Catherinne to zní děsně,....dělat někomu radost za cenu pomalu sebedestrukce.
VIP zjevy
stes tak to by ses divila kolik ženských to tak pořád ještě má.
Táta chce vlasy do pasu jak byl zvyklej zamlada a každý ustřihnutý centimetr nelibě komentuje...nebo barvu...
Catherinne Ještě že ten tvůj netrvá na havraní černi, co? ![]()
Aranel
chtěl by...
Catherinne pamatuju si jedno cerne obdobi!
Kokoska I já, ale nějak to nebylo vončo ![]()
Nemá vkus, jak prosté.
Catherinne to zní děsně,....dělat někomu radost za cenu pomalu sebedestrukce.
To platí na moju maminkiu - kvôli otcovi / ktorý si to nielenže prial, ale vraj žiadnu zmenu nedovolil ! / si nielenže nechávala dlhšie vlasy, ale si ich nechávala pravidlne odfarbovať drastickými prostriedkami nielen v mladosti v 50 - 60 rokoch, plus častá trvalá .ale prestala s tým až okolo svojej 60.-tky koncom rokov 80.-tych ! Kupodivu jej to zasa až tak moc kvalitu a množství vlasov nepoznačilo .
woman27 - no, možno nemá, ale tí ľudia ,čo sa o jej vizáž starajú , by ho mali mať !
Blanka můj děda je 2 roky po smrti. Ptala jsem se babičky, jestli si nechce přestat barvit vlasy na hnědo. Vlasy jí rostou rychle, hned má odrosty. Že by i ráda, ale že děda nikdy nechtěl, aby měla šedý vlasy. Že nechtěl starou babu. ![]()
Tabea deda byl jiste az do smrti cernovlasy frajer.
Blanka můj děda je 2 roky po smrti. Ptala jsem se babičky, jestli si nechce přestat barvit vlasy na hnědo. Vlasy jí rostou rychle, hned má odrosty. Že by i ráda, ale že děda nikdy nechtěl, aby měla šedý vlasy. Že nechtěl starou babu.
Pekný dôkaz lásky až za hrob !
Kokoska on byl takovej špinavej blonďák, bílý vlasy ani neměl. I jí ty vlasy klidně barvil, dokud byl zdravotně ok.
Myslim, že s tou šedou má problém hodně chlapů. I teda žen. Jeden kolega v práci, šedesát mu bude, si vlasy barví. Hážu mu to trošku mahagon, takže je to vidět na první pohled. Za mě blbý.

Senátorka Šípová na pietním aktu v Lidicích. Na místo šla zřejmě pěšky členitým bahnitým terénem. Protože jinak nevím, proč by si vzala tahle bagančata.
Senátorka Šípová na pietním aktu v Lidicích. Na místo šla zřejmě pěšky členitým bahnitým terénem. Protože jinak nevím, proč by si vzala tahle bagančata.
ufff![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025