Kokoska koukala jsem, že je i na IG, ale je to podprda + legíny, nebo legíny od hlavy až k patě a kilo pudru na obličeji v tisíci provedeních. Nic zajímavého. ![]()
VIP zjevy
Pinot Noir v každém případě jí asi nechybí sebevědomí.
Kokoska haha, mně ta krátkovlasá paní pořád vrtala hlavou, že je mi odněkud povědomá, a dnes jsem ji potkala ve škole při vyzvedávání syna. Zároveň jsem od něj rovnou zjistila, že je to ta maminka, kterou syn rád předvádí, když chce pobavit společnost, takže vybalí informaci "jedna holka od nás ze školy má mámu modelku a ta chodí takhle" a začne vykračovat jako na mole. On má velký talent na imitování čehokoliv, takže s tímhle vždycky uspěje.
Svět je fakt malej.
Pinot Noir a chodí takto oblečená i pro dítě do školy? Nebo se tak stroji jen pro socky?
continuity hodně odhalenou jsem ji nikdy nepotkala, ale v něčem lesklém komplet přiléhavém od hlavy k patě je vždycky, v chladu doplněno něčím chlupatým nebo třásňovitým v délce max do pasu. Leopardí elastický overal mi utkvěl nejvíc.
Pinot Noir no vida!
Nemáte zač ![]()

Mermaid taková škoda čokolády...
Catherinne prvni, co me napadlo, jestli to je aspon nejaka hnusna cokolada, ze dobry by bylo skoda ![]()
To je odpudivý
Kokoska určitě je to jen čoko poleva s palmovým tukem. ![]()
Pinot Noir vsak se to po ni hezky patla.
Je to strašné, strašné, strašné, - ale priznajme si - zaujme, že ? Zrejme o to jej ide predovšetkým ,a vlastne jej to aj vychádza . Čo na tom, že sa na nej smejeme, alebo sa nad tým, čo zo seba robí pohoršujeme - hovorí sa o nej ! Vôči nejakej kritike alebo posmechu je evidentne imunná . Ale nechcela by som vidieť do jej hlavy , myslím, že to tam nie je bez problémov a už niekedy skôr som napísala, že ju vlastne ľutujem .
Pry to byla sazka, udelat outfit z cokolady. Myslim, ze v tom nikam nesla, skoda, ze si nenechala pro sebe i ty fotky.
Sama kdesi psala, že to nebyl dobrý nápad, že se to na ní začalo roztékat...
Torrah překvapivě! té taky v hlavě kloktá.
Torrah to je v tom clanku, jak jsem dala odkaz.
Nebuďte tak přízemní.
..zlata čokoláda. Šatky LG byly větší peklo. 
stes Tak , ale Gaga je větší formát !
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY