dzizisketa tak teď u mně dost klesla!
My máme rodiče celebrity ve třídě![]()
dzizisketa tak teď u mně dost klesla!
My máme rodiče celebrity ve třídě![]()
Můžeš nafotit fotoroman, jak nesbírá hovno a prodat ho blesku. ![]()
dzizisketa
Můžeš nafotit fotoroman, jak nesbírá hovno a prodat ho blesku.
výborný nápad! ![]()
proudem volnych asociaci se mi vybavilo redditove vlakno "bin ich der alman" :D
Jako nějakej strašnej zjev to neni... ale proč pořád vypadá jako že ty tesilový outfity nakupuje v Drutěvě?

Ve srovnání s ostatníma... kdyby aspoň ty kalhoty měly modernější střih ![]()

Ja sa na pani Pavlovú, resp. na tým, ktorý sa o jej vizáž stará, pozerám dosť kriticky, ale v tomto prípade nemám výhrady / na prvej fotke vyzerá nejako veľmi opálená - to môže byť aj kvalitou mojej obrazovky, no a vlasy by jej asi pristali trochu menej ulízané /. To, či jej sako dôsledne sedí nepoznáte z fotky v pohybe, kde sa jej to všelijako krčí už aj preto, že si ho priťahuje k telu . Modernejšie nohavice - myslíte tie riadne široké ? No neviem, k viac-menej formálnemu saku, a k jej už aj tak postave so „ silnejším spodkom“ mi tieto klasické prídu OK ,aj keď cez tie stehná by ich mohla mať voľnejšie . Nie je to možno úchvatné, ale podľa mňa si tentoraz ostudu neurobila .
Blanka mně to taky přijde v pohodě, rozhodně nijak nevyčnívá. Ano, ty dvě paní nalevo mají modernější kalhoty, ale tohle je taková univerzální klasika, za mně naprosto v pořádku.
Já nevím - ona je hezká ženská, ale nějak má smůlu, že ve všem, co nosí, vypadá prostě blbě.
Ale teda ty vlasy - proč se nenechá ostříhat, kdysi to mívala kratký a lepší.
Evaeva Ona přitahuje pozornost, protože jediná ve světlém. Jinak v pohodě.
...vidím to obdobné -
nemá to nějaký šmrnc, lehkost, jiskru, resp. působí to nudné, těžkopádné, jindy zas urputně...?.
Přitom, tím, že je pěkná, sympatická, potenciál tam je.
Důkazem bylo focení v modelech Tatiany za spolupráce s Filipem Vaňkem
K debatě v dnešních outfitech (zejména pro whiskas
): hele ne každej se holt umí oblíct tak dobře jako dcera Samuela Saudka ![]()

barbucha no ufff....ale když vezmeš geny a prostředí....to se snad neni čemu divit. Nemá to asi lehký holka. Což samozřejmě nemění nic na tom,že by se mohla obléci adekvátně a to nejen postave.
barbucha Asi jsem mimo. Nemá Samuel Saudek děti se Sárou Sadkovou? Těm by bylo nějakých -náct, ne? ![]()
barbucha dcera Saudka , no potěš koště!
notna já myslím, že jich má víc
barbucha
tak tohle mě rozsekalo.
To jo, tohle je zřejmě něco z předchozího vztahu, nějaká Claudie ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.