Já se vždycky udržovala ve formě, ale tak akorát, jenže manžel rád a dobře vaří, no a plíživě se to nabalovalo a nabalovalo...tím že jsem prcek tak každé kilo je vidět, takže bude potřeba trochu upravit jídelníček a přidat pohyb. Na diety dlabu, to jsem zkusila jednou a nedalo se. Dneska jsem vzala psa na koloběžku aspoň, běhat ani na kole nemůžu, koloběžka je super. Dřepy mi už taky nejdou. Jsem ztracený případ :D už doma řešíme jak bude probíhat tréning na krkonošskou 70, manžel bude tahat chariota jako závaží a já jezdit za něma na běžkách :D doufám :D
VIP zjevy
chtěla jsem napsat, že v takovéhle postavě bych se necítila už dobře, ale je fakt, že když jsem se viděla na fotce...tak...no zkrátka fotky hrozně přidávaj a už by to bohužel bez těch prsou tak i vyšlo!
UŽ necítila dobře?
Jo, já jsem zvyklá být hubená, prostě to ke mě patří. Nezůstane mi to navždy, nemám na to odhodlání, píli a geny už vůbec ne, takže to bude tvrdý si zvyknout:-D.
Vás mám zaškatulkovanou jako neskutečně aktivní osobu, takže věřím, že s pohybem a dítětem to dáte razdva :-) Krkonošská... hm, máte můj respekt!
No právě, s přítelem oba strašně rádi vaříme, jíme, ochutnáváme, máme rádi víno... ale čas na to máme vždycky až večer. On to spálí přes den, živí se manuální prací, ale já kynu a kynu navzdory veslování. Takže u mě to bude o silné vůli :-) hahaha. No nic, dneska trénink, otužování v řece a nakonec sauna, pak jsem tak vyřízená, že ani hlad nemám.
ja byla vetsinu svyho dospelyho zivota hubenejsi a pritom jsem si vzdycky prala vypadat takhle... s min kilama se teda citim lip fyzicky, ale krasa je (v mych ocich) jinde. bohuzel kdyz jsem vahove nastejno tak uz vekem pryc a nohy se mi taky neprodlouzily;-))
Aha, tak pro mě je ten limit, kde bych už byla vyděšená, že to nemusí jít zpátky cca tohle, když zůstanu v segmentu plus size.

takhle jsem se spravila v pokrocilem tehotenstvi:-)) zpatky to slo vpoho, ale v jine situaci teda ouvej. to uz je pro me za hranou co nazivo a ve vyssim veku vypada zle, visi, trepe se, prekazi v pohybu.jenze ja mam tu jemnejsi kostru, neunesla bych se. robustnejsi postavy to snesou a muzou byt i pevny vysportovany
Jooo, kdyby si člověk mohl vybrat, do jakého tvaru je ochoten přibrat. Já kdybych nabírala, tak zásadně to dopadne takhle:
Plochej pupek a všechno komplet do hnát. ![]()
Ale furt je to půlka Ashley Graham a jejích kámošek, jejichž sebeprezentaci "holky pojďme tloustnout, je to žůžo" někteří shledávají jako super počin.
Tam já pak soudim ještě pár jinejch věcí, tohle by mi pána zatim úplně nediskvalifikovalo![]()
Asi tak, závodí jen manžel, mě ty běžky až tak neberou :D no já jsem aktivní proto, že mě nutí pes, jinak jsem spíše typ KKK (kávička a knížka v kanafasu). Jinak stejně, manžel to vysportuje v práci, já i přes aktivní zaměstnání prostě tu váhu nějak držela a byly to spíše ty svaly, no tak teď je to povolené a já jsem smutná :D Ale úderem ledna jdu do toho :D ježíš a na saunu se těším jak malá, ta mi v zimě pomáhá od rýmiček.
Jé, moje postava mínus 20 cm na výšku před těhotenstvím :D včetně stehen :D
Tak jako "pojďme tloustnout" netvrdí snad nikdo. Já tedy slyším "i když jsem tlustá, je lepší se hezky oblíct, než se plazit v oversize flanelce kanálama".
Bych tam čekala nějakou zmínku o tom, že holky pojďme s tim zatočit, hejbejte se, nežerte, teď možná dobrý, ale s věkem to už tak dobrý fakt nebude, zdravý to taky neni a zatim hele, nemusíte nosit jégrovky...hned se preventivně pokřižuju, ale nepřišla antihubnoucí inkvizice ![]()
Ale furt je to půlka Ashley Graham a jejích kámošek, jejichž sebeprezentaci "holky pojďme tloustnout, je to žůžo" někteří shledávají jako super počin.
s tebou prostě neni řeč ![]()
Maličko, jenom to přelíznou))

![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí