Tohle je prima vlákno, vždycky se to tady trochu "zvrhne" k tématu a fotkám, po kterých zaručeně přestanu mít chuť se najíst.
VIP zjevy
nejez, já myslim, že je to zbytečný
Co se týče těch XXL modelek na prádlo, připomíná mi to kampaň Dove.
Tak to byla nadsázka, samozřejmě.
![]()
Ta prý Dove prodeje nezvedla, jenom se o kampani bez efektu psalo, údajně se ženy s průměrem a realitou identifikovat nechtějí, docela mi to přijde logický.
Tak ne každý se narodí hubený, ne každý vypadá podle svých představ a ne každý má tu vůli vykřesat ze sebe to nejlepší možné. Ale nemohu si pomoci, občas mi přijde legrační, když vidím prostorově výraznější ženu s chlápkem, který je jak za groš kudla. Mně by tento optický vjem vadil.
A co ty ženy tedy vlastně chtějí? Anorekičky ne, XXL asi (doufám) také netáhnou, tak tedy zbývá průměr, ovšem to jsi mi teď vyvrátia.
A co ty ženy tedy vlastně chtějí? Anorekičky ne, XXL asi (doufám) také netáhnou, tak tedy zbývá průměr, ovšem to jsi mi teď vyvrátia.
Tak já se identifikuju s něčím uprostřed mezi XXS a XXL v pohode, s Evou Mendez třeba![]()
ktery zeny co chteji? zeny maji snad ruzny predstavy, ne? dyt je to videt i tady...
Řeč byla o reklamních kampaních, o.k.? ![]()
A já myslim, že jsme dneska pokročily, každý "chce" to co má a hotovo
podle me se zeny chteji identifikovat hlavne s dobrym produktem. kdyz bude produkt vybornej, at ho pro me za me propaguje treba baba tutovka. naopak, kdyz bude nejaka kocka, jako ktera bych chtela vypadat, propagovat nejakej shit, koupim si ho maximalne jednou a pak me nepresvedci ani jeji vysportovany stehna :)
Uděláš zápis? ![]()
tak to je snad jasny, ze jsou ruzny reklamni kampane, co cili na ruzny skupiny spotrebitelu, aby si kazdej nasel neco pro sebe.
edit: tady se neskutecne zamenuje pricina a nasledek, prece snaha firem vytvorit novy skupiny uzivatelu a prodat jim nejakej produkt neni odrazem toho, jak se ty zeny citi. tyhle reklamni kampane do urcity miry vytvareji uzivatelsky skupiny a potencialni kupujici i tam, kde predtim zadny nebyly.
Jo, ale trochu škrábu, jsem levák! Společnost mě šikanuje, ale já jsem na to hrdá, na všechny věci co mam vobráceně, auto třeba!!![]()
Špatnej den?
Dodatek:
Děkuji za vysvětlení. Šlo jen o řečnickou otázku, takové malé zamyšlení.
Tady jde o to, že ta snaha cílit na všechny typy kůže, postavy, vlasů nevim čeho, se minula účinkem, identifikace s někým, kdo je nedokonalý jako ja nefunguje, žádná "skutečná krása"
ja nemam spatnej den, proste mi otazka, byt i v nadsazce polozena, "co zeny teda vlastne chteji", prijde nemistna, jak nejaky klise z vtipu o tom, ze zensky nevedi co chteji a neprestanou, dokud to nedostanou. nemam tenhle pohled rada, tak jsem se ozvala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí