Myslím, že před Toulovou se čokoládou opatlalo mnoho jiných. Ale málokterá asi vypadala hrůzostrašněji než tohle tělíčko utopeného děcka.
VIP zjevy
stes Já ti rozumím , ale Gaga je v tom outfifu zajímavá , šokující , provokující , třeba i pobuřující, ale Toulová jenom nechutná . To nejde porovnávat .
Tak Betty mně teda přijde nechutná i ta Gaga. Moc rozdíl nevidím. Akorát Toulová má horší ten základ (postavu a výzor)
U Gagy nám pocit, že tím outfitem snad chtěla sdělit nějakou myšlenku. Třeba v tom Vogue bychom se něco docetli. Ona provokuje dost a nedělá to vždy bezúčelně.
Dost by mne zajímalo, jak to vyřešila, že to na ní nesmrdelo. ![]()
U Toulove je ta myšlenka: chtěli jsme zkusit, jestli se jde opatlat čokoládou.
continuity Jo, něco se mi vybavuje o homosexuálně orientovaných vojácích (myslím že nesměli sloužit v armádě?) nebo tak něco, poselství to určitě mělo.
Toulová by mohla poukázat na škodlivost palmového tuku! ![]()
stes Já ti rozumím , ale Gaga je v tom outfifu zajímavá , šokující , provokující , třeba i pobuřující, ale Toulová jenom nechutná . To nejde porovnávat .
Mně to tedy přijde echt nechutný (maso). Ale její tvorbu mám ráda, což se u čokolády říct nedá (tedy neznám a netoužím poznat)
stes hlavně bych řekla, že LG se někam posunula, zatímco Toulová jde stále hlouběji pod dno
pPr
Prý důstojná elegance bez jediného přešlapu.....Strašný to je.
kocoureksuggy Ona není typ na růžové , ještě tak jakoby načančané šaty . Je to bída .
už zase...to je příšerný...tenhle hadr je mimo vsechny typy žen, protože je hnusnej sám o sobě. Ona fakt nemysli hlavou, když si to vezme. A barva jako taková je v tomhle případě ten nejmenší problém.
kocoureksuggy To není dobrý, tohleto! Já bych ji tak ráda pochválila, ale fakt by měla změnit krejčího/vizážistu/kadeřníka.
kocoureksuggy často jsem si říkala, že některé tady fakt zkritizují každý chlup. Tohle je teda ale moc i na mě. Vlasy, šaty barvou i střihem... ![]()
Pritom je to pekná žena, ale väčšinou to vyzerá že si len tak odskočila od "plotny"
Tak to je tedy hrůza![]()
Ještě perlička na závěr a fakt by mně zajímalo, jestli to je psaný jakože doo nebo je to ironie jak prase a pisálek si z ní cíleně dělá prču:
Výsledek působí velmi ženským, kultivovaným a svěžím dojmem. Právě schopnost oblékat se elegantně bez zbytečné okázalosti je jednou z jejích největších předností.
Ježíši, prečo jej to robia ? Nie je nakoniec okolo pani prezidentovej nejaká opozičná záškodnícka „ klika “, čo ju takto zhovaďuje zámerne ?!!!!
Ospravelňujem sa za nevhodné žartovanie, ale teda fakt , čo je veľa , to je príliš na to, aby to bolo náhodné , neškodnené pochybenie .
Já za tím tuším pokus o "starou dobrou Anglii"
kocoureksuggy To není dobrý, tohleto! Já bych ji tak ráda pochválila, ale fakt by měla změnit krejčího/vizážistu/kadeřníka.
a já bych ji tak ráda ostříhala ![]()
(někdy si říkám, jestli ty delší vlasy nechce ten chlap, někdy jim ty ženský chtěj udělat radost)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY