP jsem se kriticky vyjadřovala k dětské obezitě, kterou považuji vysloveně za zlo. Ale průměrné ženy průměrné postavy s nedokonalostmi (třeba ošklivá kolena :-)) za tlusté nepovažuji. Jo, nebylo by často špatné zapojit sport, líp jíst bychom obecně taky mohly, ale považovat někoho za tlustou protože nosí velkost 42 je taky extrém.
Já vyfasovala poněkud nekonfekční postavu s poměrně robustní kostrou. 164 cm, široká ramena, robustní žebra, neexistující pas, kulatej zadek, hnusná kolena i kotníky a k tomu sklony k tloustnutí. Když zhubnu na váhu kterou bych teoreticky měla mít (55 kg), vystupujou mi kosti a hlavně s tím vůbec nejde žít. Prostě modelka ze mě nikdy nebude. A protože mi váha lítá docela hodně, mám pochopení pro ženy s mírnou nadváhou.
V životě bych někoho s velikostí 42 neoznačila za tlustého, pro pozorné čtenářky dodávám, že když má profi tanečnice velikost 42, přijde mi NA TANEČNICI tlustá, nikoli obecně obézní![]()
nemely byste fotku nejakejch modelek, ktery jsou tak nejak... mezi? :)
ono zas tolik nezalezi co konkretne na lidskych, resp zenskych telech kdo prosazuje/dehonestuje, jestli tloustku vyhublost kolena... nebezpecny mi pripada to bohorovny presvedceni, ze kdyby ses holka vice snazila...
..taky by ses stala plus size modelkou?
Holky se obecně musej pořád více snažit.
Holky se obecně musej pořád více snažit.
presne.
A chlapci nepláčou, poďme melodrama!![]()
Já kdyby mě někdo za XL modelku chtěl, když jsem byla mladá, tak klidně. Ne z důvodu, abych se chlubila svým tukem, ale proto, aby si ty zamindrákované holky, které bulí někde doma a jsou hnusný na sebe i na svět, uvědomily, že i ve větším těle se dá normálně žít.
Znala jsem jednu lékařku, fakt moc hezká ženská, strašně chytrá, perfektně mluvila anglicky a španělsky, příjemná - u ní člověk vůbec ty rozměry nevnímal. Vždycky krásně upravená, v dobré náladě, evidentně srovnaná se životem.
Takhle by mi to pripadalo uplne v poradku, ale ta aktualni I’m No Angel kampan z tech kil uz pomalu dela prednost, to uz mi prijde zbytecny.
S tim casopisem to je fakt![]()
Já jsem slyšela teorii, že módní návrháři jsou gayové, tak vyhledávaj modelky s echt klukovskou postavou :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.