barbucha Týhle holky je mi teda spíš líto. Sice nevím, co dělá, ale spíš ji někde náhodně vyfotili a radost z toho nemá.
VIP zjevy
Je to u soudu, jak se porvala Sára s tou jeho milenkou, a mladá tam byla svědčit. Tak asi mohla předpokládat že tam nějaký novináři budou.
barbucha Stejně je mi jí spíš líto.
barbucha ale jméno má pěkný
To jo.
Jako ta fotka není nic co by člověka potěšilo, to je fakt - ale když zůstanem "v rodině", tak třeba její nevlastní babička
tj. manželka starýho Saudka, je taky tlustá, ale dokáže se oblíct (i nalíčit, učesat) že jí to sluší, nosí taky furt nějaký ty černý šaty, ale dlouhý... v něčem člověk chodit musí tak jako tak, a pak je to jen o výběru, no.
barbucha já obdivuju všechny, kdo se v té Saudkovic famílii orientují. Kdo s kým, kdo je nebo byla čí žena a kdo s kým má jaký děti. Já se absolutně nechytám. ![]()
Vono jich je jak psů
a ještě si jsou (ti pokrevní) dost podobný...
barbucha no právě ![]()
999 Taky. Co jsem tak četla, bude obezita její nejmenší problém.
Já jsem potkala podobně stavěnou dívku včera v šalině. Krátké šaty tak do půl stehen, (bez podprsenky). V obličeji pěkná, ale v tom oblečení vypadala jak kojná, prsa měla velká a hodně povislá, to fakt nebylo hezké. A v tom vedru ani nevím, jestli praktické. Její sebevědomí jsem jí teda záviděla.
Torrah já se obávám, že v tom vedru si nevybereš, bez i s s velkým poprsím asi stojí za to.
Evaeva myslím, že podprsenka trochu potu nasaje. Ale možná existují nějaké masti, nevím.
Copak to tam Símě raší - nový kačírek? 
Torrah A je to opravdu sebevědomí? Není to častěji rezignace, lhostejnost?
Sweet Potato ted jak se pohybuju po různých administrackach a vysokých školách, kolikrát mi ohledně oblečení silnějších dam a slečen fakt padla brada. Crop topy, minisukne, krátké šatičky, jako jejich sebevědomí bych chtěla mít. Nebo možná radši ne![]()
rasaNori pohybuju se tamtéž a podepisuju. Někdy by o 10 cm delší sukně odhalovala i tak dost a přesto by to bylo lepší a nemyslím, že by to dotyčnou třeba o tolik víc třeba hřálo ve vedrech.
je to teď zcela běžné, měla jsem v korporátu několik kolegyň, které nosily mini do půlky stehen i když měly vcelku nadváhu až obezitu.
Já bych to ani tolik neřešila, jen mi přišlo smutný, když kolega dostal čočku, protože si v parném létě dovolil přijít do v podstatě neklimatizované budovy v kratesech po kolena. Furt se na něj koukalo líp než na tu paní v mini satickach z tahaveho elastanu.
ja teda kdyz vidim tu fotku napada me akorat - pokud jde o obleceni- ze musi byt tezky na tu postavu neco normalniho koupit. tak jestli to neni i tim, ty vymodene obezni slecny?
viktorka_od splavu tak třeba šaty ke kolenů se prodávají i v xxxl, sukně taky. Ne všechno od 52 velikosti výš se šije pod zadek
viktorka_od splavu je. A cim "elegantnejsia" znacka, tym mensia sanca, ze budu mat vacsie cisla ako 42-44.
A ono aj ta rezignacia....ked clovek neznasa uz len pohlad sam na seba, tak nema naladu investovat cas a peniaze do oblecenia, aby v konecnom dosledku zistil, ze ani v tom sa sam sebe nepaci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje