viktorka_od splavu Já nevím, ono to asi nebude to užívání tak jednoduché jako braní vitamínů. Muj známý je na tomto nějakém ozempicu, neznám detaily, ale stojí to měsíčně skutečně dost, myslím, že mluvil snad o 8 tisících a stejně jako musí držet dietu a říkal, že počítá, že na nějakých lecích bude jako už navždy?! Ale nevim, nerozumim tomu řekla bych, že on taky moc ne, že prostě chodí jednou za čas k tomu lekaři a dělá, co mu ten lékař řekne, takže ta informace přefiltorvaná přes něj a přese mě, nevím jako má platnost:D
VIP zjevy
viktorka_od splavu třeba i mají, už to ale není levná, dostupná móda. Taky mám furt v hlavě že tričko za 500 je hrozně drahýýý a cokoliv nad 1000 se nekupuje a musím s tím cíleně pracovat. Zajímavý je, že když objednávám přes internet, tak mi ty ceny nepřijdou, ale když jsem v obchodě, vidím tam tu cenovku naživo tak se zdráhám, případně do "drahého" obchodu ani nejdu, protože tam "nepatřím" (jedu na kole z práce, mám batoh, s sebou nákup v igelitce atd...) ![]()
Ale třeba Tatuum má pěkné věci a i větší velikosti, ale pod tisícovku tam skoro nic nekoupíš, no.
viktorka_od splavu no pokud to bylo doporuceni a nemel to byt lek na diabetes, tak je to jak pise Karja cca 8-12 tisic mesicne. Takze ackoliv bych to velice rada vyuzila, za tyhle penize si to momentalne dovolit nemuzu.
viktorka_od splavu Možná může hrát roli i to, že si člověk musí sám píchat injekce? To je bez předchozích zkušeností dost velký sousto.
Myrtila Tak existuje i forma v tabletkách. Ale teda i ta znamená cca dva a půl tisíce měsíčně.
viktorka_od splavu Tak já bych se zase na nikoho nedívala skrz prsty kvůli tomu, že odmítne nějakou medikaci. Nikdy o člověku a jeho zdravotním stavu nevíš úplně všechno a všechny léky mají možné nežádoucí účinky.
711990 nn prave by to mela hrazene s doplatkem cca 2tis coz si stopro muze dovolit. opravdu ma dlouhodobe zdrav. problrmy uz plus ted tu cukrovku
Karja no nejde o nejaky vitaminy, ale realny zdravotni problemy na ktery stejne leky bere/bude brat, treba i injecni (inzulin). tak me to celkem zajima ze to je zvlastni pristup (z myho pohledu) sle zjevne mi neco unika
DruI no to ani ne spis me zajima ta motivace. mozna i nejaky strach ze ztraty identity? protoze kdyz je nekdo obezni opravdu cely zivot, treba 50 let, tak uz to asi v te hlave ani nejde prepnout? nvm, mozna Jitka77bude vedet?
Pokud tě zajímá druhý člověk a jeho duševní svět, není jednodušší cesta než navázat s ním vztah, kde se bude cítit tak bezpečně, aby se ti otevřel.
viktorka_od splavu No já si totiž myslim, že to není jen tak, že dostaneš recept, že to chce vyvinout nějakou změnu, nějaké jiné usilí a ty lidi na to nemají sílu tu změnu udělat, řešit to, takže si řeknou, že zustanou v tom co znají, tj. prášky na tlak, na cholesterol, na tohleto támhleto, prostě v těch zajetejch kolejích a zajetech svejch stereotypech. Téměř každej totiž ví, co by pro něho bylo dobrý, a málokdo to dělá;)
Jitka77 to bych se necitila bezpecne ja:-)
Karja Téměř každej totiž ví, co by pro něho bylo dobrý, a málokdo to dělá;)
no jo vlastne!![]()
viktorka_od splavu tak to moc nechapu, to bych brala hnedka![]()
Karja to je přesný. Plus je to nová věc, každý ví, že na cukrovku je inzulín, to je přece jasný, k novinkám jsou lidi skeptičtější.
viktorka_od splavu ale tak keď sa kukneš kdekoľvek do diskusií a niekto tam náhle schudol, tak tam máš vyliate také vedro jedov na Ozempic, že sa možno ani nedivím. Ako máš nadváhu, fuj. Berieš lieky proti nadváhe, dvakrát fuj.
Alebo ako sa mi sťažuje moja internistka, konečne má v ruke slušné lieky na diabetes a radšej pacientom hovorí, aby pred okolím tajili, že to berú.
slniecko nechapu, fakt![]()
No tak tady zrovna na tohle byla expert Miru, jestli se nepletu...
viktorka_od splavu No tak ono to je taky těžký. Třeba by jí pomohla psychoterapie, aby se s tím vztahem k tělu nějak srovnala. Třeba má pocit, že nemá nárok si něco ulehčovat a lidé kteří ji znají už dlouho jako "tlustou" se jí vysmějou když zhubne pomocí prášků.
Karja Tak vtip je v tom, že ti ten lék pomůže tu změnu nastartovat. Já už to tu myslím někde psala, ale mě to vypnulo takové ty vlčí hlady, co jsem si vypěstovala špatnou životosprávou, takže se mi mnohem snáz drží pravidelnost stravování.
viktorka_od splavu a co kdyz to dotycne proste nevadi a ma se rada takova. Jednu dobu byla i obezita trend
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje