VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 04. října 2017 15:52
Reakce na Unnamed:

Tak já si hlavně myslím, že k těm "tlusťoškám" mám daleko, ale možná právě proto nejsem schopna pojmout, že dotyčné jsou se sebou spokojené. Mně stačí, když trochu přiberu a už se necítím ve své kůži, natož spokojeně. Možná záleží i na tom, zda-li je někdo rozměrnější od narození, nebo se k tomu časem dopracoval. Mé poznámky (již jen umírněné) na adresu mé postavy neznačí, že si připadám jako kýbl sádla, ale poměřuji se (bohužel) s realitou let minulých. Každý má o sobě nějaký obraz a někdo se smíří s tím, že časem se tento vyvíjí a někdo ustrne v dobách x let zpět. Mindráky z postavy nemám, to bych byla opravdu zralá na léčbu ... Jen nejsem vždy a se vším spokojená. Ale to je snad normální, nebo se někdo miluje od hlavy až k patě a myslí si, že je bez chyby? Třeba ano, ale do toho mám tedy skutečně daleko. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 04. října 2017 15:58
Reakce na whiskas:

Ach jo, ze se vzdycky nechate vyprovokovat... tema tlusty/hubeny se tu toci co 3 dny. Uz je to duchamorny.

Nechtela jsem to adresovat. To byl povzdech jen tak.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:00
Reakce na ice:

To si přesně říkám. Mlčeti zlato, tak snad příště 

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:00
Reakce na whiskas:

"nejsem schopna pojmout, že dotyčné jsou se sebou spokojené"

ja zase nerozumim tomu, proc by nemohly, proste ne kazda zena stale premysli o tom jak (ne)dokonalou ma postavu, jasne kdekdo by bral hezci vlasy/prsa/nohy/bricho... ale jsou i zeny ktere presto proste pomysleni ze to hezci nemaji nijak zvlast netrapi, at uz proto ze maji jine zajmy nebo ze se citi jiste v tom ze se libi svemu okoli, nebo, dokonce, i samy sobe:-) v tom smyslu ze si hrde reknou jo mam par kilo navrch ale mam pekny prsa, a pod. (si zrovna prsa co jsem v zivote nemela uzivam, na zbytek lamentovat uz nema proste zadnej smysl:-) nemluvim teda o obezite ohrozujici na zdravi tam to taky nechapu

49378 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:03
Reakce na whiskas:

jee ale tos vystihla moc hezky-milovat se od hlavy k pate je uplne mozny, aniz by sis myslela ze jsi dokonala. zde klic:-)

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:03
Reakce na whiskas:

Já se miluju od hlavy až k patě i přesto, že si nemyslím, že jsem dokonalá. Třeba to je ten klíč.

49378 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:06
Reakce na dzizisketa:

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:06
Reakce na dzizisketa:

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:08
Reakce na dzizisketa:

přesně :-)

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:09
Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:13
Reakce na whiskas:

Ja vam vubec nic nepodsouvam, jen jsem upozornila na ten paradox, nic vic v tom neni. Jen mi prislo, ze si tu nekdy lidi svoji nespokojenost projektuji do jinych. Proste ty holky urcite nejasaji, ze jsou tluste, ale je dost mozne, ze to resi min nez nekteri tady a to mi jen prijde paradoxni. Nelibi se mi ani anorekticky ani obezni machny, ale neresim to a hlavne tedy mam hranice, kdy uz mi tloustka prijde hnusna, nekde jinde. Rihanna, Adele a mnoho dalsich se mi libi, protoze ja tam proste tu postavu vubec nevnimam na prvnim miste (a ani mi tedy nevadi), tam jde u mne o talent ci osobu.

Ruzickovic kosteti se klidne budu posmivat, to je u mne nula. 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:14
Reakce na dzizisketa:

Já se miluju od hlavy až k patě i přesto, že si nemyslím, že jsem dokonalá. Třeba to je ten klíč.

No presne.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:15

Co to píšeš? Nakouslo se téma postavy a spokojenosti s ní a ty z toho uděláš závěr, že někdo od rána do večera řeší jen jestli má velký zadek, malá prsa ...? To už trochu vyhrocuješ, ne? Psychologické okénko?

Chtěla jsem jen říci, že já se sebou být spokojená moc neumím (ale jo, mám i pozitivní dny, věř, nevěř) a to, že ostatní ano, je fajn, jen já tomu nerozumím (a je jedno, jestli je dotyčná anorektická, tlustá, má křivé nohy, cokoli). Někdo se přijímá takový, jaký je, někdo hledá hnidy. Jistě nejsem jediná. 

A už bych to nechala být 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:20
Reakce na Unnamed:

Já Vám rozumím, ale tady se většinou nehodnotí, co dotyčná dokázala, ale semele se vizáž, což té osobě samozřejmě neubírá na kvalitě. Já tohle téma beru jako takovou hru pro odlehčení. Někdy se to ovšem zvrhne. 

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:23
Reakce na Unnamed:

"Proste ty holky urcite nejasaji, ze jsou tluste,"

No, některý si z toho udělaly živnost. Militantní velryba jako je Whitney Thore mi dost leze na nervy, kdykoliv ji zahlídnu.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:25
Reakce na whiskas:

Ja to beru, ja se tu sama nekdy bavim nad fotkama. Nevadi mi hodnoceni obleceni, ale to reseni kil je nekdy umorny.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:27
Reakce na barbucha:

Neznam, neposoudim... leze mi stejne nervy, kdyz nekdo propaguje anorexii ci obezitu. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:27

Si jenom řikám, jestli ty co se milujou se svejma nedostatkama občas skáknou k holiči, barví si vlasy, malujou nehty, hadry jsou taky dost povrchní věc, stačí něco funkčního, boty nejvejš troje, malovat se je nesmysl, mam se ráda i vyblitou...ne?

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:32
Reakce na dzizisketa:

Já taky, ale trvalo mi to teda nějakou dobu se k tomu stavu dopracovat...

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 04. října 2017 16:35
Reakce na Mutziputzi:

Jo, to je moje svagrova. Nosí jen hadry, co dostane, jídlo nekupuje, když je na návštěvě, žere dokud nepraskne, pac další týden nebude jist nic, bo to stojí prachy. Nemaluje se, střiha se sama, a když k nim musíme na návštěvu, musíme si donest vlastní kafe a jídlo. Nenamalovala se ani na vlastní svatbu. Kupodivu je hezká, ale ta lakomost a nezájem o povrchní věci...Bych zabila.